היא רוצה פגישה בזום שום כלום.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/10/2020 | 18:27 | מאת: מכל

לי אין מקום בבית לזה.. מרוב יאוש קבעתי.... ואחר כך מרוב יאוש ביטלתי...אמרה אוקיי, תחזיקי מעמד חג,שמח...זה הכל. אני במצב מאוד לחיץ. נפיץ..אין לי איך לסבר איתה...אפילו לרדת לאוטו אי אפשר בלי שישאלו לאן... אוףףף

04/10/2020 | 19:05 | מאת: חטוליתוש

מיכל מתארת לעצמי שמצבך בכלל לא פשוט אבל מה באמת אפשר לעשות ? אצלי אין אפילו מחשב כדי להתחבר לזום אולי רק בפלפון ..היה לי ומחקתי אותו כי לא הצלחתי להשתמש בצורה נכונה את יודעת שאצלי לוקח המון זמן לכל דבר לא לחינם אומרת שאני סתומה מה כבר אוכל להציע לך ? אולי זום בפלפון ותיכנסי לחדר לדבר לבד ? אפשרי דבר כזה? המתח והלחץ עושים ממש שמות בראש ובנשמה להבדיל אלפי הבדלות שמהבחינה הזו אמי כבר באמת נושמת לרווחה...אין מטפלת אין לחץ אין כאב ראש אולי יחזור אחרי שאחזור למרכז בו טופלתי מי יודע..וצי יודע עכשיו מתי זה בכלל יקרה בגלל הסגר הזה חטולית

04/10/2020 | 19:11 | מאת: מכל

יואו. ממש קשה ככה. בלי זום אפילו. ושיחת וידאו בווטסאפ? גם אפשרי. תראי ז. ממש מעצבן אצלנו. שומעים הכל. דירה של 4 חדרים אמנם אבל 5 אנשים גדולים. הכל שומעים....בכל חדר יש מישהו. בעלי עובד בחדר שינה עד כדי כך שכשעשיתי זום עם ילדי הגן הוא שמע ואמר שהתפללתי בקול עם הילדים למרות שהיה ממש שקט... שומעים כל שיחה. כל דבר...כולם בבית. נמאס לי. וכל היום רעבים, היום לא יום והלילה לא לילה.

04/10/2020 | 19:13 | מאת: מכל

הבעיה הכי גדולה. שלא יכולה לקבוע מראש שעה. כי פתאום הם מופיעים. פתאום יוצאים מהחדר ...לשאלה, לעזרה במשהו. לאוכל אוףףףף לא צפויים.

04/10/2020 | 23:44 | מאת: חטוליתוש

צודקת הכל עכשיו ממש כמו על חוט השערה מתח לחץ מבית ומבחוץ מה לדעתך היית מציעה לי לעשות לו הייתי במקומך? ליל'ט חטולית