היי יקרות....... מה קורה איתכן?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

15/09/2020 | 15:36 | מאת: מכל

חטולית, למה לחץ אם את מתחילה חג כל כך מוקדם? נשמע שאת יודעת לעשות לך סדר ולאט לאט להכין.. אני אתחיל רק בחמישי..אולי מחר מה שיכול להשמר...את מקפיאה? ובהצלחה אצל הרופא. לשרוד סגר כזה בידוד..אוףףףף איך הצלחתן? למרות שמעסיקה את עצמי.. מתמודדת, איך את?? מה קורה עם האוכל? אצלי נפסק בגלל הבידוד..חח בכל רע יש טוב. פחות נגיש פחות אוכלים...אולי תנגישי לך אוכל? שימי פירות על השולחן. תכיני יותר. לא יודעת. תתכנני סדר יום. ספרי מה עובר??

15/09/2020 | 17:35 | מאת: חטוליתוש

מיכל דווקא בגלל שאני איטית מאוד בהכנות ויד שמאל שלי מקרטעת לא הכי משתפת פעולה..אז חייבת שדברים שבישלתי יכנסו להקפאה ... נסעתי לרופא 2 אוטובוסים ולא היה התור נדחה לאוקטובר ואני בגלל מצב בריאותי חייבת להיות בבית כל הזמן אלה אם צריכה לצאת לבדיקות או קופת חולים והערב עוד בדיקות עכשיו התקשרו להזכיר לי חשוב מאוד אז... מה לעשות אין ברירות הכל חשוב אני מאוד משתדלת לאכול יותר ירוקים במשך היום ולוותר על מה שלא חשוב..מאוד קשה במיוחד כשלא ישינה בלילות תודה מיכל הנכדים שלי אמורים להגיע לביקור עוד מעט כי לא ניפגש בחג אז בייי בנתיים חטולית

15/09/2020 | 17:57 | מאת: מכל

חטולית..לא מבינה למה לא יכולים לעזור לך בבישולים? שיהיו בריאים. לבוא לבקר הם יכולים אז למה לא לבשל חלק מהחג? חבל... נשמע מתיש לבשל ככה עם היד. ובדיקות ונסיעות באוטובוס.. וואו. אני בבידוד שיגעון...בחדר. שמרי על עצמך. עשי רק מה שאת יכולה, אל תגזימי ושאף אחד לא יבוא! יש סגר. בשביל מה את צריכה לעבוד כל כך קשה??? לא מובן לי. שמרי על עצמך. לא חייבים להכין מליון סוגים....תרגישי טוב❤

15/09/2020 | 23:04 | מאת: חטוליתוש

מיכל מאכלים של חגים בשלב הזה רק אני מכינה חוץ מהבן הדתי שלי אף אחד לא מוכן ללמוד אייך מכינים זה הכל בשלבים ולטבל בצורה נכונה וכו' כלתי הגדולה ממש לא בקטע של ללמוד משהו לבשל..לא רק ממני גם מאמא שלה...אוהבת רק לקחת הכל מהמוכן כי כך לימדו אותה.. השניה יודעת משו פחות או יותר להכין אבל לא בישולים...ועכשיו בכלל לקראת הגירושין..אין מה לבקש מאדם שאין לו ידע וכן..התחלתי כבר בשבוע שעבר בישולים של הבשרים כי לא חשבתי שיהיה מצב כזה..אז נמצא בהקפאה והיד זה גם כל הצד השמאלי שלי מאז השבץ המוחי..נכון .יש המון דברים קשים שמכבידים אבל ישנם גם הנכדים שלי שמגיל אפס כבר רגילים לאוכל אצלי בכל החגים כל השנה וכבר מחכים להגיע ולאכול אז.....עם כל הקשיים שלי עושה כל יום עוד משו ולאט אספיק כי אני לא מוותרת לעצמי שלא אעשה כלום ובעלי עוזר המון בהכל וגם עובד וגם הוא נכה מה כבר אפשר לדרוש אמי תעשה קציצות דגים שלה ונראה כבר מה יהיה כי יומיים שלמים של חגים ואוכל כי ככה זה בחגים אצלנו בשלב הזה הבן הדתי שלי עם אשתו והנכדה המיוחדת שלי באים אמא שלי כמובן ואולי הבן הצעיר שלי יתגנב לאיזו סעודה אז חייבת להיות מוכנה תודה מיכל ליל מנוחה

16/09/2020 | 07:20 | מאת: מכל

חבל שהן לא בקטע של לבשל. קצת התחשבות. בכל מקרה החלטה שלך. לא כולם חייבים לבוא לחג יש סגר ואסור ללכת יותר מ500 מטר במילא. ושגם לא יסכנו אותך.את אולי לא מסתובבת אבל הם כן. בריאות

16/09/2020 | 14:07 | מאת: חטוליתוש

מיכל החלטה לא רק שלי אלה גם של בעלי הוא רוצה שהכל יהיה לפי המסורת המשפחתית שהקמנו ולכן הוא גם נרתם לעזור בהכל אף פעם לא בניתי עליהן שיעזרו עם אוכל בחגים או בכלל...אין על מי לבנות...זה מה יש . ונכון הבן שגר קרוב לא יוכל להגיע כי זו עיר אחרת וגם הבן הצעיר. אתמול היו אמורים לבוא לביקור רק שברגע האחרון צלצלו אלי להזכיר לי שיש לי בערב עוד בדיקה אז הפגישה אתמול נדחתה להיום אחרי הצהרים ונכון שצריך לשמור על הבריאות לכן נשמרת ולא יוצאת ללא סיבה דחופה עם מסכה וכפפות על הידים תודה מיכל חבל שמתמודדת לא נכנסת היא חסרה לי מאוד חטולית

16/09/2020 | 15:43 | מאת: מכל

אני גם מתגעגעת וחושבת על מתמודדת. איפה את????? גם אצלי רק אני מבשלת. בעלי לא יודע לבשל בכלל. עכשיו הם עוזרים בסלט וחביתה. בישול הם לא יודעים אז אוכלים דברים פשוטים. לחג אבשל..רק אני מבשלת ואין עזרה..יש לי 3 בנים. אולי הכלות?? בכל מקרה אני לא אוכל לקבל עסרה במטבח בכלל השנה. עם מסכה וכפפות וריחוק.. מכה. לא התכוונתי להעליב נכים...כתבתי שאני לא נכה התכוונתי שלא יעשו לי מה שאני יכולה לעשות בעצמי.!!! זאת הרגשה נוראית....

16/09/2020 | 22:01 | מאת: חטוליתוש

מיכל המצב שלנו די דומה גמני מבדלת בבית ובעלי עושה סלטים בורקסים או מאפים אחרים שכל כך אוהב להכין ולאכול אולי לך יהיה יותר מזל עם הכלות שלך בנתיים אני לא זכיתי אולי השלישית..עדיין לא יודעת וכן מסכה וכפפות וריחוק הם הדרך הנכונה דבה תוכלי להכין כל מה שאת רוצה וכך גם תצאי מעט מהסגר כשאת שם לבד... מבינה את הכוונה שלך על הנכים..רק חשבי שבאמת את חייבת לשחרר מעט לפחות בתקופה הזו למענך אם לא למענם!! חיבוק חטולית