בוקר טוב יקרות.......................................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/07/2020 | 08:58 | מאת: מכל

הבידודים קשים..אכן. אנחנו פשוט מבודדים מרצון..זה אומר שלא יוצאים לכלום חוץ מלקנות מזון ותרופות וקופ"ח כשחייבים. כי לילדים יש בחינות וקורסים והם לא רוצים להפסיד ולדחות. אז יוצאים רק לבחינה וחוזרים. או שיש בחינות בזום באוניברסיטה. המפסיד העיקרי זה הבן הצעיר שהאחרים לא נותניםמלו לצאת.. בעלי עובד מהבית. אני בחופש מחרפן ..כל שנה יוצאים לטייל או מלון, מפחדת ממלונות.אז השנה לא. אז כל היום במטבח, בכביסות, נקיונות וזהו. עד מתי נתחרפן? אין לדעת. אני ביטלתי גם את הטיפול...וזה גם קשה. בלי קשר איתה. בלי פגישה ..כלום. מחכה. היא אמרה שזה תלוי בי. אז אין מצב. היא נמצאת במקום סגור אם אתן זוכרות מקום מרכזי... אז סגורים מסוגרים ובסגר..סגר מרצון. אין ברירה...להורים קונים מידי פעם וכשבאים אליהם זה רק במרחק והדברים מובאים מרחוק. כנראה שהלחץ שלי הוא יותר מבידוד מאשר מהמחלה ומצד שני גם ככה אני כבר בבידוד...לפחות יכולה לצאת לקניות ולרופא...יש לי טיפולי שיניים אז חייבת גם לחכות שהטיפולי שיניים יהיו בזמן. אז שומרת על זה... קשה..תקופה קשה לכולנו. החזיקו מעמד! כולם במצב דומה. אולי זו חצי נחמה. כל עוד אין חולי עם תסמינים זה חשוב!! יש אנשים חולים קשה. נקווה שאצלכן לא יקרה! איתכן יקרות.

22/07/2020 | 10:52 | מאת: מתמודדת

היי מיכלוש! תודה לאל היום באו לבדוק את כולנו. נקווה לטוב. הבדיקה הבאה של הבן זה עוד שבוע. נקווה שתצא שלילית. אכן חשוב להודות. הקושי הוא הבידוד שמחרפן. בידוד מבחירה זה מעולה במצב הקיים. כי את ממשיכה לנהל חיים ויוצאת בזהירות כשצריך. וכך גם בני הבית. הקושי בבידוד שנחשפנו.. הוא שאיש אינו יודע מתי זה יגמר ואסור לצאת ולו לרגע. נכון המצב דומה לכולם. וכולם מבינים ומזדהים. שזה גם המון. מאחלת לנו רק בריאות. גאה בך על המסירות ושמירת הבריאות לטובתך. וטובת משפחתך. והבחינות של ילדייך שיתקיימו בעיתם, בהצלחה. אמן. לגבי הטיפול.. זה אכן נורא קשה. תראי, גם אם היא מטפלת במקום מרכזי.. אתן שומרות על ההנחיות של מרחק ומסיכה.. אז בסדר לקיים מפגש. אבל מבינה אותך שאת חוששת. וכן, לא יודעת מה קל יותר..להתראות ולהרגיש חסר או לא להתראות איתה בכלל.... מה עדיף על מה..?!. מורכב!! ובטח שיחות בזום או בוואטסאפ אין לך פרטיות בבית לזה... נעכס!! יהי רצון שנזכור להודות. לשמוח. להיות אופטימיים. ולא לאבד תקווה. שנהיה בריאים בגוף ונפש. ושנעבור את המגפה הזו בשלום. אני בכל יום מתלבשת מתאפרת מתבשמת ומלבישה את ילדיי.. אנחנו חייבים לא להיות במצב פיג'מה כי זה גם משפיע על מצב הרוח. (למרות שאני מאוד אוהבת פיג'מות 😉) מהרגע שעשו לנו בדיקות אני יודעת שעדיין יש בידוד ארוך.. אבל לפחות התחלנו את התהליך... זה מה ששיגע אותי עד כה שכל עוד לא מביאים לנו בדיקות ואנו חשופים לחולה אין לבידוד הזה סוף.......... אז תודה לה' על כך. ויהי רצון שהתשובות השליליות יגיעו מהר. והכי מהכל, מתפללת לשמחת חיים. לחיות. יש לי כוח להרים את כולם. אם חלילה אפול במורל... הכל קורס איתי.... זה הדיבור בעזרת השם שאקח על עצמי.. לדבר חיובי. זה באמת בגלים מצבי הרוח בזמן הזה. נקווה לטוב. ולראות את הטוב. אמן

22/07/2020 | 13:00 | מאת: מכל

המצב באמת מורכב ומעצבן. אני שונאת לשבת שם בריחוק עם המסכה שלה ושלי על הפנים. לא רואה אותה והיא לא אותי...החלטתי לוותר בינתיים כל עוד אין דחיפות ואני בסדר יחסי. ובאשר לאופטימיות אנחנו חייבות לשמור על אופטימיות כמו שאת אומרת בשביל כולם. ואמן בע"ה שהבידוד יגמר לכם מהר ותחזרו לשגרת קורונה רגילה.... אין לנו ברירה...ויתור על חופש התנועה הוא קשה ממש. גם אם מרצון וגם אם לאו. השאלה לאיזה כיוון נקח זאת. כל הכבוד שאת דואגת לכולם להתלבש ולא לשקוע...מקווה מאוד שכלם יצאו שליליים..וגם אם לא שלא יהיו סמפטומים של המחלה הארורה. לבריאות הנפש והגוף. אמן🙏❤

22/07/2020 | 15:29 | מאת: מתמודדת

מבינה אותך ממש!! ומנסה להמשיך לחייך ליום הזה... לקבל אנרגיות ולשמוח... זה מילים יפות. שמאחוריו הרבה מסע וקושי. אבל זה מה שיש. ותודה על תגובתך בשעות קשות אלו. המשך יום מוצלח ומבורך. חודש טוב. בשורות טובות.

22/07/2020 | 17:33 | מאת: חטוליתוש

אמרו בחדשות שאם אין תופעות לוואי לקורונה אז הסגר יתקצר רק ל..10 ימים אולי יקל על הסבל בסגר הבלתי נתפס.. ואני יצאתי אתמול לעשות קניות במיוחד לאמא שלי וקפצתי ממקום ל קום להשיג לה מה שצריכה כי נשארה גם בלי עופות יצאתי מהבית בשעה 15.30 לכיוון האוטובוס כי אין לנו רכב כעת נמצא אצל הבן הצעיר חייב אותו לעבודה..ובהמשך הצטרף אלינו הבן שלי הדתי שהיה עם רכב מהעבודה שלו ובזכות העזרה הזו יכולנו להתנייד ממקום למקום כולל תורים ארוכים בכל מקום אך שמחתי הכי מהכל שהצלחתי לקנות לאמי לא רק כל מה שביקשה בקניות אלה עוד המון דברים שאני יודעת שצריכה ואין לה כלום בבית כבר מעל 3 שבועות שלא יצאתי לקניות ומן ההכרח שלא קניתי גם עבורה . היא התרגשה כל כך שהתקשרה אלי גם היום להודות לנו על כל המאמצים.. פתאום מילא אותי באנרגיה חיובית עצם היציאה הקניות הבחירה של כל מוצר שקניתי..היה ממש סופר נהדר רק רציתי לשתף חטולית

22/07/2020 | 23:21 | מאת: מתמודדת

היי אלופה!!! כמה כיף לשמוע זאת. התמלאת אוויר של נתינה וחיות. תודה ששיתפת. ושמחתי נורא לשמוע. שמרי עלייך. וצאי רק כשחייב.. גם בשביל להיטען..... לגבי ההנחיות החדשות, כן שמעתי. מה שאומר שכבר יכול לצאת מבידוד עברו 14 יום!!! אך חייב אישור רופא. והרופא אמר שהוא לא קיבל עדיין את ההנחיות שנתקשר מחר. הקטע שהיום באו לבדוק אותנו.. אם מישהו חלילה חיובי.. שוב נצטרך בידוד.... מקווה שלא. ושיהיו בשורות טובות!!! אמן. לילה טוב