מתמודדת שלי אהובה 🤭🤗

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/08/2020 | 20:15 | מאת: חטוליתוש

מקווה שמצבך משתפר ואת כבר מרגישה הרבה יותר טוב היום מעט טוב יותר עם העינים למרות שעדיין מציק שמחתי שהתעדכנת גם אצל אודי על הבן שלי.. למעשה הקטנה המיוחדת שלי נקבע לפי כולם שלא עברה שום התעללות גופנית ושום נגיעות מיניות !! הלוואי ואת כבר סיימת עם הנגיף הזה וגם תצאי כבר מהבידוד.. כפי שאת בטח מבינה אני לא מרוכזת קופצת מנושא לנושא.. מאחלת לך רק בריאות טובה והחלמה מהירה בהמון המון המון אהבה חטולית

26/08/2020 | 23:40 | מאת: מתמודדת

היי חטוליתוש שמחה לשמוע שיש שיפור במצב העיניים שלך. אני מעט יותר טוב מבחינת הקורונה. ומבחינת מצבי הנפשי.. לא פשוט. ארחיב בהזדמנות כרגע מנסה למצוא את עצמי.. ולגבי הפורום המקביל, חזרתי שוב רק לקריאה כי השתבש משהו וזה לא שולח לי הודעות כנראה צריכה להתחבר שוב במייל אחר.. אז אין לי כוח לעשות זאת.. אם כי זה יכול להיות עניין של כמה דקות אבל עמוס לי מידי שזה מקשה כרגע לפחות זמין.... אז.. תדעי שכעת אני קוראת שם. ופה. שמחה ממש שהנכדה ללא פגיעה מינית. אך עברה מצב קשה כי גם לדבר על כך ולייחס לה ולהעביר אותה בגיל ככ צעיר שאלות וחקירות ודיבורים בעניין זה מאוד דומה לפגיעה.. לא קל לה אני בטוחה. גם לא לכולכם. קחו נשימה. לפחות עבר שלב הוכחות ובירורים. כעת לנשום ולשחרר את השרירים הנפשיים הטיפוליים..... חיבוק!!

27/08/2020 | 23:25 | מאת: חטוליתוש

היי מתוקה אלי אף פעם לא שולח הודעה כזו או אחרת ..למה בדיוק התכוונת שלא שולח לך הודעה ? וכן מעט רווחה נפשית עכשיו שהכל כבר ברור רק הקטנה שלי... ליל מנוחה אהובה עייפתי היום מאוד המון עבודה וגם חלק מהאוכל לשבת חטולית

27/08/2020 | 23:39 | מאת: מתמודדת

התכוונתי שניסיתי להיכנס לפורום שם אבל זה מישום מה לא אישר לי להיכנס. כנראה הרישום לא היה טוב וממילא לא זוכרת מה רשמתי כסיסמא.. עניין טכני שאין לי כוח אליו כרגע. מסורבל לי. לא חשוב, כל הכבוד שהתחלת לשבת. שבת שלום