חטולית...ממש מבאס. תקופה קשה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/10/2020 | 18:28 | מאת: מכל

זה בהחלט קשה....תקופה של כן. לא. כן. לא...אי וודאות...אוףףףף מזדהה איתך.

04/10/2020 | 18:59 | מאת: חטוליתוש

היי מיכל תודה על ההזדהות האמת שהבילבול חוגג ואי ודאות עוד יותר כי בגלל המצב גם אי אפשר כעת לקבוע מחדש בשום מקום מבאס מצד אחד ולמען האמת ומצד שני מאוד מפחיד שאחד האורחים המצומצמים כן יגיע שלא כראוי ...הלך על כולנו כבר מפחיד ממש לחשוב מה נכון ומה כדאי לעשות תודה מיכל חטולית

04/10/2020 | 19:06 | מאת: מכל

כן. ממש...חברה שלי גם מתמודדת עם זה עכשיו. אז חושבת גם עלייך במקביל אליה😘

04/10/2020 | 19:08 | מאת: מתמודדת

היי.. מיכל פיספסתי משהו? בנך מתחתן? או שהתכוונתי לזה של החברה..?? חטולית, מצב לא פשוט בכלל!!! רגשות מעורבים.. פחד מה נכון ומה לא.. ושיעבור בשלום.. איך הבן בינתיים? יצא שלילי? איך הם מתמודדים בבידוד?

04/10/2020 | 19:11 | מאת: מכל

הבת של חברה שלי🤣😘

04/10/2020 | 23:40 | מאת: חטוליתוש

כן יצא שלילי אין בידוד זה אחד שעובד עם הבן שלי לא לקחו סיכון היום הכל מטורף חטולית

04/10/2020 | 23:58 | מאת: מתמודדת

בשורות טובות