חטוליתוש יקרה!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/10/2020 | 08:34 | מאת: מכל

חשבתי מה הייתי מציעה לך..... בסוף החלטתי שלא משנה איזה סוג של פגישה ואיך זה ילך...אנסה. צילמתי לה את המסך של הדברים שכתבתי אצל אודי. שתבין...ואז ביקשתי פגישת התכתבות. זה שקט! אף אחד לא קורא... היא אמרה שמעולם לא שמעה על זה🤣או עשתה סוג כזה וזה נשמע בעייתי פגישה כזו אבל הסכימה...אמרה שזה גם ככה הכל חריג..אמרתי שאנסה חלק מהזמן זום וחלק בכתיבה אם לא יתאפשר. לפחות שאדע שהיא מקדישה לי זמן..ואולי יקל עליי מעט. נראה איך ילך...אכתוב לכן.

05/10/2020 | 13:29 | מאת: חטוליתוש

מיכל עניתי לך גם אצל אודי לזה..רעיון גאוני הצחקת אותי באופן חיובי מבינה. עניתי לך שם גם עוד כשיעלה תקראי חיבוק ענק חטולית..

05/10/2020 | 17:03 | מאת: מכל

כן...כבר התחלתי גם לצחוק מהמצב....עדיף שנצחק ...מצב ממש מעצבן. תודה יקרה. קראתי ואקרא הכל.

06/10/2020 | 00:17 | מאת: מתמודדת

מיכלוש מותק!! נראה שלא ממש הבנתי.. אנסה להבין.. (אולי כי גם לא נכנסתי לאודי) פגישת התכתבות.. מגניב!!!! חח.. אם אני מבינה נכון התכוונת, שנורא קשה לך זום. וכן שאינך רואה ונפגשת איתה אז עלה הרעיון שלא תדברו תשמרו מרחק ותתכתבו פנים מול פנים? אהבתי שהיא זורמת. וקיבלה זאת כמו שאר הדברים החריגים שקורים לאחרונה.. וכן כי היא גמישה עבורך וקשובה לטובתך.. שמחה שיש לך אותה בחיים. שמחה שאת לא קוברת את המשאלות מוצאת פתרונות. ושמחה שאת מבקשת אותם. ויש מי שיוכל להעניק לך זאת... מרגש!! חיבוק גדול, מתמודדת

06/10/2020 | 11:48 | מאת: מכל

היי...הבנת נכון. קשה זום, קשה התכתבות...התכתבות בזום יותר שקט. ומידי פעם אפשר גם לדבר. אז זה נעשה הבוקר. וגם הייתה גמישה על שעה מוקדמת בבוקר. הייתה שיחה מועילה מאוד. ראיתי אותה ללא מסכה( יש יתרון 🤣) ודי מפתיע שלא הרגשתי ריחוק..אולי כי קצת התרגלתי לשיחות זום. ;) המון הכלה להורים בגן בזום. אז...הפז"ם בזום עזר לשיחה איתה. והוצאתי הכלללללללללל והיא עודדה אותי שמצאתי משמעות ויש המון עשייה שפחות ופחות פוגעת בי...ואיך למצוא איזון...הקל עליי מאוד! תודה לכן מקסימות שאתן פה.

07/10/2020 | 13:23 | מאת: חטוליתוש

וואווו מיכלי אני פשוט מאושרת עבורך מתוקה זה נשמע כמו מה שהיית הכי זקוקה לו ביותר 👏👏👏👏👏👏👏 שיהיה לך תמיד כך ובקלות חטולית