לילה.....לא נרדמת..... לא יודעת למה...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/10/2020 | 03:56 | מאת: מכל

מבינה אותך חטולית. לא לישון זה נורא.... לא לישון פלוס מחשבות מטרידות זה עוד יותר... ובדרך כלל משתדלת לא לכתוב בלילות שכאלה. פשוט פתאום רציתי לשתף. להזדהות...מקווה שהלילות שלך כבר יותר טובים.

07/10/2020 | 13:28 | מאת: חטוליתוש

אכן כן מתוקה לילות ללא שינה מכל סיבה שתהיה זה רעעעעעע עלי משפיע לכמה ימים ובנוסף אם לא ישנתי כמה לילות ברצף כמו שקורה לי..אז בכלללל טוב גם רציתי לכתוב על השבוע הזה עם האורחים שלי אך אכתוב כבר בנפרד חיבוק עד אליך מתוקה חטולית

07/10/2020 | 15:00 | מאת: מכל

תודה יקרה..על מה שכתבת לי למטה. והלילות זה מחרפן...לא מרגישה עייפה רק מותשת כזה..נראה.