האם זה פשע שאני........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/08/2020 | 18:14 | מאת: חטוליתוש

האם זה פשע שאני רוצה לישון????? עוד מוצש שלא ישינה ..הכל בוכה מכאב..לא ידעתי כבר מה חעשות עם עצמי..כדורים לא עזרו. .תוספות נגד כאבים לא עזרו!!! .חכחתי בדעתי אולי אקח שכתה ואלך לישון..אבל זה הדבר האסור חמרות שיש לי.. בשעה חמש וחצי כבר השארתי הודעה בפורום השני ..אחרי שכבר התייאשתי ולא מצאתי פתרון לבעית השינה שלי בסוף לקחתי 3 שוטים של משקה והלכתי למיטה..לא עזר גם..מאז מסתובבת כמו זומבי שלא מבינה מה קורה סביבי.. בעלי יצא עם הבן שלי לבדוק אם ימצא בשרים לחגים.. נשארתי בבית בקושי מקלידה ורק כדי לא להרדם עכשיו שלא ילך עלי גם הלילה הזה.. מתמודדת שלי האם כבר יצאת מהכוך שנכנסת לתוכו? בואנה בנות תכתבו שתפו את הכאב שלכן שהכל יצא החוצה ויכאב פחות אני ..עייפה..עיייפה.. רוצה שקט ולישון . אני אוהבת אותכן

16/08/2020 | 18:18 | מאת: חטוליתוש

התכוונתי לחמש וחצי בבוקר ובנתיים כבר מעשנת כמו כאלו אין מחגץר סליחה אני

17/08/2020 | 09:43 | מאת: מכל

יואו..מתוקה שלי, למה לעשן? לשתות?? אוי חבל. זה לא עוזר..זה רק עושה יותר עצבים ולא מרדים בכלל...ישנת צהרים בשבת? אולי לא טוב לנוח יותר מידיי בשבת? לא יודעת. בכל מקרה מישהו שאני מכירה היה עם כאבים מטורפים ובעיות ולא קם מהמיטה. בסוף בא אליו אדם שהוא כמו הילר כזה..לא יודעת עובד כנראה פסיכולוגית דיבר איתו, הקים אותו ממש על הרגליים. אולי זה קצת שרלטני אבל זה עבד!!! ממש נס. אולי תנסי רפואה אלטרנטיבית?? לא קונבנציונאלית? תחפשי מישהו טוב שעושה לחיצות או הילינג כזה..ריפוי אחר...שמרפה את השרירים ולוקח את הכאב ..יש כאלה. נסי לברר...בהצלחה.

17/08/2020 | 10:01 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי נכון שתית אלכוהול אינה בריאה כמו שעישון אינו בריא צודקת וכן בשבת צהרים זה היום היחיד שלי למנוחה מכל השבוע מהמטלות מהלחצים הנפשיים..מכל מה שאני אוגרת כל השבוע עושה הכל כדי לא להרדם אממה..לא עוזר בכלללל גם כשאיני נחה בשבת עדיין לא נרדמת במוצש...כמו קללה שלא יכולה להרדם.. והכאבים אינם הסיבה היחידה שבגללם אני לא נרדמת ..מחשבות שלא נותנות מנוחה גם לנשמה הכל כאלו בא נגדי ואומר אין.את לא תישני.. כבר לא יודעת מה לעשות מחכה כבר למרפאת כאב אולי שם תהיה התרופה שתעזור לי לישון.. עייפה כל הזמן גם נפשית אני

17/08/2020 | 10:11 | מאת: חטוליתוש

ודרך אגב האלכוהול אינו דבר שבשיגרה עבורי קרה רק הפעם

17/08/2020 | 12:05 | מאת: מכל

טוב שאינו בשגרה...בכל זאת הייתי מנסה כן ללכת למרפא כזה של הגוף והנפש. יש הרבה סוגים ברפואה אלטרנטיבית אפילו דרך קופ"ח. אולי בכל זאת תנסי? ובהצלחה במרפאת כאב. ואגב ככל שאת חושבת יותר על כך שאת לא נרדמת , לא תרדמי ...כי זה מזין את עצמו..מעגל כזה. בעייתי. מאחלת לך שתצליחי לנוחמפיזית ונפשית...מבינה כל כך כי גם לי אין מנוחה נפשית למרות ה"חופש" לא מרגישה השנה בחופש בכלל..

17/08/2020 | 18:46 | מאת: חטוליתוש

מבינה אותך לגמרי כי כולם בבית כל הזמן וצריך להאכיל ..לנקות..ולהיות..שם כל הזמן..אייך יהיה חופש?? אני

17/08/2020 | 20:36 | מאת: מכל

נכון....חיבוק ❤❤❤

18/08/2020 | 01:05 | מאת: מתמודדת

חטוליתי... שומעת ממך המון עלכך .. לא יכולה לדמיין מה זה לא לישון... וששום דבר לא עוזר לכך.... מתחברת מאוד להמלצות של מיכל.. לנסות מכיוון נוסף אולי יועיל? לגבי האלכוהול והעישון.. מזל שזה לא קבוע.. בפרט שאת אומרת שזה גם לא ממש עוזר..... לגביי... אנסה לכתוב.. פעם קודמת כתבתי אך לא יכולתי להמשיך אז מחקתי ולא שלחתי כלום... אנסה שוב.. וגם אם לא אצליח לסיים אשלח מעט.. מקווה.. אוהבת.