היי בנות...סליחה שהדאגתי אתכן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/09/2020 | 00:31 | מאת: מכל

הכל בסדר. יצאתי היום מבידוד...עובדת מאוד קשה על מצגות ודברים לעבודה... בנוסף מחשבות...המון מחשבות. ... אבל לפחות עסוקה בעשיית הטוב ועוזרת המון לחברותיי הגננות בטכנולוגיה הסו שקפצה עלינו..פתאום מבקשים להכין דברים שלא עסקנו בהם מעולם... וקשה מבפנים. אז לא נכנסתי. אשתף כשאוכל לשתף....כגגע חסומה רגשית. נשתמע. גמר חתימה טובה. ❤

25/09/2020 | 13:47 | מאת: חטוליתוש

אוי מיכל באמת שדאגתי לך אבל הרגעת אותי בכמה מילים כעת שנכנסת גמר חתימה טובה ושמחתי לשמוע שהסגר נגמר שבת מבורכת מיכל חטולית

27/09/2020 | 04:16 | מאת: מתמודדת

היי מיכלוש שמחה לשמוע שהסתיים הבידוד ושאת בריאה ועוסקת בטוב. מאחלת שהמחשבות מנתבות אותך לכיוונים טובים לך גמר חתימה טובה שבוע טוב גם לך חתולתול אהובה