מנסה להקיף את כל מה שקראתי.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/08/2020 | 10:55 | מאת: מתמודדת

היי יקרות!! תודה על התגובות. הייתי באפיסת כוחות.. גם בשל חיי.. גם בתוספת הקורונה והחולשה המתישה לא הצלחתי להרים אצבע להקליד.. הכל היה מתיש. מעייף. מלא סחרחורות.. אז קראתי ב"ה לאט לאט. מנסה להחזיר כוחות. ולהגיב כאן מה שאזכור במרוכז כי ממש רק היום ככה אני מנסה לקום...... מיכלי, את אמנית ממש. מה שרשמת על הטבילה.. איזה עומק של יצירה ומחשבה.. נשמח שתשתפי יותר.. אם מתאים לך. בלי להחביא חזרה במגירה אלא לפרוק ולהיטען ולהטעין אחרים.... את מדהימה!! שמחתי לראות שחזרת לכתיבה. זה נראה שעושה לך טוב. וכן הפגישה עם המטפלת.. בפורום המקביל כאבת את הזוועות שנשמעות.. זה נשמע שטילטל אותך כמו את כולנו. .. והחלטת לקום ולעשות צעד.. של התנדבות של נתינה.. וואו . להיות במקום המשפיע זה דבר כל כך מבורך ומעצים. נתן זה אותיות שאפשר לקרא מהסוף להתחלה ומההתחלה לסוף. כי מי שנותן לאחר זה חוזר אליו.... שתזכי תמיד להיות מהנותנים ותבורכי.... תודה לך גם על ההסברים עבורי בהקשר של התפעול בפורום המקביל.. ועל החיבוק כלפיי ומה שקרה לי... וקורה איתי... חתוליטוש!!!! כמה טוב לראותך!!!! מקווה שהעניין עם העיניים במגמת שיפור. שמחתי לשמוע על מסיבת הקצפות. ועל חגיגת היומולדת. שמחתי לשמוע שהבדיקות תקינות! והן מאחורייך! שמחתי לשמוע (מהפורום המקביל) ששיתפת שכל התהליך המשפטי על בנך נסגר בחוסר ראיות. ונוקה מאשמה. מה איתך? הצליחו גם להתגרש? הנכדה ודאי משתקמת.. סומכת עלייך שתדעי איך להיות עבורה. ושהיא תעבור את כל התרחישים שקורים לה כמה שיותר בטוב ובביטחון. שתמצא מישהו להישען עליו ושלא יאבד לה האמון. שתמצא ביטחון בכל הקרקע שנפערה תחתיה ועירבה אותה בדברים שאנו לא מאחלים לאף אחד... כן שמת לב נכון. אני חולת קורונה.. ממש חלשה.. אתמול הרופא לא מצא לי לחץ דם. אמר שכנראה זה כל כך נמוך שהמכשיר לא מראה. המליץ לי לאכול הרבה מלח.... ואכן היום מעט יכולה להרים ראש.. אולי זה לא טוב כי אני ישר בפעולה ולא ממשיכה לנוח. לא יודעת מה יהיה איתי... הרוזי הכאבים והבריחות שלא עוזבות אותי. פגיעה עצמית שהיא חלק ממני... מבטיחה שאני על הדרך. גם אם לא נראה שיש לה סוף... תיכף אשוחח עם המטפלת בשיחת וידאו. אז אשמור את מעט הכוחות שנותרו.. רק רציתי שתראו שראיתי. מצטערת שלא יכולתי להגיב. מקווה להחלים מהר. בריאות לכולם מתמודדת

24/08/2020 | 19:14 | מאת: מכל

וואו מתמודדת יקרה. ממש השקעת בנו..מהממת.תודה❤ כמה קשה להיות באפיסת כוחות..יש לך סימפטומים של המחלה? נשמע קשה ככה. בבקשה שמרי על עצמך. תאכלי! את צריכה כוחות! כמה שיותר! ועוד מעט מתחילה שנת הלימודים...מקווה שתוכלי להתחיל שנה..ואם לא לפחות להתחזק עד אז ולחזור בכוחות מחודשים. רפואה שלימה יקרה. שמרי על עצמך. ושתפי בפורום השכן. אודי וכולן כל כך מקסימות❤😘

24/08/2020 | 20:12 | מאת: מתמודדת

היי יקרה! היו לי כאבי גוף חזקים. כאבי שרירים. שחשבתי שהופיעו בשל מה שעברתי בחמישי... אז בראשון היה לי חום. ומעט שיעול. כעת הכל עבר פרט לחולשה סחרחורות ולפעמים כאבי גוף.. (שגם כאמור מוכרים לי שמופיעים בגלים... לצערי!) היום השיח עם המטפלת.. לא היה פשוט!!! וגם המקרה שהיה באילת... לא רציתי לגעת בו. לא לקרא לא לשמוע. אבל היא שאלה בכל זאת.. כדי לראות איך זה תפס אותי... והגוף דיבר.. בהתקף חרדה מטלטל. שנאלצנו לעצור ופשוט לנשום. לנשום. לנשום. לא. חלמתי שכך אביב.. אני עוד לא השתחררתי מזה לגמרי ולא מבינה מה גרם לי להגיב כך... נאלצתי להשאר במקום ולהלחם עם עצמי לעבור את הרגעים האלו בלי לפגוע בעצמי. בלי לממש את התחושות הקשות. היא אומרת תחשבי על ים.. אני רואה דם. היא אומרת תשמעי את הגלים.. אני שומעת צרחות אימים... לקח זמן עד שהצלחתי לנשום באופן סדיר.. אם לפני כן לא חשבתי לשאול.. דווקא בגלל מה שקרה לי, אפשר? איך אתן מרגישות? מול המקרה? מול עצמיכן? מהי ההבנה שלכן על מה שהיה שם או מה אתן בכלל שומעות שהיה? לי אין טלוויזיה אבל ההד העולמי של "ילדה בת 16 נאנסה על ידי 30 גברים" עשה את זה. בלי בכלל לקרא מה היה שם איך וכו' . ... כשסוף סוף כתבתי אצל אודי -קרסתי עם חולשה מטורפת וקורונה. אז אתחזק ושוב ולא שם שוב..... פשוט כל מילה נכתבת בהרבה מאוד מאמץ.....

24/08/2020 | 21:05 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי ניסיתי לכתוב לך גם כאן למרות שכתבתי גם אצל אודי אהבתי מה שכתבת הכותרת שלך כאן למעלה כנראה ארוכה מידי כי לא עוברת כותבת לי 70 תווים חחחחחחח אחר כך אענה גם למתמודדת ביי בנתים חטולית

25/08/2020 | 11:59 | מאת: מכל

הכותרות תמיד בעייתיות... תודה רבה. קראתי אותך❤❤❤❤