והיום יותר מתמיד כבר דיייייי

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/07/2020 | 13:20 | מאת: חטוליתוש

הילדים שלי שהו בשבוע שעבר באילת חזרו ביום חמישי בלילה..היום סיפרו לנו שהיתה שם חולת קורונה מאמתת !! עכשיו כמובן בדיקות..ומי יודע מתי נדע תוצרות..והקטנים האהובים שלי התכוונו לראות אותם אצלינו במוצש כי לא יוצא להיפגש...גם זה נדחה כעת מי יודע עד מתי רק שהכל יהיה בסדר איתם מתי כבר תסתלק הקורונה הארורה הזו לתמיד?? והיה לי תור לרופא גניקולוג הבוקר סוף סוף אחרי כל הבדיקות המזויעות הפולשניות שעשיתי ובגלל שינויים בתחבורה הציבורית לא הגעתי בזמן עכשיו שוב לקבוע תור מחדש עד מתי???? עד מתי?? עייפתי בחיייייי

16/07/2020 | 15:35 | מאת: מתמודדת

הלחץ מתהדק... הימים עוברים ואין הקלה. מצב ממש ממש לא פשוט!! גם אני מחכה עדיין לתשובה.. לבן. תוהה מתי כבר תגיע?!?! ושהלוואי תהא שלילית. בשורות טובות ושיבואו ישועות. נ. ב. תודה על ההסבר והמילה החדשה ללקסיקון... 😉

16/07/2020 | 16:06 | מאת: מכל

מצטרפת לנאחס..... אוףףףףףףףףף...די קורונה! די לבלאגן בארץ. והנה מגיע לו סגר נוסף. קשהההההה

17/07/2020 | 01:03 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת מתוקה מחזיקה אצבעות שהתשובה תגיע מהר ותהיה שלילית חיבוק לחיזוק חטולית.

17/07/2020 | 01:05 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי נכון הסגר יהיה קשה אך רק בסופי שבוע ולא בכל המקומות מה שדי מקל בשלב זה כך מרגיש לי לפחות חטולית