שבת שלום, חג שמח בנות.......תקווה לעתיד...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/10/2020 | 16:19 | מאת: מכל

מקווה שאתן בטוב. תקווה לעתיד טוב יותר. ואיזושהי שפיות וחזרה לשגרה. אמן!!!! הקב"ה זימן לי מצוות בזמן האחרון, בישול לנזקקים, עזרה לאבלים שישבו רק שבוע הבא ..... ועכשיו דודה שלי במצב גרוע...מקווה שתתאושש. רפואה שלימה והחלמה לחולים.

10/10/2020 | 22:18 | מאת: מתמודדת

היי ב"ה אני בסדר מקווה שגם חטולית.. וואי בשורות טובות עם הדודה... ושתעשי ותתני רק לשמחות.. אחרי הלילה ההוא הצלחת לישון טוב? ואיך את חטולטול? מה אמר הנוירולוג? איך החג עבר?

11/10/2020 | 12:25 | מאת: מכל

היי..ב"ה הלילה ישנתי בסדר. זה תלוי לפעמים במחשבות/ מצב רוח. או סתם בלי סיבה לפעמים. אך פעם אני לא מאלו שישנים הרבה..והשינה קלה יחסית. מקווה שנחזור לאיזו שהיא שגרה כי זה כבר מחרפן.... אני בכלל לא רואה אופק לילדים האישיים שלי שיחזרו ללימודים....ממש קשה. מקווה שאיתכן בסדר עד כמה שניתן. שבוע טוב ומבורך..