אורחת קטנה מהבוקר .......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/11/2020 | 17:54 | מאת: חטוליתוש

כמובן שגם הלילה לא ישנתי לצערי...עייפה הבן שלי שאמור להתחתן הלך עם כלתי לעתיד לקחת את הבן הצעיר שלה לטיפולי שיניים גם טיפולי שורש וגם עקירה..והוא רק בן 3.6 שנים כל הפה שלו הרוס רקוב...כמה חבל שלא יודעים לשים גבולות בזמן ומונעין כאבים כאלה ... אז..אחותו בת ה..6 נמצאת אצלי ..שום דבר לא טעים לה לא בא לה לא מתחשק לה וגם אם כבר כן...אז גם בקושי אוכלת !! לא יכולה להכריח אותה לאכול ולא שום דבר אחר אבל מכינה לה מיגוון של כל מה שמבקשת למרום שבסוף כמעט ולא נוגעת באןכל. מה לעשות יש ילדות שלא אוכלות..לא לוקחת ללב משאירה שם ל קרה שתתחרט או שפתאום תחליט כן לאכול...ועדיין לא באו לקחת אותה..היא אצלי מ..10.00 בבוקר אייך אפשר להיות כל כך הרבה שעות ככה הגוף לא גודל!! שיחקת בפלפון שלי בכל המשחקים שלי שהם לא קלים במיוחד הורדתי לה משחקים שהיא אוהבת ובכל זאת כל הזמן משעמעם לה גם הטלויזיה לא מפספיקה לה הפרעות קשב ורוכוז ..קצת קשה לי היום להתמודד.. ומה אעשה כשתגיע אלי המיוחדת שלי ?? רוצה כל כך לישון ולקום עם כוחות מחודשים לעשות....משו... מה עוד יכולתי לעשות כדי לשעשע אותה ?? לא נעים לי להגיד אבל הלוואי שכבר יבואו לאסוף אותה כבר לא יודעת מה עוד לעשות באמת קשה לי בייי אני

01/11/2020 | 21:21 | מאת: מכל

בסופו של דבר מקווה שנהנת איתה למרות שנשמע קשה. אז כן. הייתה ישיבת צוות ודנו בהכל...לא פשוט אבל בסוף הסתדר. מקווה שיהיה טוב. היום אני בהחלט שונה!! לא מוותרת על עצמי בשביל שיהיה נח לאחר!! בטוחה בעצמי הרבה יותר!!! פחות מרצה!. אז כן זה לטובה..לפעמים יש לזה מחיר...תודה יקרות. ומתמודדת אני בטוחה שגם את הרבה יותר חזקה היום ומבינה!!! כי את ממש מבינה אותי ואת התהליך!!! 😍

02/11/2020 | 00:42 | מאת: מתמודדת

היי אהובה, הגיל עושה את שלו.. אין הרבה מה להצטער.. נשמע שאת סבתא מהממת. אבל כן, צריך גם גבולות אי אפשר ליום שלם. או אם כן לפחות להיות מתואמים ואז בראש לא תצפי כל רגע לשובם.. ותמשיכי להסתדר. ככה זה עובד שכלית. כל הכבוד שניסית כל כך. שאיפשרת. שבישלת וטרחת. וכו.. מקווה שנהנית בסוף והיא עייפה אותך מספיק כדי שכן תשני הלילה 😉🥴🤭😬💗 אוהבת אותך. נקבע מועד לחתונה?? לילה טוב

02/11/2020 | 00:50 | מאת: מתמודדת

מיכלצוק, אני מקווה שאת מסתדרת עם המקלדת שמשנה לי מילים ולא תמיד אני שמה לב... אני כל כך גאה בך על המילים שאמרת כעת. בא לי שתקראי אותם בקול לפחות 5 פעמים מוכנה? בשבילי? "היום אני בהחלט שונה!! לא מוותרת על עצמי בשביל שיהיה נח לאחר!! בטוחה בעצמי הרבה יותר!!! פחות מרצה!. אז כן זה לטובה..לפעמים יש לזה מחיר.." ואם לגמרי אגזים... (בצדק) אבקש גם שתכתבי זאת על דף ותניחי במקום שתוכלי לקרא כשתצטרכי.. למשל בתיק איפור או במגירת הלבשה תחתונה וכו'.. - מקום שאין גישה אליו.. רק לך. עבורך. לתזכר. שיש בך כוח. שאת צומחת. ואם יש מחיר.. הוא בשלבי הגדילה.. אני שמחה שאני מצליחה לגעת בך... את יודעת לעצמינו תמיד יותר קשה... כן מבינה יותר. ועדיין קיימים גלים.. שאני מקווה שלא יטביעו. בינתיים - אני על הגלשן... 😆 אוהבת אותך יקרה, מתמודדת

02/11/2020 | 19:26 | מאת: חטוליתוש

אני מאוד שמחה שהכל הסתדר לך בעבודה זה כל כך חשוב !! באו לאסוף את הקטנה קרוב לשבע בערב היא קצת היפרית ולא נתנה מנוחה אפילו הייתי מוכנה שהיא תהיה ספרית שלי ....😀 ושיחקתי איתה בכל מה שרצתה בסוף בכתה שהיא רוצה את אמא שלה..ברור לא ? האמת שאני לא רגילה כבר להיות המון שעות עם הקטנה הזו והמיוחדת שלי מתנהגת הרבה יותר בוגרת ממנה.. טוב ..עוד משהו לנסיון האישי שלי כנראה תודה מיכל

02/11/2020 | 19:33 | מאת: חטוליתוש

😀😀😀😀😀😀 כל הפרצופים ששמת ממש.. אבל הייתי עסוקה רק בריצוי הגחמות שלה.. וכן הייתי עייפה בערב ולאחר חוסר שינה משוועה ..כן נרדמתי .. ולא אהובה אין עדיין תאריך חדש לחתונה.. כשיגיע יגיע אין לי כוח עכשיו גם להתמודד עם זה.. האמת שדי נשברתי מאז שחזרתי ממרפאת כאב כך שהראש שלי לא נמצא בשום מקום !! כאלו יש לי חושך בראש וחושך במחשבות.. לא עובד לי ממש הכוח לחשוב ..לענות.... העיקר שבסוף הם יצאו מרוצים .. תודה מתמודדת שלי חטולית

02/11/2020 | 20:25 | מאת: מתמודדת

היי מאמי, שמחה שהבנת כוונת כל אימוגי חח אהובה אין מה להשוות הנכדה מכירה אותך כבר והחדשה,בכל אופן, חדשה... לא חשוב העיקר שעבר, ונרדמת. לגבי החתונה.. כנראה באמת צריך להניח לזה.. זה יבוא. אני בטוחה בזמן הנכון. אוהבת אותך מאוד מתמודדת

03/11/2020 | 02:35 | מאת: חטוליתוש

צודקת קוראים להם אימוג'ים אפילו סאת לא זכרתי קראתי להם פרצופים אבל הם תיארו במדויק את כל מה שהרגשתי 🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰 זה עבורך נשמה ליל'ט מייאוו

03/11/2020 | 03:27 | מאת: מתמודדת

מחייכת את יכולה לקרא להם איך שתרצי. הבנתי אותך. זה מה שחשוב. יקרה שלי, מיאו