איך מתרחקים מאוכל כשכל היום במטבח???

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/08/2020 | 20:40 | מאת: מכל

איך כשאני בבית המון עכשיו??? ועליתי...הייתה הורדה ממש יפה שלי במשקל. ממש ממש יפה 24 קילו. שמרתי עליה במשך 6 שנים. זה המון זמן. ואז בשנה האחרונה העליתי...לאט אמנם אבל עליתי 10 קילו. בקורונה עליתי כמובן ....ועכשיו אין לי כח או כח רצון לרדת...לא מצליחה. אולי הצלחתי לעצור קצת את העלייה. אבל .....מבאס. האכילה הרגשית שלי לא מוסיפה....באסה

18/08/2020 | 00:59 | מאת: מתמודדת

וואי כמה לא פשוט!!! מיכלי.. כמה מצריך משמעת עצמית שקיימת אצלך אך הקורונה זה מבחן קשה מאוד..... שלו רק היה לך מועד היית ודאי צולחת זאת... מאמי שלי, חיבוק!! באלי לנסות לתת לך טיפים.. אבל אצלי המצב הפוך לגמרי. אז מי אני... ומה אני מבינה..... ושקודם אצליח בכלל לדבר לעצמי את שכבר אני יודעת... אח''כ לאחרים. בפרט שאת כבר צלחת איזון.. מה שאומר שיש לך גם כוח יותר חזק לשלוט על כך. רק הבילבול כעת משתלט עלייך כמו על כולם. ברגע שתיכנסי לזה את תצליחי. אני בטוחה בך. אוהבת מתמודדת

18/08/2020 | 11:41 | מאת: מכל

תודה יקרה על החיזוק. דיי דומה להפסיק לאכול ולאכול יותר מידיי...שניהם נובעים מאותו מקור. מאמינה שזה לא רק כח רצון זה בהחלט הזמן הזה שאין בו כוחות והכל מבלבל. נקווה לטוב. ❤

18/08/2020 | 15:52 | מאת: מתמודדת

אכן.. החסר והעודף.. שניהם צריכים איזון. שניהם צריכים תחושת בטיחון. ורוגע. שניהם מתעצמים ברגעי קושי בלבול ומתח... מאחלת לנו שנמצא את הביטחון בעצמינו בתקופה לא בטוחה זו שנדע ונצליח לתחום את עצמינו במרחב הפרות ולא מגודר שמשתולל בחוץ... איתך בזה. יד ביד. מתמודדת