חטולית יקרה מאודדדדדדד!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/09/2020 | 20:13 | מאת: מכל

קראתי אצל אודי...אני בשוק שאתן נאלצות להפרד. ממש מקווה שתעשי איתה תהליך פרידה וסגירה. ושתגיע מישהיא טובה בשבילך. מי יודע? אולי זה לטובה?? מצטערת אני כבר לא רואה מבעד לכאב שלי כלום. היום יום קשה במיוחד.....וקצת בודד...

01/09/2020 | 21:51 | מאת: מתמודדת.

מתחברת למילים.. כתבתי לך גם שם מקווה שנשלח. מקווה שהיא לא תסגור כשעדיין לא נמצאה אחרת מתאימה. מקווה מאוד. ואם ניתן לבקש זאת? שזה הגיע בהפתעה.. ואף בהודעה וטילטל אותך. אם היא תוכל עוד קצת עד שתימצא אחרת? נסי להיות אגואיסטית בזה. ולהניח לכעס עליה גם ככה היא מסיימת את התהליך איתך אז לפחות שתשאר עד הזמן הנכון לך לעזוב.... בינתיים, חיבוק גדול.. אלייך. וגם לך מיכל.. לפעמים אכן לא מסוגלים להכיל כי אנו מוצפים.. זה בסדר!!! תני לעצמך כוח.

01/09/2020 | 22:21 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי יפתי כתבת גם שם וקראתי גם שם מתוקה שלי כדי לתת תשובות כרגע עמוסה מעייפות אני בסדר אבל כנראה אכתוב מחר יותר מסודר ליל'ט

01/09/2020 | 22:49 | מאת: מכל

חטוליתוש..שם כבר לא קלט. בכל אופן תודה יקרה. המטפלת עסוקה בשמחה משפחתית שלה. ואני שמחה בשבילה. אבל באסה שדווקא עכשיו.....היא לא יכולה לפגוש אותי שבוע הבא ולא יודעת מתי כן. שבוע הבא השמחה שלה..והיא עסוקה נורא. ולא יכלה בקושי לענות לווטסאפ היום. ואמרה שמחר אם אצטרך אתן סימן. פחחחח נראה. הייתי זקוקה לה היום. עכשיו. הרגע. אוףףףףך

01/09/2020 | 23:52 | מאת: מתמודדת.

הכל בסדר. העיקר שקראת. קחי כוח. לילה טוב יקרה!!! אוהבת

02/09/2020 | 15:34 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שלי מבינה את הצורך הדחוף שלך לשיחה איתה אבל מה לעשות שלפעמים אנשים גם מאוד עסוקים.. מצטערת עבורך שכך יצא.. אני אפילו לא יודעת עדיין לאן פני מועדות ואם בכלל אמשיך שם בטיפול עם.. לך עדיין יש למי לחזור חטולית