מדבר כעת אבא לילד בגן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/07/2020 | 17:29 | מאת: חטוליתוש

בחדשות דיבר אבא שהבן שלו בגן שבו הגננת והעוזרת התעללו בילדים הוא חשב שהרגיש שדברים קורים וגם ראה סימנים על הגוף של הילד אבל אמר לעצמו שכל הילדים נופלים ומקבלים מכה אז לא התיחס עד ש....הילד ממש בכה ותפס את האבא בציפורנים ואמר שלא רוצה ללכת לגן הסתבר כנראה שעוד הורים הגיעו לבית המשפט כולם בוכים.. כואב לראות מחזות כאלה אני בכיתי רק מלראות את האבא בוכה עים דמעות ומספר לכתב בבית המשפט בראשון על מה שקורה שם !!!! זה לא גורם לכן לבכות ?? אני כן בכיתי חטולית

28/07/2020 | 18:13 | מאת: מכל

היי חטולית, גם אני ראיתי...בוודאי שזה נורא!!!!!! והורים חייבים לשים לב כשמשהו משתנה אצל הילד!! אבל לא יכולים להאשים את עצמם...מאיפה להם?? יש סיבה שילד בוכה כל כך בבוקר. הבן שלי היה במעון שהיה תינוק, של אמונה, לא תגידי פרטי! הוא בכל בוקר בכה ואני גננת, מכירה שבוכים ילדים שמתקשים להפרד! ולא שמתי לב! אמרתי ירגע, יעבור לו. חצי שנה ככה..עד שחמותי לקחה אותו מהגן והתחילה לשים לב לדברים קטנים...לא החליפו חיתולים בזמן, טוסיק אדום, ילדים צורחים ולא נגשים אליהם. ריח של צואה...ועוד. התלוננו ולא עזר! הוצאתי אותו כששמנו לב שהיה לא טוב. מלא ייסורי מצפון ואשמה עברו עליי!! ועוד אני גננת!!! איזו טפשה הייתי. איך לא שמתי לב. . וזה עוד לא נקרא התעללות. פשוט לרוב התעלמו מהם ובחצר שמעתי שלא שמרו ופיצחו גרעינים!!! גיליתי בדיעבד המון דברים. יש לו תמונה משם שהוא נראה פשוט עצוב... קשה כל כך! פשוט נורא שכל אחד פותח משפחתון בלי כל פיקוח!!!! ואני עוד מספרת לך על מקום מפוקח!! שסמכתי עליו וזה לא נקרא התעללות...פשוט חוסר אכפתיות לילדים..וזה ממש לא פשוט!!! הילד גדול ועד היום יש לי ייסורי מצפון שחמותי ראתה יותר ממני...:(

28/07/2020 | 18:27 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי נכנסתי עכשיו לאפליקציה n12 שהורדתי מזמן ושם רשומות שמות הגננות או הסייעות שהתעללו בילדים בגן..נתנו להם לאכות אוכל מהרצפה כשהפנים שלהם למטה.. ושמו מצלמות בגן בגלל ששמעו המון פעמים בחדשות על התעללות בגני הילדים רק אמרו שזה מזעזע.. לא נכנסתי לראות תמונות לא יכולה לראות כאלה זוועות וכן מאמי שלי אנחנו אף פעם לא רוצים לחשוב שמשהו נורא קורה בגן לילדים שלנו אבל לצערנו יש מציאות אחרת עצובבב

29/07/2020 | 09:09 | מאת: מכל

במקרה הזה מי שביקש מצלמות הייתה הגננת שלטענתה לא ידעה( כנראה שלא ידעה אבל לא פיקחה עליהן!!!) היא ביקשה כיהייתה גנבה בגן....רק אחר כך אחד ההורים ראה סימנים וביקש לראות... פשוט נורא!!!! חייבים פיקוח! בעיקר כי זה קורה בגנים של פעוטות מלידה עד 3 !!!!! הילדים לא מדברים בגיל הזה!!! וכל אחת היום מטפלת בלי הסמכה בלי כלום..עצוב ונורא!!!!!

29/07/2020 | 11:55 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אכן כן כואב כל כך וזה לא ניגמר בכל פעם שומעים על עוד מקרה איום ונורא ועוד זוועות שקורות בגנים בלי פקוח השם יתברך שיגן על כל הפעוטים הקטנים האלה שעוברים כאלה מסכת ייסורים.. קוראת ובוכה אייך אפשר אייך ??? וזה לא נגמר !! חטולית

29/07/2020 | 18:50 | מאת: מתמודדת

לא יצא לי לשמוע את הכתבה הספציפית שאתן מדברות עליה (אין לי TV בבית.. זה רק הסמארטפון) אז אדבר בגדול... אכן המצב לא מזהיר ככל שיש קידמה גם אנשים חושפים יותר ולא שותקים. וכך מתגלים מקרים מזעזעים... כל העניין עם ילדים קטנים זה נורא!!! איך אפשר לעשות זאת לילד.. ואף להביא למוות ממשי.. החיים בעולם לא תמיד ברורים...... עצוב! כואב! ולך מיכלי, מבינה את אי הסליחה שלך לעצמך את ההלקאה העצמית איך לא ראיתי ובתוך עמי אני יושבת.. הייתי אמורה להרגיש.. לראות.. מתוקף היותך גננת רגישה ואוהבת.. ומתוקף היותך אמא... בבקשה די! לפעמים לא יכולים לראות באמת. ולכן יש לנו ערבות הדדית. חמותך ראתה וזה נס בפני עצמו. גם שראתה וגם ששיתפה אותך. גם שלא התנגדת לה ובדקת. הכל ב"ה הוביל להצלה של הילד ובזה תתמקדי! החוויה זכורה לך עד היום. הכאב. האשמה. מבינה. אך חבקי אותך. זה עבר ולמדת מזה. שאסור לבטוח. ותמיד צריך להיות ערניים. את יודעת, זו תפילתי גם. שעם כל הרגש שיש לי ושאני שמה לב לנפש... אני פוחדת שיקרו חלילה דברים שלא אשים לב. תפילתי שלא יקרו כאלה. ושיהיה לילדיי רק טוב. ושאצליח להיות עבורם בכל רגע. זה כאב של כל אם אמיתית. זה הפחד והחולשה. אוהבת !!

29/07/2020 | 20:11 | מאת: מכל

וואו...תודה יקרה על הרגישות וההבנה. למזלי זה לא היה מקרים כל כך קשים כמו ששומעים ובזמנו לא היו לנו מצלמות או הוכחות למשהו ספציפי ולכן הוצאתי אותו..בתור אמא תמיד תמיד נגן על ילדינו. וכשקורה משהו קשה לנו שלא להלכות את עצמנו. אבל ב"ה טיפלתי בזה וגם הצוות שם התחלף אחר כך כי עוד התלוננו והוציאו... ט' באב.. שנזכה לאהבת חינם ולאנשים טובים בינינו, לצערי יש המון בלאגן בעם שלנו. אמן שנזכה לבניית בית המקדש במהרה בימינו. צום מועיל לכולם❤

29/07/2020 | 20:30 | מאת: מתמודדת

ב"ה. להודות! ולמרות זאת לא הקלת בדבר ופעלת למען טובת הילד. אז.. קחי זאת כקרדיט. ט באב.. העולם עדיין מלא בשנאת חינם... בדיוק הסיבה שביהמק נחרב... איך אנו כעת מצפים לבניינו אם עדיין אינינו מפשפשים איפה אנחנו אוחזים בשנאה הזו.. איך הרבה אהבה וכו'.. מקווה שהיום הזה.. בשיא תקופתה של הקורונה יהיה עצירה טובה. חשבון נפש פנימי ואמיתי. ובעזה שניגאל!!!! כל כך עצוב שאיננו יודעים מזה בית מקדש ומה אנו מפסידים... רק מקווים... רואה סביבי אנשים שביומיום נראים "חיים את החיים.." ובט באב עוצרים... יש להם רגש ליום הזה.... תוהה איפה זה תופס אותי?? כמה אני בוכיה? כמה אני מבינה? כמה אני יכולה להפסיק לבכות על עצמי ולראות את הכאב הכי גדול של הבורא.. שממנו באים הכאבים והקשיים והצרות לכולנו....... רק תוהה... כמה בפנים אני יכולה להרגיש זאת.. או בכלל לא להבין מה המשמעות לכך.. ואיך זה שאני לא מקוננת בבכיות תמרורים.. איך אני ביחס לאחרים האם רק אני לא מרגישה זאת בעצמות והוורידים או שאני רחוקה... כמו כולם שלא הכרנו מעודינו את הימצאות הבורא בגילוי ולא בהסתר. וכו'........ שנדע ימים טובים מאלה. ונזכה!!!! מתמודדת

29/07/2020 | 23:39 | מאת: חטוליתוש

נשמה רוצה להגיב לדברים שכתבת אבל הראש שלי עכשיו כבר עייף מקריאה שמאמצת לי את העינים..לא רוצה לכתוב דברים מחוץ להקשר.. אייך אמרת ללא הלקא עצמית . המדינה מצד אחד בכאוס מטורף והפגנות בלי רסן ומצד שני גבול הצפון נמצא בקוננות שמא..הצורר ההוא יעשה דבר מה ויפגע בתושבים.. אייך אפשר בכלל במצבים כאלה כאלו לנסות לדמיין.. ושורה אחרונה..ואלו היה בית המקדש יורד כעת מה היינו עושות ?? חוץ מלפחד נורא מנורא מכל ולבכות את כל הבכיות שלא בכינו..ואנחנו עפר ואפר ..למול מי נעמוד? ליל מנוחה אהובה חטולית

30/07/2020 | 11:35 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת מתוקה שלי נראה לי שכן עשית כאן חשבון נפש נסי לראות באם את יכולה לנטב את הכוחות הנפשיים שלך למקומות רוחניים יותר לא יודעת עד כמה הבכיות שלנו על עצמנו ריקות מתוכן שכן הן עצמן חלק מתיקון לפי הבנתי אך יתכן ואת לא תראי זאת כך ולא גם בהרגשתך האישית אני לעולם לא עושה השוואה ביני לבין אחרים רק אפילו לא מצפה מעצמי בכל יום של התעלות להיות למחרת היום בדיוק באותה רוחניות כי זה לא קורה לי !! אז כל יום ביומו וכל מה שאפשר לעשות בלי צפיות עד ל....כי אינן קורות בורא עולם אינו נסתר למזלנו הטוב הוא תמיד נוכח ומחכה לנו בסבלנות אין קץ שנבוא שנתקרב כך לפחות הדברים מבחינתי חיבוק עוטף עולם עבורך יפתי חטולית

30/07/2020 | 12:31 | מאת: מתמודדת

אכן.. את כל אחדזה תופס... הרהורים.. יהי רצון שנזכה להיגאל. ולהיוושע. אמן צום מועיל