בוחנת ותוהה.... זה נראה מאוד מוזר מהצד

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/07/2020 | 09:09 | מאת: מתמודדת

הפורום המקביל... ההודעות צריכות לעלות... זה לא כמו כאן זורם... יש חסימה על זמנים... ואודי.. כמה שזה נשמע שאתן מקבלות ממנו... הוא לא נוכח.. לוקח המון ימים עד שמגיב.. וגם בשתי מילים... מבינה כמה זה חשוב. ההחזקה של מישהו.. וגורם טיפולי.. ולפעמים "2 מילים" מספיקות.. ובכל אופן.. מהצד זה נראה קשה. חסר. (אפילו תגידו זה מה יש וזה המון... אתן נראות מעדיפות את זה ואוהבות את זה. אני.. לי זה מתסכל.... כשאני רושמת משהו הייתי שמחה לתגובה... לא רק אחרי כמה ימים.... לוקח הרבה זמן לראות שם תגובות....) וזה עוד לאחר שפעם דובר על "לתפוס מקום"ושלא מבינים אחת את השניה ויש עקיצות.... וזה גם גרם לי ריחוק כי פורום אמור להכיל.. לתת.. להרגיש שייכות ... מבינה שזה לפחות עבר מאז.. עוד מתבוננת ....... יודעת שתגידו שאיני חייבת. זה לא שאני מבקרת חלילה! ולא דורשת תשובות. מעלה את התלבטותי... היות ואתן שם וזה ודאי קשה לחלוש על 2 פורומים....... גם לא עושה את המחשבה שלכן.. כל אחת כאן בבחירתה. רק תוהה! זהו. ומברכת איתכן עלזה... מסכימות לי?

14/07/2020 | 11:08 | מאת: מכל

הפורום השכן, בזמן האחרון אודי נו טוב..פחות זמין. לא קל. ..אולי עסוק. אבל הוא שם המון שנים והוא מעלה הודעות אחרי שהוא קורא אותן. יש לו עקביות אם תשימי לב. הוא מעלה הודעות ראשון,שני עונה בשני בלילה. סוגר באותן מילים. ואז רביעי חמישי מעלה הודעות ומסכם חמישי בלילה באותן מילים לסופ"ש. הוא עקבי. הבעיה בזמן האחרון שלא העלה ולא סיכם ונלחצו קצת...והנה שוב אתמול לא סגר להפסקת שלישי. אבל בגדול הוא מאוד עקבי. ועונה במענה קצר כי זה לא טיפול. והוא הדגיש זאת תמיד. זה רק עוד מחשבה..ואנחנו נעזרות זו בזו..וכן יש גם השגות ויכוחים וכו..זאת קבוצה. כמו קצת טיפול קבוצתי ולא פרטני למרות שהוא עונה לפרט. ואז יש אינטרקציות חברתיות כולל הכלללללל. הכי חשוב שיש שיח. אני שם שנים- מהרגע שהחלטתי לפנות לטיפול. והוא תמך... פעם האופי של הפורום היה קצת שונה וזה אולי מה שאת מחפשת היה מענה גם ביום ראשון וגם בשני לרוב הוא ענה ולא חברות הפורום..והוא שינה את זה כי ראה שאחריו נסגר השיח..והוא רצה את השיח הזה בינינו...השאלה מה את צריכה ומחפשת ואם מתאים לך או לא ..זה הכל. לצערי זה הפך קצת לקבוצה סגורה ולכן ההרגשה שפחות מתאים אבל כולנו מחכות לעוד חדשים...ותמיד מקבלות בשמחה כל שואל.. מחשבות שלי😍

14/07/2020 | 15:03 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי מסכימה עם כל מה שכתבת גמני בהתחלה חכיתי כל הזמן לתגובות שיעלו ממי שמשתתפות בפורום למדתי לחכות כי המשוב מהבנות שם הוא משהו נהדר ולפעמים הן עונות אפילו את מה שאודי אומר .הוותיקות שכבר מכירות לי נתן המון ואני שם כבר מעל 3 שנים וחצי לפעמים דברים ממש בוערים ואני נכנסת וכותבת ולפעמים רק מגיבה למה שכתבו הבנות אני בכל מקרה תמיד כאן גם אם לפעמים נכנסת באיחור כמו שישנם ימים שאין הודעות ואין אל מי לכתוב.. יש ויש..הכל טוב רק שנהיה בריאים חטולית

14/07/2020 | 15:07 | מאת: אביב 22

בוחרת לענות לך כאן ....בכדי השקיפות צריך להיות שם כדי להבין צריך להכיר את אודי והאחריות שלו כדי להבין כן יש גבולות אבל הם מאוד ברורים כפי שכתבה לך מיכל על הימים כן יש סגירה ....אודי נמצא כמה שיכול וכן לעיתים זה פחות כי הוא עסוק אבל וזה מהשיפה כמה שהוא עסוק הוא לא מוותר עליינו או על המסגרת אז המסגרת הזו דל ימים שומרת על כולנו ... כשאנשחם לא כותבים אודי לא אשם בזה בחרתי להגיב לך כאן מסיבה פשוטה ...כן היו ויגוחים שם אבל הם היו בגלל הפיצול בן הפורומים והמורכבות של כולנו ...אז אישית בחרתי שם כי בחרתי בחברותיי כולם ולא לגרום לעוד מתחים כן ברגעים של הצפה רגע לפני פגיעה טוב שיש כאן אבל כשלו דים לא להשתמש בפורום לומדים להעזר יותר במציאות סמס לחברה לסהר לערן לנפגעות לכל מקום אפשרי לכתוב למטפלת ....בקיצור לומדים להעזר באמת ....בלי חשש להרוס מישהו כי נעזרנו ... ואני לא יודעת למה אודי לא סגר אתמול ...סיבותיו איתו ובכל זאת הוא העלה היום הודעות שהיו בערב כמו אומר הייתי ... יכולות להיות לי המון השערות למה בחר כך ....בכל מקרה לא ראיתי מעולם איש מקצוע בהתנדבות שפשוט נמצא שם עבורייינו אז מילה או שתיים או יותר ...העשייה שלו בלי מילים היא פשוט המון אישית אני חייבת לו חלק ענק בתהליך שלי מקווה שזה ענה לך חוץ מזה שכמעט ואין פעילות בפורומים היום הנה תפוז סגרו את הפורומים כולם היום במדיה פייסבוק וכאלה

15/07/2020 | 19:51 | מאת: מתמודדת

מגיבה לכולכן יחד.. כיוון שזה אותו עניין.. ראשית, תודה על תגובות ושיתוף בעניין. שנית, לא הבנתי למה צריך לסגור את הפורום? הבנתי שבעבר חיכו רק לתגובות שלו וזה השתנה ונהיה יותר שיתוף בין המשתתפים.. שזה מעולה. לא הבנתי אבל את העניין בסגירה? אכן.. מעריכה אנשים שעושים למען הזולת. לזה לא הייתה כוונתי.. לא חשוב מצליחה להבין שאני לא שם כדי להבין מה שרציתי... תודה לכולכן. כיף שיש מקומות פתוחים ואנונימים למען הכלל. אשרי מי שיכול וזוכה לתת את ליבו וכל ישותו למען זה... הלוואי ונזכה גם אנו. ערב טוב