ממחר מתחיל הלחץ ...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/09/2020 | 23:00 | מאת: חטוליתוש

כן כבר הכנתי את המנות העיקריות לפחות את רובן וממחר מתחיל הלחץ היותר גדול ..תוספות..סלטים..להכין את כל הברכות ל2 ימי החג ועדיין לא יודעת לבטח מי בסוף כן מגיע ..... וכן עוד ביקור רופא נוירולוג ליל מנוחה חטולית

14/09/2020 | 23:32 | מאת: מכל

בהצלחה.. אני בבידוד...אז באי וודאות לגבי בישול לחג והכל נופל פה על אחרים. וזה כל כך קשה.. הקדמת להכין..יפה.

15/09/2020 | 01:47 | מאת: מתמודדת.

מה קרה מיכל? ליד מאומת או חלילה...? את בבידוד משאר הבית? קוראת אתכן ומרגישה שיש לי ככ הרבה מה לומר... רוצה לחבק ולהתגאות בך מיכל על השיתוף עם החברה ולאחל שההתחלה הזו תניב פירות טובים... הנה עבר השבוע של השמחה של המטפלת.. את מאמינה? ולך חטולית, החלומות.. האצבעות.. לא באו סתם כך. ודווקא עכשיו.. חשבת באמת על היפנוזה? אולי.. אולי רק תעברי את החג.. תסיימי את המפגש האחרון, נשמע שהסערה קצת נרגעה.. ותנסי כן לחשוב על תחליף.. אולי תעלי את זה בפגישה איתה? אולי אודי? אולי במרכז? כל הכבוד שהתחלת להכין. ובהצלחה עם הרופא, בשורות טובות. אני הלכתי רחוק רחוק.. אבל איתכן הכי קרוב בלב. סליחה יקרות. מין תקופה כזו שאני מקווה שתעבור בטוב. מתאמצת בשביל זה. מאוד. אוהבת ומאחלת רק טוב. שנה מבורכת בריאות איתנה ושמחה!!!! מתמודדת

15/09/2020 | 06:15 | מאת: מכל

ליד חולה מאומת כן.. אז לבד. אבל הבנתי שאלמד מרחוק. אז מעולה...אודי כתב למצוא משמעות. וסדר יום. אז מצאתי ויהיה סדר יום למזלי.....די מעצבן ערב חג אבל נסתדר.. ועם המטפלת נו...לט נפגד כבר עד אחרי סוכות. אבל הסתמסנו. ואפשרי שיחת זום. לא יודעת אם אעדה זאת..נראה..נשמע כל כך מרוחק...ולמה הכוונה שהלכת רחוק רחוק..מתמודדת. אם תרצי ספרי.