כותבת כאן כי למטה כבר התארך

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/07/2020 | 15:36 | מאת: חטוליתוש

רציתי להבהיר נקודה ... עד שלא היה לי את הפיצוץ עם המטפלת שלי השבוע היא לא ראתה לנכון למרות שבועיים שלא דיברנו ..צורך להתנצל ולבקש סליחה לא אני זו שצריכה לטפל בה אלה היא זו שצריכה . .ויש מצבים שהיא פשוט לא !! אני לא מחפשת לכלכך עליה ויש לי די מספיק..אבל...זו לא דרך וזו לא התנהגות !! ואםאת בתור מטפלת שלי יטדעת על המגבלות הקשות שיש לי עם תחבורה ציבורית ודיברנו גם על זה ...אייך את בכלל מעיזה להיות כזו חסרת רגישות אלי ?? הלכתי אתמול במיוחד עבורה לקופת חולים כי אין אפשרות לעשות דרך הטלפון ... התייבשתי בשמש והרגלים כאבו לי..יודעת שזה חשוב עבורה..אבל גלי מעט אכפתיות..מי אני בשבילך ? פקידה? למה את לא עוקבת בעצמך על ט.17 שאת מקבלת ישר למייל שלך ?? למה צריך להריץ אותי שוב דחוף?? העולם נחרב ?? תראו אני עושה המון בשבילה גם דואגת שאותם ט.17 שלה יהיו אצלי מודפסים ומחכים רק לה..חוץ מ..שפקידת הקבלה דואגת לשלוח אליה אל כל הפרטים למייל שלה או למקום אחר אז..אם לא היה פיצוץ לא היתה טורחת לבקש סליחה ולהתצל..כל חודש וחצי אני רצה עבורה מספיק !!

14/07/2020 | 19:40 | מאת: מכל

חטויליתוש יקרה! ברור שזה מכעיס. ואת מרגישה שהיא לא מבינה אותך. דברי איתה על זה! שוב ושוב כי זה מפריע לך! והטיפול הוא שלך!!!! בנוסף אני לא מבינה למה את צריכה להגיע פיסית לטופס 17. אני מתקשרת למרפאה ומשלמת באשראי מרחוק! וזהו. תבררי. אין צורך לבוא פיזית...לא מבינה למה. בכלל אצלינו לא רוצים שנגיע למרפאה בכלל הכל תורים טלפוניים לרופאים רק מה שדחוף לבדוק פיסית..מוזר.

14/07/2020 | 23:55 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אצלנו בקופה כדי לקבל ט.17 חייבים להגיע לקופה לא משלמים בשום כרטיס.. וכן כל כמה שבועות אני נאלצת להגיע לקופה כדי להזמין ט.17 ורר לאחר 3 ימים מקבלים את הטפסים כלומר לנסוע פעמים עבור הטפסים בשבילה כבר שוחחנו על הכל המון פעמים כל מה שיש לה לומר זה..אין טיפול בלי הטפסים.. לפני הקורונה גם הייתי באותו מרוץ תמיד עבור הטפסים האלה ותמיד היוצלה בעיות ואני תמיר רצה עבור ככה כבר למעלה משנה חטולית

15/07/2020 | 19:43 | מאת: מתמודדת

חטולית יקרה זה אכן נשמע ממש מבאס!! אולי.. במקום להתעצבן עליה תתעצבני על המרפאה..? תגידי להם שחברות שלך בכל מיני מרפאות מתקשרות שיכינו להם ט. 17 ואפילו שישלחו וכך זה מתבצע. למה אצלהם לא..?!?! תנסי.. מה כבר תפסידי?

15/07/2020 | 23:52 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי בכל קופת חולים יש את החוקים שלהם אצלנו דברים מתנהלים לפי החוקים שכאן הם אינם שולחים שום דבר לאף אחד מי שצריך שיבוא לקחת ואני זו שצריכה את הטפסים כדי לבוא ולקחת אותם נימודו.. ליל מנוחה ותודה על תגובתך חטולית..

16/07/2020 | 00:52 | מאת: מתמודדת

נימודו? מה התכוונת?? באסה. רק חיבוק!!

16/07/2020 | 13:08 | מאת: חטוליתוש

נימודו פרושו בספרדית כבר לא חשוב .. תודה על החיבוק חטולית

16/07/2020 | 13:13 | מאת: חטוליתוש

אם לפחות היתה מעריכה ניחה אבל לא !! חייבת... לכי...תביאי.. נמאס לי כבר מהכל !!

16/07/2020 | 15:31 | מאת: מתמודדת

מבינה אותך.....😏