דודה שלי נפטרה היום..... ..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/10/2020 | 18:45 | מאת: מכל

מלא מתים. .מה זה??????? ולאו דווקא מקורונה. נראה לי מבדידות. דודה ניצולת שואה. הייתה יחידה ממשפחתה שנצלה מהשואה.

13/10/2020 | 20:00 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מצטערת לשמוע לא יודעת לומר אם זה מבדידות או מסיבה אחרת יתכן ואת צודקת ואל תחשבי רעעע המון אנשים מתים ולא דווקא מהקורונה הגיל עושה את שלו גם אם היתה ניצולת השואה מי יודע מה היה על ליבה ? ברוך דיין האמת שלא תדעו עוד צער חיבוק עד אליך חטולית

13/10/2020 | 20:03 | מאת: מכל

תודה יקרה. תקופה מטורפת...לא אוכל להיות בהלוויה כי זה בעיר אחרת וגם אולי לא לנחם וזה ממש ממש קשה ככה. ונסתרות דרכי האל.

13/10/2020 | 21:42 | מאת: מתמודדת

מיכלוש אהובה.. ברוך דיין האמת.. עצוב. כל מוות בדידות ... אכן לדעתי קיימת בכל מיני שלבים בחיים... והקורונה מוסיפה גם.. הקושי איתה זה במצבים האלו של נפטרים... שאי אפשר לנחם.. להיות על יד.. לחבק.. לעשות הלוויה רגיל... להבדיל גם בשמחות בחתונות .. שם הביטוי לקורונה קשה מנשא.... שלא תדעו צער יקירה. חיבוק מלב אל לב.. ממני

14/10/2020 | 11:00 | מאת: חטוליתוש

מיכלי אכן צודקת במה שאמרת נסתרות הן דרכי האל ואין לנו על מי לסמוך אלה על השם יתברך שרק הוא יודע אייך ומה ולמה נכון פטירה כואבת יותר כשאי אפשר ללות את הנפטר בדרכו האחרונה אך זה רצון שמים ואפשר אולי להתפלל עליה בספר תהילים אם את מעוניית פרק קיט מחולק לאותיות באות א יש כמה שורות וכך עד האות ת.. אם נניח קוראים חה רבקה בת נחמה אז צריך לקרא את פרקי התהילים כך ר. ב. ק. ה. ב. ת. נ. ח. מ. נ ה. כך קואים את כל הפרקים ואומרים שזה לעילוי נשמתה כך נוהגים אצלנו אך אולי אצלכם יש מנהגים אחרים נסי לשאול..אם כמובן מענין אותך וחיבוק גדול עוטף בחום חטולית

14/10/2020 | 11:48 | מאת: מכל

תודה חטולית...כן מכירה. רעיון טוב❤