היי בנות איפה אתן גם היום?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/08/2020 | 20:39 | מאת: חטוליתוש

השבת עברת יופי כבר יום שני כבר עומד להסתיים יופי ומה איתכן יפות אהובות שאתן שותקות ..?? גם יופי? שוחחתי היום עם המטפלת בפלפון שיחה שנאלצתי מעט להרים אותה.. אבל גם זו נגמרה..פתאום שאלה יש לך עוד דברים שתרצי לדבר עליהם יש לנו עוד 20 דקות לשיחה .. היו לי כאן אורחים ולא הרגשתי נוח לדבר סיימתי את השיחה מוקדם יותר והרגשתי טוב כמו בכל מוצש גם הלילה של מוצש לא ישנתי בגלל מנוחה בחדר השינה לבדי ...ללא מזגן..כך בחום הזה סבלתי פחות כאבים.. רק בקראשון בלילה קרוב לחצות לאחר שאכלתי ריבה מתוקה..נרדמתי.. היום עשיתי לאמי קניות איזה כיייייף יצאתי נשמתי נסעתי וחזרתי..העייפות עלי איזה כייף מקווה שהלילה אוכל לישון..... דברו יקרות שלי דברו חטולית

12/08/2020 | 01:09 | מאת: מתמודדת

היי חטוליתוש שתמיד יהיה לך מתוק חיבוק בתוך עצמי.. בועה כזו...

12/08/2020 | 08:33 | מאת: מכל

היי.... קראתי אותך. כרגע במצב שקט...גם אין טיפול כבר חודש וחצי...אני בד"כ פטפטנית. הפעם בלי מילים....

12/08/2020 | 20:41 | מאת: חטוליתוש

לא מתוקה שלי המתוק הזה לא טוב לי בכלללל מעלה את רמת הסכרת אממה..אם שום דבר אחר לא עוזר..וגם גורם לי לעלות במשקל מה שעוד יותר מבאס למה בתוך בועה יפה שלי ? מבינה שלא קל לך כמו לכולנו.. בואי החוצה מושיטה לך יד אוהבת ..צאי .דברי..לא חשוב מה רק אל תישארי בתוך הבועה חטולית

12/08/2020 | 20:44 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי קשה בלי הטיפול? בטח כסף לא צומח על העצים..גמני חיה על קיצבה של נכות..לא משו.. לא חייבת חהיות פטפטית..רק ספרי מעט אייך הימים עוברים אם לא קשה לך יותר מידי..מכבדת את רצונך חטולית

12/08/2020 | 20:47 | מאת: חטוליתוש

יודעות היום יום הזכרון לאבא שלי 11 שנים מאז שנפטר יום עצוב עם געגועים .. בערב אדליק נר לעילוי נשמתו . עצוב

12/08/2020 | 23:33 | מאת: מכל

חטולית יקרה, בהחלט עצוב..ספרי עליו אם תרצי. על הרגשות...נשמע כי היה משמעותי ביותר עבורך. לי קשה כרגע לספר הרבה..וכן, אין לי כבר כח או כסף לשפוך על טיפול...אז ויתרתי. לעת עתה...היא אפילו לא יודעת איך אני...מטפל לעולם יחכה שאנחנו ניצור את הקשר כשנצטרך או נרצה... מרגישה כל כך רחוקה ממנה או מטיפול בכלל.

13/08/2020 | 19:55 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שלי תראי הענין הכלכלי ממש קשה עכשיו אצל כולנו למרות שאני לא משלמת עבור הטיפול.. אממה..זוכרת שגם אני כתבתי לפני כמה ימים שגם אם אני לא מדברת איתה שבועיים הרגשתי ריחוק גדול ממנה ושלא אכפת לי גם לעשות הפסקה בטיפול?? האמת שבאמת כך הרגשתי..ריחוק..וחוסר רצון להמשיך.. מאוד מזדהה עם הרגשות שלך על מה שעובר עליך בתקופה האחרונה..באמת לא פשוט ..נסי לקחת את הדברים יותר בקלות..אולי עוד כמה זמן המצב יכול להשתפר ותוכלי לחזור אליה..תקווה כזו אולי הזויה . חיבוק ענק עד אליך מאמי חטולית

13/08/2020 | 21:00 | מאת: מכל

חטולית יקרה, תודה...ימים יגידו.