נוכחנו לחוות את ישועת ה' כהרף עין

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/07/2020 | 20:46 | מאת: מתמודדת

התקבלו תשובות הבדיקה היום וכולנו שלילי. וכן, לפי ההנחיות החדשות שהשתנו אתמול אין צורך בבדיקות נוספות לבן ואם אין תסמינים ועברו 13 ימים יכול לצאת. עברו יותר ימים! והרופא אמר שאפשר לצאת מבידוד!!!!!!!!! אמרנו מיד מזמור לתודה. ויצאנו לקנות ארטיקים לילדים. סתם בשביל לנשום ולהודות!! יהי רצון שרק נדע טוב ובריאות!! כמובן משאירה אותם בבית. ולא שולחת בינתיים. אבל לפחות העוצר עד לא ידע עבר מעלינו. איזו הקלה!!!! נשאר לחוות את המשך זמן קורונה כמו כל עם ישראל. אחרי הכל אנו יצאנו שלילי כך שחלילה אנו עלולים להידבק.. לא שעברנו את זה... בשורות טובות והכנות נעימות לשבת

23/07/2020 | 23:00 | מאת: מכל

ב"ה. איזו בשורה משמחת!!!! יופי שקניתם ארטיקים .כייף וקריר ;) שגרת קורונה נעימה עד כמה שניתן. שבת שלום ובריאות🙏

23/07/2020 | 23:34 | מאת: מתמודדת

תודה לך מיכלוש!!!!!! נשיקות

24/07/2020 | 18:24 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי אילו בשורות מעולות לכבוד שבת אני מאושרת עבוכם והלוואי ותמיד תהיו כאלה שליליים סופר דופר עשית לי את השבת !! אם אומר שעדיין עייפה מהקניות לא תבינו אפילו על מה אני מדברת.. הקור של המזגנים בכל סופר עבורי זו כמו מכת עונש כואבת במיוחד ועוד 5 שעות כאלה..רק מתחילה ל פשיר... אבל אמא שלי כבר אצלי לשבת וגם עם מזגן בחדר שלה והיום מצאתי עוד משהו שחסר לה דווקא כאן ליד הבית..אז דאגתי שגם זה כבר יגיע אליה בסך הכל..כל הסבל היה שווה רק לראות אותה שמחה נחה גם בחדר הממוזג בצהרים ועוד מעט על כוס קפה ועוגיות לפני קבלת השבת .. אז..שבת נהדרת ומבורכת לכולן וסליחה שלא נכנסתי לפני כן רק בגלל הכאבים אוהבת חטולית

25/07/2020 | 21:52 | מאת: מתמודדת

נהדרת. איזה זכויות. מאחלת לך שבוע מבורך ושהכאב יוקל עלייך כמה שניתן. שבוע טוב 😘