וואו.....מתמודדת. בהחלט וואו...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/11/2020 | 17:16 | מאת: מכל

לא חשבתי על זה ככה...אכן להעתיק ולשמור ;) כן, היום הרבה יותר בטוחה בעצמי אז גם מרשה אולי לעצמי להביע דעות גם אם הן פחות מקובלות על אחרים .. ופחות מרצה אחרים. הייתה ישיבת צוות והיה בהחלט טוב שדברנו. הבהרנו דברים ..מקווה שיסתדר. בינתיים נרגע. ומתמודדת על הגלשן נשמע אחלה!!! החזיקי מעמד וגם אם נופלים חוזרים לעלות שוב ולגלוש. אל תשכחי. חטולית, איך את? ישנת אחרי הביקור של הקטנה? מקווה שנחת. וכן אפשר גם להציב גבול עד כמה מתאים...

02/11/2020 | 19:50 | מאת: חטוליתוש

היי מיכל אכן כן ישנתי הלילה אך לא מספיק... ורוצה לומר כמו שכתבתי לך למטה שאני שמחה שהכל הסתדר לך בעבודה.. ולומר גם למתמודדת שלי שאת המשפטים שכתבה לך ...גם אני חושבת שאני ארשום אותם לעצמי... בעלי קנה לי לוח מחיק עם טושים צבעוניים כדי לרשום עליו כל מה שאני צריכה לזכור דברים חשובים....שוקלת לרשום אותם גם בלוח שלי..😀😀😀😀❤❤ תודה יקרות חטולית

02/11/2020 | 20:30 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש, את משמחת אותי... כן תרשמי בהחלט. מרגשת אחת!!! מיכלוש, אני גאה בך גם על המילים כאן.... אין עליכן. אוהבת ומתחזקת מכן מאודדדדדד חיבוק לכל אחת... מתמודדת

02/11/2020 | 21:04 | מאת: מכל

קוראת אתכן וחושבת כמה טוב שיש לנו אחת את השנייה!!!! לחזק ולהזכיר שאנחנו יכולות!!! שזה בסדר גם לכעוס ולהשלים. שאנחנו היום הרבה יותר חזקות מפעם!!! הכח הנשי שלנו 😘 חיבוק

02/11/2020 | 22:33 | מאת: מתמודדת

אז יקרות... בזמן שאני בסערה קשה.. מין יום כזה לא פשוט. לקרא אתכן זה באמת מרגש. רוצה להקדיש לכן שיר שתשמעו בלופ. שיר ישן. אבל זה לא משנה. חזק לכל פעם... https://youtu.be/3IILk2QjBBU באהבה ממני...

03/11/2020 | 01:59 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי אהובה כן לא ישינה עדיין הרי אמש כן ישנתי אז..מה החיפזון?? לא תאמיני אבל הצלחתי להכנס לקישור ולשמוע את השיר של הראל סקעת... אני בדרך כלל לא שומעת שירים בכלל של הרדיו רק דיסקים ישנים שלי וא..ה..ב..ת..י ..את השיר הנהדר הזה ששלחת אייך אומרים היום : זה מתכתב עם המשפטים שכתבת.. כלומר ממש מתחבר אלי כאלו שהמשפטים שכתבת הפכו לשיר מקסים פשוט מקסים אוהבת אותך נשמה תודה על השיר מייאווו

03/11/2020 | 06:10 | מאת: מכל

תודה על השיר הנפלא!!!