איזה שקט מחניק...!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/08/2020 | 17:48 | מאת: מתמודדת

שקט שכנראה זהה לכולם... מעיק.. לא שקט טוב. נכנסת כל יום ורואה שאין הודעה חדשה.. מניחה שגם אתן.. החלטתי לשבור את השקט הזה.. ולומר שלא פשוט.. ושאני איתכן. נ.ב. מיכלי הילדים הבריאו? חטולית הצלחת להיפגש עם המטפלת שוב? איך היה? ובכלל... ספרו מה קורה איתכן? אם תרצו..

04/08/2020 | 20:23 | מאת: מכל

היי יקרה! הכל בסדר ב"ה. שקט לא חייב להיות משהו רע ומקווה שגם חטולית בסדר. הילדים ב"ה בסדר. אחד הבריא עם האוזניים. השני קבל טיפול לדלקת בסימפונות יקח זמן. ב"ה יותר טוב..בינתיים לי יש בעיה עם השתלים בשיניים מקווה שיסתדר בע"ה... לגבי הנפשי, נו..זאת תקופה כזו שנאחס לכולם. ואני מתלבטת בחודש האחרון לגבי יצירת קשר עם המטפלת. כן או לא. ואם כן מה אומר לה?? איך זה יעבוד. אז בינתיים משאירה את המצב בהולד...מחכה. מה איתך יקרה? איך את?

04/08/2020 | 22:48 | מאת: חטוליתוש

טוב ... השבת עברה בטוב רגועה ונעימה כייף שקט ביום ראשון התבשרתי שליום שני אנחנו מוזמנים ליום ההולדת של הבן הצעיר שלנו ..ומאחר שלנו אין רכב וכל שאר הבאים כן עם רכבים אך מלאים בתפוסה מלאה...הבן שלי הגיע עם ארוסתו אלינו בשני רכבים כדי שנוכל לקחת גם את אמי עימנו ליום ההולדת אחרי הכל אין כמעט הזדמנויות להיפגש ועוד לראות את הנכדים שלנו והנינים של אמי לאחר תקופה מאוד ארוכה.. נודעו לי באיחור שקרו דברים לא נעימים מאחורי כל הנושא של ההגעה ליום ההולדת...בגלל שויתרו על אמי.. אתמול היינו חגגנו והיה ארוע נחמד מאוד ושקט מאוד..גם הפגישה עם הנכדים היתה בהתאם למה שהרגשתי..אך שמרתי על פסון רגוע ושקט..למה להרוס לבן של יום ההולדת ? היום ירדתי על הבן שהעז לומר למה סבתא חייבת להגיע ? בסוף הבין כמה נפגעתי ונעלבתי והתנצל שלא לכך התכוון מלכתחילה..רק יצא קצת הכל עקום.. עם המטפלת לא שוחחתי אתמול לא יכולתי ..לא בא ..לי.. דחיתי את השיחה לשבוע הבא..לא רציתי לשמוע אותה בכלל !! עדיין כולי ברגשות מעורבים עם מה שקרה בימים האחרונים .. ועייפה נורא כי גם עושה המון דברים בבית רוצה שקט ולישון לי'לט לכן אוהבת חטולית

04/08/2020 | 22:52 | מאת: חטוליתוש

שמחה שלפחות מצב הילדים משתפר בעיות עם שתלים בשיניים באמת סיפור מטריד מאוד לגבי המטפלת מבינה אותך לגמרי גמני לא.. ועד שתהי בטוחה מה כן ומה לא..תשתדלי לא להיות בלחץ גם מהסיבה הזו גם ככה המצב הנפשי של כולנו לא מרנין..קחי לך את הזמן להחליט ליל"ט חטולית

05/08/2020 | 12:52 | מאת: מכל

תודה חטולית...מקווה שיסתדר גם אצלך. עם הילדים והכל. ועם המטפלת תדברי ואל תוותרי!!! היו לי תקופות של כעסים על המטפלת והרגשת חוסר הבנה ורצון לברוח..תמיד חזרתי ודברנו על הכל. בסופו של דבר את מרגישה אם המטפלת טובה עבורך או לא. אני מאמינה שבסה"כ היא אדם טוב וכן רוצה לעזור לך. בהצלחה יקרה❤

05/08/2020 | 16:49 | מאת: חטוליתוש

האמת שאני לא רוצה כעת ממש כלום לגמרי כלום נכון שתמיד לפני הקורונה היתה ממש טובנ עבורי ..אולי זו התקופה הזו שגורמת לי להרגיש מתמרדת כמעט לכל דבר שעובר עלי כעת לא יודעת להסביר אבל בסדר יש עדין זמן עד השיחה הבאה.. ממש לא בא לי כלום רק שקט ולישון תודה מאמי חטולית

05/08/2020 | 19:52 | מאת: מתמודדת

היי.. אני? בדיוק כמוך.. מחכה... לא ברור למה.. עם המטפלת החלטתי להמשיך על אף שזה נורא קשה שהיא לא חזרה לקבל. רק בשיחת וידאו. וכן.. כרגע משהו נרגע אצלי. אבל זה משתנה כל הזמן... גלים גלים... אין יציבות גם גלל המצב. גם בגלל הטיפול והנפש..... כמו כולם מקווה לטוב. שמחה לשמוע שבנך החלים ושהשני מקבל טיפול מקווה שיש הקלה. לגבייך.. הלכת לטפל בשתלים? שיניים זה סיוט!!!! לילה טוב

05/08/2020 | 20:07 | מאת: מתמודדת

היי גאה בך על האיפוק ועל זה שלא שתקת אח''כ. ובנך שהבין והתנצל. אכן מבאס שזה כך, לא הכל בשליטתינו מצד אחד רוצה לומר תקשיבי לעצמך לגבי המטפלת ואם את צריכה זמן קחי אותו. מצד שני כל הסערה הזו... מוציאה כל כך הרבה וכיף שיש מקום לפרוק. עשי מה שטוב לך. בלי לחץ. כי גם לפרוק צריך מקום מכיל עבורך ולא שיוסיף לך קושי.... אוהבת

05/08/2020 | 23:01 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי שום דבר אינו בשליטטנו ובטח לא התגובות וההתנהגות של ילדינו הבוגרים לגבי המטפלת כבר אמרתי לה שאני רוצה פסק זמן ולא קיבלה את הבקשה שלי אמרה שאני לא במצב לעשות הפסקה האמת..שאני באמת ממש רוצה פסק זמן ממנה !! מרגישה שאינה מבינה אותי ..שלא תכיל אותי זה בסדר רק שתרפה ממני לזמן מסוים שיחה רגילה בווצאפ דרך הפלפון וגם צריכה לענות כאלו שזה בסדר וזה ממש לא !! אווףף שקט כבר דיייייייי אין לי כוח לשום דבר למרות שיום האהבה היום..עבר ממש מאפן חטולית

06/08/2020 | 23:02 | מאת: מתמודדת

היי מאמוש, נשמע שאת באמת צריכה להתנתק וזמן לעצמך לעכל את השינויים בתוך עצמך. המשפחה. הטיפול. הקורונה...... מאחלת סופש נעים ממלא בכוח הכנות נעימות לשבת. נסי להתפנק לקבל עזרה ולנוח...... מתמודדת

07/08/2020 | 13:09 | מאת: חטוליתוש

כעת סיימתי חלק נכבד מההכנות לשבת מפני שבעלי עדיין לא חזק מהעבודה וכשהוא מכין דברים אני חייבת להיות של לעזר... באמת חייבת ניתוק כולל..הנשמה שלי דורשת שקטטטט ושלווה..אין אפשרות בימי השבוע כי החיים אינטנסיבים ..ואין אפשרות לעצור את השעון ולנוח.. שהיה לכולנו שבת טובה ורגועה אוהבת חטולית

07/08/2020 | 16:22 | מאת: מתמודדת

ליבי איתך ואליך.... מקווה שתהיה שבת מנוחה וטובה כמה שניתן.. אפילו שזה מעט מן הים........