או "השלכות" או אני.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

20/10/2020 | 11:54 | מאת: מתמודדת

מכירות משפט כזה..?? הוא לא נאמר בדיוק כך... זה מילים שלי..... אבל כואב!!!! איך נגמלים?????? איך עוצרים????? איך משחררים להיפגע??????

20/10/2020 | 13:21 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה לא מכירה משפט כזה או משהו דומה מי אמר לך את המשפט הזה? אייך ניגמלים ממה ? אייך עוצרים מה ? אייך משחררים להיפגע ???? מתוקה שלי סליחה ומחילה אבל אני קצת סתומה את יודעת נכון ? ולא הבנתי למה את מכוונת ! את רוצה להיגמל מפגיעות עצמיות ? אייך לעצור אותן ?? מה פרוש אייך משחררים להיפגע ? דברי מה קורה למה את סובלת בשקט ? מה את עוברת ? פגעו בך שוב ? מקווה שתעני כי דואגת לך מאוד אהובה מייאווו

20/10/2020 | 13:38 | מאת: מתמודדת

היי מאמי.. היי!!!! למה את מדברת ככה לחטולטול???!! 😡 אינך סטומה!! אני לא יודעת דבר כזה!!! הבנת נכון בגדול.. ולצערי אין לי כוח להרחיב..... לא נאמר לי בדיוק כך המשפט (המטפלת) אלא זהה... כלומר, תחליטי איך אני יכולה לעזור לך בסערה כזו??!! אין לי מה לומר, היא צודקת. יודעת ומרגישה שזה אמיתי ומהלב... ובכל זאת.. אני אצלה כי קשה לי לא?? אחרת למה הייתי נזקקת אליה כל כך... אולי זה אסטרטגיה.. דווקא כי היא יודעת שהיא כל-כך חשובה לי.. אז בזמן מסוכן היא נותנת לקשר שלנו להיות זה שאבוא בו.. זה שיכריע.... מבינה אותה. אבל כל כך כואבת!!!!!!!!!

21/10/2020 | 10:40 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה נראה לי שהיא מרגישה אולי שאת לא מוציאה החוצה כל מה שכואב מאוד על הפגיעות שעברת ואולי גם על מערכת היחסים שלך עם בעלך ...היתכן ?? ואז היא אומרת לך כאלו או שתדברי את הכאב החוצה שאוכל לעזור לך באמת או שאת ממשיכה לשמור הכל בבטן..לפחות כך אני מפרשת את זה ואם לא מתאים זרקי לפח ! חטולית שאוהבת אותך המונים וכשתוכלי אם תרצי כתבי ואני כאן אני אומרת שאני סתומה מהסיבות הברורות כי לא תמיד אני מבינה את מה שכותבים ולפעמים זה נשמע אחרת לגמרי מהכוונה שאני רוצה באמת לומר..כלומר הפגיעה שלי המוח לא תמיד מאפשרת הבנה ראויה זו הסיבה מייאווו

21/10/2020 | 11:21 | מאת: מתמודדת

היי אהובה את לא סטומה. כל אחד לא תמיד מבין אחרי הכל זה רק כתוב ולא שומעים את המילים הדבורות או את הכוונות.. בקיצור, הכי חשוב זה לשאול כפי שעשית. אבל אין שום מקום לומר עלייך אם לא הבנת... אוהבת אותך. וכן, לא זו הכוונה.. אני הכי פתוחה ומשתפת את המטפלת בהכל. היא מונחת בכל דבר הקשור אליי.. זה לא הנקודה.. אלא משהו אחר.. שהיא מתחננת שיש בי כוח להפסיק את ההרס עד כדי שהיא מעמידה את זה (כלומר אותה) בהתניה... שאם לא אבטיח לה, היא לא תוכל להמשיך... מבינה?! בואי לא נכנס לזה עוד ונעצור את השירשור.. אין לי כוח להגיב ולהסביר על העניין.. כי כרגע קשה וכואב... היא נשארת.. זה רק כנראה אמור לטלטל אותי שאבחר לחיות. שאבחר לאהוב מספיק את גופי. וכד... מעריכה אותך. בבקשה אל תגיבי לדברים עצמם.. אני מבינה לגמרי את התמונה כולה.. ויש עוד פרטים שלא העליתי כך שאין לי כוח להסביר כוונות ולהכנס להכל... לכן... אולי רק חיבוק?! תודה

21/10/2020 | 14:56 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת נשמה תראי אספר לך משהו שלא כתבתי נראה לי באף מקום אולי תוכלי להעזר לפני כמה חודשים כשעדיין הייתי מטופלת אצל המטפלת ..עברתי תקופה מאוד קשה ולא קשורה לקורונה הגעתי למצב לא רק של חוסר שינה משווע אלה נפשית ממש הכי נמוכה שבה הייתי במשך שנים והגעתי למצב שבו חשבתי לקפוץ מהמרפסת של הבית למטה אומנם זה רק 3 קומות אבל כבר לא יכולתי לסבול את המצב ..שהיה גם בעלי קשור אליו.. עדיין נסעתי אליה לטיפול במרכז ושם סיפרתי לה על הכל היא אמרה שאם אני מאיימת בהתאבדות היא חייבת לדווח לגורמים... השיחה לא ארכה מעבר לזמן הרגיל רק התמקדה במה שאמרתי ואמרה " את חייבת להבטיח לי שאת לא עושה כזה דבר " כן ..נזכרתי כתבתי בזמנו אצל אודי לא אבקש ממך לכתוב מה שאת לא יכולה/רוצה/ קשה לך הכל בסדר ואת הכי בסדר מה שהכי טוב לך מייאווו

21/10/2020 | 16:27 | מאת: מתמודדת

אוי מאמי שלי, עצוב!! פיספסתי כנראה את ההודעה ההיא בשעתו.. ואני לא מסוגלת להכנס לפורום של אודי.. אין לי כוחות... שמחה שעברת את הגל... ואת בטוב יותר, היום. ושמחה שישנת טוב בלילה האחרון.. כשכתבתי לרצות לחיות התכוונתי לחיוּת לשמחה.. ל ח י ו ת כפשוטו. לא התכוונתי חלילה על הצד הנגדי (-לרצות למות) יודעת שאיני מפרטת כי שוב, איני מסוגלת כעת.. וכדי שלא תביני אותי לא נכון - תיקנתי תודה על שניסית.. יודעת שאת כאן - זה המון בשבילי עכשיו... מתמודדת

22/10/2020 | 08:56 | מאת: חטוליתוש

עשיתי בדיקה חוזרת אתמול ויצא שלילי כך שיכולה לצאת מהבידוד רק מחכה כעת גם לאישןר שגם בעלי יכול כבר לצאת מהסגר כואב לי הגרון הבן שלי יבוא לקחת אותי עוד מעט לרופא שיהיה יום טוב ורק בשורות טובות חטולית

22/10/2020 | 09:01 | מאת: מתמודדת

עוד עושים 2 בדיקות ליציאה מבידוד?! שמחה שיצא שלילי . ואני מקווה שתרגיש טוב יותר וגם בעלך בשורות טובות. טוב שתלכי לבדוק. תשמרי בקופה.. היטב. בהצלחה

22/10/2020 | 14:32 | מאת: חטוליתוש

הכל בסדר עשיתי בדיקה נוספת רק בגלל שבעלי היה בסגר בבית לא משום סיבה אחרת וכן ב"ה גם בעלי קיבל אישור לצאת מהסגר עכשיו הכל כבר יותר טוב מייאוו

22/10/2020 | 22:40 | מאת: מתמודדת

תודה שאת מעדכנת. שמחה איתכם שמרו עליכם.... שבת שלום, מתמודדת.