היי ....................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/10/2020 | 11:21 | מאת: מכל

...לא יודעת. באתי. לומר שבאתי. קראתי אתכן ומקווה חטולית שהכאבים ירפו ממך כבר. ושתוכלי להרגע קצת ולישון. אולי לא טוב כל כך הרבה קאנביס?? הרופא רוצה לשמור עלייך. מתמודדת..את פחות מספרת מה עובר..אם מתאים שתפי.. אצלי לא טוב. נפשית.הייתה פגישה עם המטפלת. קבעתי פגישה נוספת... רבתי עם אנשים. בדרך כלל כועסת על עצמי פחות על אחרים...מנסה להשכין שלום. הפעם לא... ורע לי עם זה. קבענו לדבר אבל קשה....נקווה לטוב. שבת שלום

31/10/2020 | 18:59 | מאת: מתמודדת

מיכלי אהובה ויקרה, מאמינה לך שזה קשה.. ומכרסם אותך בפנים.. במיוחד מי שלא רגיל לשלח כעסו כלפי חוץ אלא רק להפנים ולכעוס פנימה... מאמינה לך שהתחושות כעת קשות כי בנוסף לכעס שהיה לך מהם, כעת את גם בהאשמה ובכעס על עצמך על כך שכעסת ואיך שזה התבטא... יקרה, אני דווקא רואה בכך עוד שלב של החלמה... הגוף פולט רעלים... נכון אולי עכשיו זה הקצנה.. ואולי עוד יהיו פעמים כאלה.. אך זה טוב שאת ממשיכה עם הטיפול. זה יעזור לאזן לאט לאט.. אך זה כנראה שלב שחייב לקראת. לגביי, אכן.. הסתדרתי קצת.. לאט לאט מנסה לעבור את הגלים... ולהרגיש מעט את השיחרור והנשימה. אוהבת אותך. תהיי חזקה איתך- מתמודדת. ואלייך חטולית, חיבוק!!! שבוע טוב

31/10/2020 | 20:51 | מאת: חטוליתוש

מיכל שבוע טוב אני לא משתמשת בקנאביס למרות שיש לי מחבר משפחה הביא לי ורק דווקא מהסיבה שזה לא דרך הרופא ממרפאת כאב בהחלט מבינה את השיקולים שלו כפי שאמר לי שעברתי כמה ארועים ולא דיבר על מה שכבר מראש ידענו..לא יודעת מה ראה בדיסקים שהבאתי לו גם מתל השומר..שהם הישנים ומה ראה באלה החדשים שעשו לי לא מזמן..יוצאת מתוך הנחה שיש שם דברים שאני לא יודעת ולכן קבע מה שקבע... אך יש אצלנו במשפחה לא אני רצון לגשת לעוד רופא ממוחה כאב ולקבל עוד חוות דעת נוספת רק בגלל חוסר הלילות שלי ללא שינה ובגלל הכאבים ... האמת שכבר לא סגורה על שום דבר יצאתי מבולבלת.. אני מאמינה לך ומבינה את התפרצות הכעסים מה גם שאינך מורגלת בהם ..אך אלה ממש זמנים מטורפים וכולנו נמצאים במצב של ספוג כל הזמן סופגים כל מה שקורה גם בחיי היומיום וגם בחדשות וברור שזה משפיע על מערכת העצבים של כולנו שמגיעה לרמות שמעולם לא נאלצנו להתמודד איתם שמחה שאת ממשיכה עם המטפלת ומה עוד אגיד כרגע חסרת מילים שיהיה שבוע מבורך חטולית תודה מתמודדת

01/11/2020 | 06:27 | מאת: מכל

היי בנות, תודה לכן....בעיות בעבודה. מקווה שנפתור הכל בישיבת צוות. וחטולית דעה נוספת תמיד טוב לשמוע. אולי יעזור. נשמע קשה לחיות בכאב מתמיד וחוסר שינה...חייב פתרון להפחית מהכאב. ומתמודדת את נשמעת חזקה ומחזיקה מעמד. .או שיש מתחת לפני השטח?? אני מבולבלת מהלחץ הזה וריבים מיותרים. ממש מיותרים. אני אדם שאוהב שלום ומנסה לשמור על אחווה בין כולם בכל מקום. מסתבר שיש לי גם סף...וזה קשה ובא לי לרצות. אך כנראה שלא עוד לרצות אחרים...חייבים לדבר ולפתור בעיות כי הכל תקוע בגרון כרגע ...

01/11/2020 | 09:01 | מאת: חטוליתוש

מיכל בוקר טוב מאמינה שהכל יפתר בישיבת הצוות היום והרגיעה תחזור לסדר היום הרגיל שלך אם וכשתוכלי עדכני אכתוב מאוחר יותר כי יש לי אורחת מהבוקר יום נפלא חטולית

01/11/2020 | 12:42 | מאת: מתמודדת

מיכלוש!!! מאחלת שנסגר יביא במהירות . אנחנו מכירות את המקום המרצה ואת המוותר הבולע וכו'.. זה שמחפש שיהיה רק שלווה גם במחיר שנשלם בגופנו ונפשנו... היום את מרגישה מלאות. מגלה סף. בוחנת גבולות וקווים אדומים... זה מעולה. קשה כן. אך שלב שאנו נאלצים לעבור... סומכת עלייך מאוד. ומאחלת שנכנס והתובנות לאט לאט יתאזנו וידוברו כפי שאת אוהבת ומשיגה את המטרה הטובה שאת רוצה בלי לבלוע כעס כלפי פנים. אני בגלים.. לא קלים.. פחות כותבת כי מרגישה מוצפת וזה מעייף... כן ממשיכה עם המטפלת.. יום יבוא עוד אוציא ספר חחח 😉😂 מכל התהליך המיידי הזה.... ממש להפוך מת לחי... לעבור משבי לגאולה... זה נשמע מהמם.. וכביכול רק צריך לנשום ולשמוח... אבל זה לא כך... הפגיעות.. ההרגלים.. התפיסות.. הכל כל כך עמוק.. שזה מקשה על המעבר בפתח הדלת אל האור... ההבנה השכלית שהדלת פתוחה - רק רוצי.. תחייכי.. תפרחי..... לא משפיעה בשניה... תהליך קשה.. שעליו עוד אספר מה עברתי בחודשיים האלה... ועדיין... רק הלוואי ואצליח לראות את האור... שכל המאמץ הזה ישתלם. אמן. תודה. חיבוק עד אלייך.. מתמודדת. חטוליתוש, איך היה עם האורחת? מוצאי שבת הצלחת לישון משהו? או כמו כל מוצ"ש?