מתמודדת ילדתי האהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/08/2020 | 15:30 | מאת: חטוליתוש

לא הייתי כאן כדי לתמוך בך ברגעים כאלה קשים הכאב שלך צועק עד לשמים נשמה אהובה... מה קורה עם המטפלת שלך עכשיו לא הבנתי ומה המילים הקשות האלה של סירסור וכל השאר גם לא הבנתי..היא מאשימה אותך ב..מה? .. מבינה שמצבך ממש קשה עכשיו נשמה ..אבל לפחות תפסיקי לפגוע...גם הילדים יכולים לראות את החתכים ולשאול ..בטוח לא נראה כמו סריטה מענף... ואייך הסביבה שלך בכלל מגיבה אליך עכשיו? כאלו..אף אחד לא רואה אותך?????? מה עם בעלך? קראתי הכל מרגישה אותך פצועה ומדממת עד זוב..אך אנה ממך עשי לזה סוף...בלי פציעות נוספות טוב שלפחות מיכלי היתה כאן איתך לומר לך כמה מילים טובות כמו אמא שדואגת לך.. עוד נדבר אהובה לא יכולה כרגע..ולא בגללך אלה בגללי אוהבת אותך נשמה אהובה וסליחה שלא הייתי כאן חטולית

31/08/2020 | 16:07 | מאת: מתמודדת.

וואוו כמה זה כן להיות איתי במיוחד כשאת כנראה גם עמוסה בשלך... תודה!!! היא חלילה לא כועסת או מאשימה אותי. היא כואבת.. כואבת ברמות שאני לא מצליחה לראות ולחוות. אז היא קוראת לדברים בשמות. בדיוק כפי שזה. ואני מצטמררת מהמילים... אבל היא אלופה בלומר את הדברים בלי לברוח מהם.. ובמקביל לשלוח חיבוק... אני שומעת זאת ומצטמררת. ובורחת. אבל אולי צריכה לשמוע את האמת הזו.. אולי היא מנסה לשים לי מראה כי רואה מה זה עושה לי. כך שגם בלי להבין. רק לשמוע את המילים המתומללות שלה יגרום לי לעצור?! לא יודעת. שלב לא קל!!!! נתנה לי גם לחשוב על מה שאני אומרת.. הולכת לשם כדי לא להרגיש.. וחותכת כדי להרגיש.... לא מצליחה להבין עדיין את עצמי...... לא מצליחה!!!!!!!! ילדיי לא שאלו. גם לא בעלי. מוזר ככל שיהיה.. כנראה אני באמת מסתירה טוב.. או שאני לא ממש מעניינת אף אחד......... נראית כפי שאני בלי התעמקות. המזל הפעם שהשאלה- איך אסביר את זה הגיע באותו רגע של החתך ועצרתי באמצע.. כך שלא סיימתי את הצורך (זה עבר למקום אחר) כדי שכן אצליח לומר שזה מענף או משהו..... אבל אם ! בעלי באמת יהיה אדם שעושה אחד ועוד אחד.. כשאחזור מהטבילה ואם ברגע שפחות אסתיר יגלה חלילה את שאר החתכים.. אני אכן בבעיה!!!!! ובלי קשר ועם.. לקחתי כדור דומה לפוסטינור אחרי אותו יום חמישי....... ועד עכשיו אני עם דימומים שבאים מידי פעם ואוסרים את הטהרה... כך שעם כל העצב.. מול מה שהיה שם... ליל טבילה מתאחר.. (ואולי טוב שכך מכמה סיבות... לצערי!! לצערי!! לצערי!!) [בגדול, יצאתי עם חברות שבדרכ אנחנו יוצאות. סוג מסויים של חברות.. אלו שמכירות חלק בי מסויים.. לא באמת דומה להם. בכלל. חשבתי שזה הולך להיות כמו כל מפגש. אמרו גם בריכה אלכוהול וגקוזי... הלכתי כדי להנות. וכשהגעתי היו גם גברים. שגם הם באו להנות.... ואני, במקום לברוח... לשנות מסלול.. הסכמתי לסמים שהביאו לי. וחזרתי מדממת פיזית. התייחסתי לזה שזה קידם את המחזור שהיה אמור להגיע גם ככה .....וכן, חזרתי עם עוד "מתנה מדהימה" - קורונה...] בקיצור.. אני גם ככה ביסורי מצפון... לא רואה את אותן בנות בצורה של סרסור או את גופי שהיה להם למזמז אותי ושאר דברים ומילים קשות כאלו... אלא כבעיה רצינית שלי. לא הלכתי. לא צעקתי. לא עשיתי כלום חוץ מלהיבהל ולא לרצות את זה בראש. לומר שאני חייבת לחזור הבית. בלי יכולת להתקשר למונית. וכו'... אם יש כאן פגיעה.. זה שלי בעצמי בלבד. להם לא היה דרך לדעת את הייסורים שחשתי. ולא להרגיש את הקיפאון.. הרי הייתי עם אלכוהול וסמים... וגם כנראה בלי זה הייתי נותנת את עצמי... כי לברוח אני כנראה לעולם לא אדע. סליחה שכך השתפכתי... לא יודעת אם זה בכלל טוב שהוצאתי.. שולחת לך חיבוק גם.. באשר את. אני איתך כאן... שוב תודה מתמודדת

31/08/2020 | 17:45 | מאת: חטוליתוש

הכי טוב שכתבת הכל ששפכת את הכאב שלך החוצה.... מה אומר לך אהובה שהכאב לפעמים מעביר אדם על דעתו ? שהכאב יכול לקחת אותנו למחוזות שהם קשים מכל מה שאנחנו מתמודדים איתם ? כן..הכל נכון.. וכואב נורא בנשמה שהגעת למקומות האלה רק..כדי לא לסבול..כדי להשכיח כאב אחר... מה הביא אותך שוב לנפילה הזו הפעם ?? קשה לצעוק את הכאב כשיש 2 מלאכים קטנים בבית שאינם צרכים לשמוע ... ומה כבר בעלך יעשה אם יראה את מה שפצעת ? אוהבת אותך נשמה אהובה ומחבקת אותך ברכות אין סופית חטולית

31/08/2020 | 19:48 | מאת: מתמודדת.

מה בעלי יעשה.. מהדהדת שאלתך.. תכלס, כלום. מי יודע אולי בגללו מרגישה שאני צריכה לברוח.. היה קשה לי להכיל את כל הידיעות עליו.. אלימות נרקסיסטיות וכו'.. ועכשיו, אם ידע - אני יוצאת המשוגעת....... כבר לא אכפת לי כלום. עצוב!!!!! לא מאשימה אותו בשלי שלא תבינו.. אבל זה טריגר כנראה עבורי שמקפיץ את המקומות האלו. וכך, אני כבר לא מתעסקת בו ובקשיי איתו. אלא בי. בהשלכות שלי. בכאב האישי. תודה על חיבוק והבנה... עצובה.

01/09/2020 | 15:26 | מאת: מכל

קשה....המטפלת רק היא יכולה... הנישואין שלך ממש קשים...

01/09/2020 | 17:54 | מאת: חטוליתוש

האמת שלא בטוחה בכלל שהמטפלת כן יכולה נכון הנשואין קשים בכלל כל מיכלול החיים שלכם מסובכים ויתכן וצריך בכלל גורם חיצוני אחר לגמרי לטפל בכל המצב כך לפחות אני רואה אך יתכן ואני טועה גם מאוד תלוי מה מתמודדת חושבת ומרגישה לגבי הכל חטולית

01/09/2020 | 20:08 | מאת: מכל

אולי את צודקת. זה מכלול של קשיים.. היום אני לא במקום טוב לאחרים. .... קחי מה שמתאים..