הבטחתי לעצמי לא בשעות כאלה אבל כבר קמתי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/09/2020 | 04:49 | מאת: מכל

אוףףף..והיום אני עובדת. הייתי חייבת לקרוא את אודי... ולראות מה כתבתי...לא האמנתי לעצמי שהעזתי . סתם כבר אקום במילא. מקווה שאתן ישנות

11/09/2020 | 16:39 | מאת: חטוליתוש

מיכלי אכן ישינה אבל לא מזמן הלכתי לישון כתבת שם דברים נפלאים ויש לך במה להתגאות גם עם הימים הקשים שאת עוברת הכי קשה היום לסמוך על..במיוחד אם אנשים שלא בטוח שישמרו את הדברים בתוכם אבל הצלחת וזה נהדר באמת צעד מאוד משמעותי עבורך ואני שמחה עבורך מקווה שאת כבר נחה עכשיו לפני כניסת השבת אצלנו מדליקים בשעה 18.30 אז יש עוד מעט זמן לפני כניסת השבת רק עכשיו ישבתי לנוח שבת מבורכת השבת הזו שהיא שבת אחרונה לפני ראש השנה שתהיה לכם שבת נהדרת שבת מופלאה והמון מנוחה חטולית

11/09/2020 | 17:04 | מאת: מכל

מכיוון שעבדתי הכנתי כבר הכל אתמול ורק קצת דברים אחרונים עשיתי..אז זמן מנוחה. אכן. והעזתי לשתף אתכן ושם.. זה גם לא מובן מאליו. אהבה ואחווה ולסמוך...וואו קשה אבל מנסה ולפעמים קצת בפחד. אני מרגישה את החיבוק שלך אליי...זה מורגש ברצון שלך לעזור לי. תודה. שבת מבורכת ורגועה. בשורות טובות.