יקרות שלי שבת שלום לכולן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/07/2020 | 15:05 | מאת: חטוליתוש

מנסה להניח כעת את כל החרדות שלי את כל האי וודאות שיש לי מכל מה שקורה.. יש לנו שבת גדולה לםני ראש חודש ביום שלישי בערב ראש חודש אב שיבוא עלינו רק לטובה מאחלת לכולנו שתהיה שבת נפלאה עם רגיעה ורק בשורות טובות חטולית

17/07/2020 | 17:34 | מאת: מתמודדת

שבת שלום יקרה. התשובה של הבן שלי - חיובית . מה שאומר בידוד!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭 לא פשוט. מקווה לעבור את התקופה הזו בטוב כמה שניתן. מקווה שיביאו מהר בדיקות לכולנו. ושנצא מזה מהר. משתפת אתכן במשהו שרשמתי: לגעת.. או לא.. לדעת.. או לא.. ברגע אחד נעצר הכל. דממה. הסתגלות מחודשת. ל- מה? עוד לא מתאוששת.. פתאום לא חושבת.. מהמאורעות האחרונים - מתנתקת.. זה קורה לבד. לא! בוחרת! למסע אחר מיד עוברת.. הכל בהמתנה... הייתה ציפיה.. למענה.. לתשובה.. וכעת, שהייה.. והקטע, המעבר הפעם לא מרגיש חד. זה כאילו העצב לא היה... דף אחר נפתח גם בתחושה... כך נראה ניתוק? האם זו המילה? ההגדרה? אפילו שבזיכרון זוכרת התקופה האחרונה.. את המפולת האיומה.. אבל כאילו פתאום אני במקום אחר לגמרי.. בלי מעבר הדרגתי.. כאילו חזרתי להיות 'אני..' (מה זה אומר?! הרי תמיד בתחושה זו אני... מבלבל!!!) עם מוטיבציה.. כוחות.. צחוק עליזות וקלילות. האם זה כדי לקרא את המצב החדש..? האם זו הסתגלות? הסתכלות..... משהו אחר בי... נקי כזה.. ריק.. נושם... כמה זה ישאר? כמה זמן זה יעלם? והאם.. לפיכך, אני תוהה- תחושת הבידוד.. והמתח להחלמה, - תהיה לי תקופה נעימה?? של הפוגה?? הקלה?? או שמא.. זה רק הרגע.. שיתהפך ברגע - שאחווה את משך "הנגע.."?? בליל רגשות... הייתה לי תפילה שזה יבוא אליי - יסיים את חיי ודיי....... בלי שאני אפגע בעצמי מידיי.... כך צעקתי לאלוקים את נשמתי במפולת של יום רביעי.. ועכשיו..?? האם מזה העליזות? והכוח? האם זה היפוך תגובה לפחד ומתח? הכל פוסק כעת. הכל דומם. אין הרבה מה לעשות. אין גם לתכנן. אז רק על עצמי - אתבונן.....

19/07/2020 | 11:01 | מאת: מכל

מתוקה שלנו. תקופה לא פשוטה עליכם לעבור. תעברו אותה ביחד!! בשמירה. אין ברירה. ואולי לפעמים בחיים צריך לעצור ולנשום..בעיקר לנשום. והואי נקווה שזה "רק" בידוד ולא מחלה עם סמפטומים. הכל לטובה...קשה אבל אולי בא לעצור וללמד אותנו משהו? בהצלחה. איתך..

19/07/2020 | 11:32 | מאת: מתמודדת

תודה לך מיכלי. אמן

19/07/2020 | 16:09 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אמיצה שלי מצער שהבן שלך נדבק אוווף עדיין מצפה גם אצלי לבן והנכד הקטן שהלכו היום גם לעשות את הבדיקה שלהם מאז החזרה שלהם מאילת אם הבן שלך מרגיש טוב למרות שיצא חיובי לדעתי .יהיה בסדר.. וכן רשמת את כל ריחשי ליבך מה שלדעתי מרגישים המוני נדבקי החיידק המעצבן הזה.. הלוואי שכבר יעבור מהעולם.. איתך בחיבוק גדול יפתי גם אנחנו מחכים חטולית

19/07/2020 | 17:58 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי הבן שלי אמר לי היום שתוך יומים מקבלים את התשובות לקורונה אייך שהזמן לא זז

19/07/2020 | 18:46 | מאת: מתמודדת

תודה חטולית. אכן מצב נעכס. מקווה מאוד שלא נדבקתי.... מחכה כעת לקבל בדיקה.... אוף אוף אוף!!! מאחלת לבן והנכד בשורות טובות ולכל עם ישראל

19/07/2020 | 19:57 | מאת: מתמודדת

כן.. ההמתנה קשה!!! מורתת עצבים... זה אמור להשפיע עלייך? יש להם תסמין או משהו? למה נבדקו? בגלל שירדו לאילת? היית איתם? יש חשש? מצב נורא!!! מחזיק אצבעות.....

20/07/2020 | 15:23 | מאת: חטוליתוש

רק הם ירדו לאילת ומאחר והיו חשופים למומתת קורונה היו חיבים כולם לעבור את הבדיקה השבח לאל היום קיבלתי את הבשורה שכולם יצאו שליליים.. אליך עדין לא הגיעו? מבינה שזה בגלל הבן.? הצפיה מורטט עצבים אולי אפשר להתקשר אליהם לשאול מדוע הם מתעכבים..האם הבם מרגיש טוב? יש לו תסמינים כלשהם הלוואי שלא רק סבלנות ובשורות טובות מאמי שלי חטולית

20/07/2020 | 20:53 | מאת: מתמודדת

וואו תודה לאל. הם עדיין צריכים בטח בידוד לסיים שבועיים כי נחשפו למאומת? הבן שלי חיובי. לנו עוד לא מביאים בדיקות. את קולטת?? ברור שאני מתקשרת. מבקשת. אומרת שיש לי תסמינים שלחולשה וכו'.. בגלל שאין חום וכו' לא באו עדיין!!! נראה לי הקופה הזו הכי גרועה בזמן הקורונה.... הותשתי. כבר לא בא לי לעבור בדיקה. נחכה לבן ונסיים בידוד... הקטע שבסוף יגידו עכשיו אנחנו באים.. ואם מישהו ימצא חיובי??? עוד בידוד... לא חבל על הימים שחולפים???? זה מאריך את השהות בבידוד.. כי הבידוד הוא לפי זמן הבדיקה... בקיצור עצוב וקשה ממש!!!! ממש!!! ה צ י ל ו

22/07/2020 | 00:27 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת יפתי קראתי מה שכתבת כאן ומפני שכבר ירד נמוך כתבתי לך למעלה בכותרת החדשה אכן נורא מתסכל מבינה אותך וכן אצל הבן שלי ביום חמישי מחרתים הם יוצאים מהבידוד אוויר לנשימה מאחלת לכם שלא יהיו עוד נדבקים ובזה הכל יסתיים יודעת כמה קשה לחכות בסבלנות בימים שכאלה חטולית