מתמודדת אהובה עוד בידוד?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/07/2020 | 10:54 | מאת: חטוליתוש

מענין למה אינם באים למרות שהודעת שיש לך תסמינים כנראה הלחץ על הבדיקות זה מה שמעכב אותם אמרו גם בחדשות שיש לחץ כולי תקווה נשמה שלא תיצאי חיובית לכשיגיעו סוף סוף לבדיקה אבל...כמה זמן כבר הבן אובחן לחיובי? מאמינה שגם הזמן הזה ילקח בחשבון ולא יאריכו שוב את זמן הבדידוד האמת שזה ממש משגע !!!!! איתך נשמה בתקווה שלא תהי חיובית שאת כבר בסוף על כל מיקרה חטולית

21/07/2020 | 12:53 | מאת: מתמודדת

היי חטוליתוש אכן עדיין בבידוד. אני כבר שבועיים וחצי בבידוד. אך מבחינתם, מהרגע שהבן קיבל תשובה חיובית (שזה רק שישי האחרון) מתחיל הבידוד. לא משנה מה היה קודם. מה שאומר שבקושי עברו 3 ימים.... והבדיקה הבאה של הבן ב28 לחודש.. בתקווה שתצא שלילית. מצב לא נעים בכלל!!!! וכן, עדיין לא נבדקנו.... (כתבתי למטה אם תרצי לקרא.. פירטתי ) מתוסכלת. ממש. ממש. ממש!!!!!! תודה על ההתעניינות מתמודדת