טוב הענין הוא כזה ...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/09/2020 | 15:24 | מאת: חטוליתוש

אני למעשה כבר שנה וחודשיים בטיפול אצלה במכון מטעם קופת חולים עם ט.17 מלכתחילה הייתי מביאה אליה 10 ט.מוכנים ל..10 טיפולים..ואז שוב חוזר חלילה..רק שאז לפני הקורונה הייתי נוסעת אליה למרכז מוסרת לה את הטפסים ומחכה שתודיע לי מראש מתי שוב צריכה להזמין עוד..!! באותה תקופה שההיתי חדשה אצלה עוד בתהליכי ההכרות היתה תמיד אסרטיבית מחייכת נחמדה ומלאת כוחות לעזור .. הזמן התקדם ומבלי משים התרגלתי כנראה להתהלות המשטלת שלה ..כנראה שאז לא הפריע לי הענין כי אחרי הכל מטפלת חדשה עם גישה חדשה שלא הכרתי לפני כן..כן..כנראה שעשה לי את זה...החודשים חלפו וההכרות שלי איתה כבר ..כאלו שנכנסה למעין תגובת בלימה..לא זוכרת כעת מה היתה הסיבה רק כן יודעת שברגע שבבטן משהו לא מרגיש לי נוח...אני מתחילה להסתייג...כך למעשה היד שלי על הדופק התחיל ללחוץ..מה גם שבזמנו התחלתי להרגיש קומפרסור לוחץ לי על המוח בצורה שלא יכולתי לסבול..אז התחלתי להגיב אליה בצורה מסטייגת...לא חייבת להסכים עם כל מה שהיא חושבת ומנסה ממש בצורה כוחנית שכלית להשפיע עלי .. " רק אנשים עם קוגניציה מפותחת מבינים ש..." " רק אנשים עם דיציפלינה חזקה מסוגלים ל..." לאט ובהדרגה הרגשתי כאלו אני המלכה המומלכת של הסתומות בכיתה כי אני לא מסכימה איתה לכל דבר שהיא מכתיבה... מכאן והילך דברים רק גרמו לי יותר ויותר לצאת נגדה ולא להסכים ביתר שאת לכל מה שיוצא מהפה שלה ... ואז הגיעה הקורונה..נכון שבשתי פעמים ראשונות היא הסכימה לדבר איתי בווצאפ בוידיאו כי באמת היתה תקופה מחרידה עבורי עם כל החרדתיות שבי אך מיד החליטה שכבר לא משתלם לה שיחות וידאו אלה שיחה רגילה בווצאפ בטלפון שכמעט ולא שמעתי כלום ..הצעתי לה שאני אזום את השיחות בפלפון רגיל על חשבוני לא אכפת לי אך כנראה שהפכתי להיות מטופלת מתמרדת והיא דרשה רק מה שנוח לה עם כל המטופלים שלי אני מדברת ככה אז גם את יכולה למרות הכל..ואז התחילו התקסחויות גם בשיחות איתה..וגם ביטלתי לה פעמים שיחות כי לא רציתי לדבר איתה..והיתה גם התקופה שנפלתי מהאוטובוס...ונכנסתי לעוד חרדות .."אל תשכחי את ט.17 שגם יסמסו לי אותם מקופת חולים לפקס שנתנה לי וגם..שידפיסו אותם..הם עדיין שוכבים אצלי כמו אבן שאין לה הופכין..ומשם הדברים רק הלכו והדרדרו.. "הטפסים האלה הם רק שייכים לך רק בשבילך " אבל אל תשכחי....למה היא כל כך דאגה כל הזמן שאריץ לה אותם כל הזמן ? כי בלעדיהם לא היתה מקבלת תשלום עבור השיחות שלנו.. אז ככה..התשלום הזה כבר לא מספיק טוב בשבילה כך אמרה לי..ובמשך תקופת הקורונה היא קיבלה את כל המטופלים שלה אצלה בקליניקה..וחלקם שבאו כנראה עם התחיבויות כמוני נאלצו לדבר איתה בפלפון רק כמו שנוח לה !!!!! האמת שרוב הלחץ כבר מתחיל להתפוגג ממני אחרי שכתבתי את רוב הדברים.. כבר לא משנים הפרטים הקטנים שאליהם כבר לא אכנס יותר גם כתבתי אצל אודי..אני יותר מאשר משוכנעת שהיא שמחה להפטר ממני כי אין כבר לחץ על ט.17..רק אם אני מעוניית כך אמרה עדיין נשאר אצלה ט.אחרון.. אולי איתו אסיים ואסגור גם את הטיפול..עדיין לא החלטתי סופית זהו התקציר שלי חטולית

02/09/2020 | 21:13 | מאת: מכל

מבינה את ההרגשה שלך... ואת נורא כועסת עליה ולכן כדאי לך להגיד לה הכללל...ואפילו לומר לה את הרגשתך. וכתבתי לך שאולי טוב שאתן נפרדות אם רע לך ממנה. למה להיות עם מישהו שאת מרגישה שלא רוצה אותך??? למה חשוב לך להיות דווקא איתה?? אולי תבוא אחרת מבינה יותר? וחטולית. מבינה שאת מקנאה בי שיש לי את המטפלת. לצערי אין לי אף אחד בעולם שמדבר איתי על רגשות!!! בעלי אדם מאוד קונקרטי! ולא רגשי. לא יודע כלום! וגם אין לי חברות! אל תקנאי בי...כל אחת והבעיות שלה!!!! והייתי צריכה אותה והיא לא הייתה בזמן אמת. אז נכון שיש לי אותה בעוד לא יודעת מתי....אבל אני אבודה עכשיו!!! די פגע בי. התגובה שלך. מרגישה שרק את פגועה! רק לך קשה! וכו. המצב לא כזה!! לכולם קשה! הקורונה הרסה המון מהטיפול לכולם! כי הכל במרחק עם מסכה..מי רואה הבעות בכלל??? חרא של טיפול במצב כזה.. .ואני לא יכולה להרשות לעצמי כלכלית אגב להמשיך איתה.....כך שלא חזרתי אליה באופן קבוע. אני מוצךת בבעיות מהעבר הרחוק רחוק. לא סתם כותבת בפורם הזה! יש לו כותרת...והכותרת זועקת לשמיים!!!! והמבין יבין....

02/09/2020 | 23:09 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שלי מתוקה ונהדרת באמת את לגמרי צודקת שאני לא צריכה להשאר עם המטפלת הזו שכבר נגמר לי ממנה..זו התגובה הראשונית שלי כנראה להרגשה ש....טוב לא חשוב כבר ..אמרתי שיש דברים שכבר לא אעבור עליהם שפגעו שם גם ביחסים. ולא.ממש כבר לא חשוב לי בכלל להיות איתה.. מיכלי שלי אני לא מקנאה בך בכלל על שיש לך לאן לחזור..זו רק צורת התבטאות להרגשה שכן כשתהיה לך אפשרות כלכלית המטפלת שלך היא המקום החם והנוח שלך לאן לחזור יפה שלי.. ... מצטערת לשמוע שבעלך הוא כמו שהוא מה שבטח קשה לך ..כך אני הייתי מרגישה אילו בעלי היה גם כזה ... לרגע לא חשבתי שרק לי קשה ממש לא.. ומבינה שהיה לך יום קשה מאוד היום .. לכולנו קשה עכשיו בתקופה הזו.. את צודקת ..ונראה לי שכעת אפסיק כי למרות שלא נסיתי לפגוע בך ..מעולם לא נסיתי..את די פגועה אז נדבר כבר כבר.. ליל מנוחה חטולית

02/09/2020 | 23:50 | מאת: מתמודדת.

חטולתול!!!!!!! לא קראתי לך כך אף פעם.. מקווה שזה ישמח אותך (ולא יכעיס חלילה) כי זה יצא מליבי... יש לך כמה זמן שתרצי כדי לחשוב את בא לך להשתמש בטופס האחרון של הטיפול. לדעתי קחי כמה זמן ואל תממשי בדיוק עכשיו. ואסביר, את טעונה כעת. לסגור כך טיפול (כשלא ידוע מי האחרת ואם יהיה בכלל) זה לא כזה פשוט. את תשארי עם כל הכעסים.. מי יודע עד מתי.. וזה רעל. שרק יגדל. את לא צריכה את זה. ואין לי פיתרון קסם להגיד לך אל תכעסי או משהו כזה... את כועסת. ובצדק. קחי כמה ימים שאת צריכה.. תעכלי את הכעס מול כל כיווניו.. אולי תצליחי לשחרר? אולי להבין כמו שכבר כתבת, שגם ככה לא היית ממשיכה כשהרגשתך לא רצויה ונפגעת ומנוהלת..... ועם כל זה תקבעי את המפגש האחרון. אני לגמרי בעד. רק כדי שתאמרי את דברייך שתרגישי שהוצאת שפרקת. שסיימת. אולי גם יעזור לכתוב? נשימה.... וחיבוק!!! איתך, מתמודדת

03/09/2020 | 11:43 | מאת: חטוליתוש

חייכת אותי מתמודדת אהובה ולמה שאכעס ממש לא הפגישה הטלפונית הבאה תהיה ביום שני..היא אמורה לשלוח מכתב לקופת חולים להמשך טיפול..ואז שוב צריכה לנסוע לקבל את הטפסים למען האמת נשאר לה רק טופס אחד ליום שני ולא יודעת בכלל אם רוצה להמשיך שיחות איתה עד סוף ספטמבר ..היא לא מבינה את הרגשות שלי כך גם לא תבין את הכעסים שלי..אז למה להמשיך ? לא יודעת עדיין מה אעשה אולי בכלל אקח פסק זמן מטיפול עד שתימצא מחליפה או בכלל הפסקה..פסק זמן לגמרי אני.יודעת שכרגע אני מונעת מרגשות אך אולי עד שבוע הבא כבר יהיו תובנות אחרות תודה לך נשמה אהובה חתלתול :))

03/09/2020 | 17:06 | מאת: מתמודדת.

אין עלייך!!!! חשיבה כל כך מפוקסת ובריאה.. תני לעצמך את הזמן. ושבוע הבא תחליטי אם בא לך את המפגש האחרון או לדחות אותו לשבוע אח''כ.. ולפי המפגש בו תפרקי את שעל ליבך תרגישי אם בא לך להמשיך איתה עד ס ספטמבר.. סומכת עלייך. ועל ליבך. שמחתי שאהבת את תולתול.. 😸 חח.. אוהבת אותך חטוליתוש, חיבוק להמשך ערב טוב

03/09/2020 | 18:50 | מאת: מכל

מצטרפת למתמודדת. מקווה שתצליחי לסגור איתה...לא פשוט. בהצלחה