שבת שלום יקרות!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/07/2020 | 17:23 | מאת: מתמודדת

היום היה לי הכי פחות כוח לעשות. אז לא אפיתי (אולי אאפה לפחות עוגה בחושה) רק הכנתי דגים. סידרתי וניקיתי בית. והייתי עם הילדים. שאר הדברים בעלי עשה הפעם .... את הבשר.. הסלטים.. וקנית חלות.. כי ביקשתי ממנו והודעתי שאני בלי כוח. שבת שלום. מתמודדת

11/07/2020 | 22:41 | מאת: מיכל

שבוע טוב, זה בסדר גמור לנוח ושהוא יכין... מקווה שנחת בשבת ואת מרגישה יותר טוב🤗😍

11/07/2020 | 23:33 | מאת: מתמודדת

היי אכן נחתי המון. כל רגע אפשרי. אולי זה אפילו יותר מידיי... לא רגילה ככה לנוח.. אבל הגוף כנראה דרש את שלו. שבוע טוב גם לך אהובה. ראיתי לקחת קצת חופשה מהמטפלת.. איך את? הכאוס העולמי משקיט קצת את הכאב האישי? או מסעיר?

11/07/2020 | 23:59 | מאת: מיכל

טוב שנחת...ואני בסדר, הקורונה שבשה ולא אפשרה לי ממש ללכת לטיפול אז החלטנו שנמתין. עד מתי. אין לי מושג וזה מבאס. אבל היא נתנה את האפשרות לשוחח אם אצטרך. בינתיים עצם הידיעה שאוכל לשוחח כשאצטרך מספיקה... כולם בבית..אז אני עסוקה בלהכין אוכל, לנקות וכו..הפנים יחכה כרגע...

12/07/2020 | 01:01 | מאת: מתמודדת

טוב שיש את ההחזקה הזו ואת הידיעה שהיא כאן. לפעמים זה בהחלט לגמרי מספיק ונותן את הכוח. בהצלחה עם הבישולים ושכולם סביב.. מקווה שיש לך גם פינה שקטה לעצמך כשאת רוצה או צריכה.... שבוע טוב יקירה חיבוק

12/07/2020 | 03:30 | מאת: חטוליתוש

שבוע טוב בנות לא הספקתי להכנס לברך אתכן לומר שבת שלום הייתי עסוקה עד מעל הראש והבן הצעיר שלי הודיע לי ברגע האחרון שהוא וארוסתו מגיעים לארוחת ערב שבת אז שוב לארגן עוד תוספות ואת מה שכבר הספקתי לשים בצד ליום אחר גזל ממני את הכוחות .. אבל בסוף היה ערב נחמד מאוד..לא היה חסר כמובן כלום רק כוחות חחח.. מוצאת את עצמי יותר ויותר מתעייפת מהר מעשייה גם בגלל החום מצד אחד ומצד שני הלחות באזורינו ממש גבוהה כך שגם מציק מצד שני.. מתמודדת שלי שמחה שבעלך עזר לך ביום שישי.. .טוב שהוא גם יודע לבשל לא כולם אוהבים לעזור במטבח.. ומנוחה אף פעם לא מזיקה.. עדיין לא קראתי את מה שכתבת חמטה יותר אקרא ואגיב ומיכלי מאמי מבינה היטב כמה הפסקות מפריעות..ובואי נגיד שעכשיו המצב ממש לא מרנין..הנה דוגמה לא רעה למה שקרה לי בתקופה האחרונה עם המטפלת שלי..בטח כבר קראת נכון.. ימים לא קלים עוברים כעת במדינה בכלל ועל כולם מקווה שהמצב יתייצב אצל כולנו ונהיה יותר חכמים מחר מה שנקרא.. שבוע מבורך לכן חטולית קצת מבואסת

12/07/2020 | 08:17 | מאת: מתמודדת

לחטוליתוש, מבינה את הביאוס.. ואי להודיע ברגע האחרון זה קשה.. שלא יתרגלו 😉 שמרי על כוחותייך. מקווה שנחת השבת. ולכן את כאן ב3:30.... ולא כי השינה ממך והלאה.... אמן לאיחולייך.. שיהיו בשורות טובות מתמודדת נ.ב. בעלי טוב מאוד במטבח... והביקורות שלו הרחיקו אותי משם.. שנים... הרגשתי לא יוצלחית. ושאין לזה תקנה. כיום אני יודעת שזה לא כך. ואני מאוד טובה במטבח. וחזרתי בכל הכוח. בעבר גם כנראה הייתי המון אופה ומבשלת.. כך טענה בת הדוד והדוד שהזכירו לי דברים שבין היתר הייתי עושה ושכחתי.... אמרו שאפיתי חלות כל שבת.. שהכנתי עוגות ועוגיות.. אפילו איתם. וידאו לזכור פרטים איזה עוגיות ואיפה הכנו אותם. אני לא זוכרת כלום מזה!!! 😣

12/07/2020 | 15:10 | מאת: חטוליתוש

אז כן עדיין לא נרדמתי בגלל מנוחה בשבת אך הייתי עייפה ברמות.. נהדרת שלי אין לי ספק שאת מסוגלת להמון גם מתוך דברים שכתבת וסיפרת בעצמך חבל שגרמו לך להרגיש שאינך טובה גם במה שאת מצויינית..אך את מספיק חכמה כבר לדעת שאת כן ויותר מכך אולי כדאי כן לדבר עם הבני דודים שלהם יש זכרונות ואולי גם תמונות מהתקופות ההן יכול בהחלט להקל משתדלת לשמור על הכוחןת וכן הבן שלי גם במצב כלכלי שעוד ארוחת ערב אצלנו עוזרת לחסוך בהוצאות אז אין לי בעיה שמגיעים 2 אנשים ומתחלקים במה שיש אוכלים מעט יותר מהחלה של שבת וכולם שבעים ומרוצים.. העיקר תמיד לתת גב למי שניזקק גם חשבון הבנק שלי צועק הצילו ונחשי מה..? היא שוב התקשרה אלי המטפחת..לא כדי לשאול לשלומי..וגם להזכיר לי שוב על ט.17 שלא אשכח..מבינה! נשבעת לך שממש בא לי להגיד לה שנעשה הפסקה.. אז מה אם כבר עברנו את השנה שאנחנו ביחד..היא אפילו לא זכרה שהיה לי יום הולדת כדי לברך אותי..אבל מה הפלא אם בכלל לא שואלת אותי על מה שקורה איתי?? מחר כבר נדבר ואראה אייך מתפתחים העינייים ואז אחליט תודה מתוקה שלי חטולית

12/07/2020 | 17:00 | מאת: מתמודדת

היי חטוליתוש איזה מתוקה את שככה את מקבלת את הדברים... מקווה שתלכי לישון היום מוקדם ולגבי הבן כדי שלא תטרחי פעמיים תנסו לסכם מראש? לגבי המטפלת.. לא נעים.. מקווה שיהיה מפגש טוב בכל אופן. שנה עברה???? איך??????

12/07/2020 | 20:14 | מאת: חטוליתוש

עם הבן אין אף פעם בעיה תמיד מוכנה לקבל גם במפתיע כי אחרי הכל ילד שלי וכולנו כעת באותה קלחת של חוסר..לא נורא..רק להיות בביחד כבר עושה את שלו וכן..זוכרת שלפני למעלה משנה כשהייתי אצלה במקום של המפגש ושאלה אותי אייך עבר השבוע הראתי לה את התיק החדש שקניתי לעצמי ןאמרתי שזה לכבוד יום ההולדת שלי גם אז אפילו לא בירכה אותי.. נראה מחר מה יהיה תודה נשמה חטולית

12/07/2020 | 21:54 | מאת: מכל

חטוליתוש יקרה! המטפלת שלי מכירה ויודעת היטב מתי יום ההולדת שלי. ורק אם אני מזכירה אותו היא מדברת עליו..אבל לא אומרת מזל טוב כמעט. אולי פעם אחת אמרה.....מנניין. אה??? ובכל זאת אולי שכחה? לזכור מלפני שנה זה קשה... בכל אופן טוב שאמרת פה כי אני לא זוכרת ימי הולדת של כולם. סורי. אז מזל טוב!!!!!! הרבה אושר ובריאות איתנה!!! ושיתגשמו משאלותייך לטובה! אני שמחה שיצא לי לפגוש אותך בפורום. כייף שאת פה!!!!! רק טוב ובריאות בריאות בריאות. תעשי משהו נחמד למען עצמך טוב? תחגגי את החיים כמה שניתן!!!! אוהבת, מיכל❤❤❤❤❤❤

13/07/2020 | 09:56 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אני לא מחפשת שתקנה לי מתנה או משהו כזה אבל מילה טובה לעולם אינה מיותרת תודה על הברכות יפתי וגמני שמחה להיות כאן כפי יכולתי..המוגבלת לאור כל הריצות שלי שעדיין לא נגמרו.. תודה לך יפתי חטולית