דואגת................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/07/2020 | 09:26 | מאת: .במבי פצוע..

הי לכל מי שנמצאת פה.. מאוד מאוד מאוד דואגת לאודי... קשה לי לכתוב... הקורונה חיסלה אצלי כל טיפת רצף שאולי התחילה להווצר אצלי אודי.... ??????

07/07/2020 | 15:00 | מאת: חטוליתוש

לדעתי אין מה לדאוג אצל אודי יתכן ולא נכנסו הודעות ולכן לא כתב כלום למעשה גם לא סגר אך כבר קרו מקרים בעבר אם אני לא טועה ויש מצב שכבר מחר על הבוקר באם נכנסו הודעות שלא עלו נראה אותן מחר אולי באג כלשהו מנע מהמערכת להעלות הודעות אולי כדאי גם לבדוק אצל הצוות של דוקטורס באם היתה תקלה כלשהי כך אפשר יהיה לדעת בוודאות שהכל בסדר אצלו חיבוק מרגיע חטולית

07/07/2020 | 15:58 | מאת: .במבי פצוע..

חתולית יקרה ! וואוו.. הקטע שאני דואגת זה במובן הבריאותי של אודי.. 'רואה סרטים 'בראש... קורונה... תאונה... לא יודעת... ממש ממש דואגת לאודי... אני כל יום בפורום.. כן..לא כותבת.. עייפה.. מבולבלת,, אני יודעת שקרה לי משהו עם כל הקורונה ואמא צביה... אבל אודי מחזיק אותי .. כל יום אני נכנסת לפורום ו'העולם כזה קיים'.. משהו מרגיע.. שלא הכל משובש.. ופתאום... בלי התרה, ללא שום הודעה מוקדמת ומכינה.. כך.. מיום חמישי בלילה... זהו... מצאתי את עצמי מחפשת דרך גוגל .. הקלדתי את השם שלו.. חיפשתי סימנים.. משהו... כל כך מקווה שהוא בסדר.. כל כך מקווה שאודי בקו הבראות .. מנסה לגרש את ה'סרטים ' הרעים מהראש.. תודה לך מתוקה !!! שלך, במבי

07/07/2020 | 21:06 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי כנסי לצוות דוקטורס השארתי שם הודעה שנענתה את מוזמנת לקרא בשמחה

07/07/2020 | 23:39 | מאת: מכל

היי במבי יקרה וחטולית... מבינה את הדאגה...חושבת שכנראה לא כתבו הודעות או שעסוק...כבר היו מקרים שכמוך דאגתי ואז הוא הופיע מרגיע. נחכה למחר. כתבי לו הודעה גם בפורום ונראה. והייתי שמחה לשמוע מה איתך..שתכנסי קצת ותכתבי. מתגעגעת

08/07/2020 | 06:40 | מאת: מתמודדת

היי במבי.. כיף לראות אותך. חיבוק יקירה שלי!!! ראיתי שאת מזוהה עם ה"רצף" יכולה להסביר לי קצת יותר על זה? מה הכוונה? אודי הגיב על כך גם לחטולית. לא ככ מבינה מה הכוונה במילה רצף... אגו??? אולי זה לא בדיוק את הכתובת לשאלות האלו.. ואולי מכביד?? אז דלגי. תודה וחיבוק

08/07/2020 | 12:35 | מאת: .במבי פצוע..

הי לכן יקרות !!! חתולית, מיכלי, מתמודדת ( את א.. מהפורום של אודי ?) תודה גדולה לך חתולית על ההפנייה לפורום של דוקטורס... נרגעתי הבוקר כשאודי היה בפורום .. ממש אנחת רווחה... מיכלי מתוקה.. כתבתי בפורום של אודי.. וקראתי את ההתרחשויות ששיתפת בכל התקופה המטורפת הזו... מתגעגעת ... ומתמודדת.. (את א' מהפורום של אודי, נכון ?) כשאני מדברת על רצף, הכוונה שלי ,פשוטו כמשמעו-רצף.. עד כמה שידוע לי, כשתינוק נולד, החוויה שהוא זקוק לה (בין חוויות נוספות) זו חוויית המשכיות..רצף.. כשלתינוק לא מתאפשרת החוויה הזו , כשהוא חווה קטיעות ברצף, קיימת איזו שבירות כזו גם בהמשך החיים (עד לתיקון שאולי מתאפשר באמצעות טיפול) אני מניחה שכתינוקת לא הופנמה אצלי חוויית הרצף היות וכל דבר קטן שקשור לקטיעת רצף, לשינוי גורם לי לטלטלה מטורפת.. אולי זה האישיו הגדול של חיי (שלזה נוספו אירועים שונים ומשונים כדוגמת הפגיעה מאחי הגדול..) הרצף של החוויה הכללית שלי לא מגובשת.. בכל אופן, הרצף של הפגישות עם אמא צביה גורם לאיזה משהו להווצר..איזו תחושת רצף.. כך גם הפורום של אודי עם הידיעה שבשלישי וחמישי אני קוראת את ההודעה ה'סוגרת' -העוטפת שלו.. הקורונה עם כל השינויים שהתחוללו במציאות החיצונית ,קטעו אצלי את הרצף והגבתי לזה לא קל... לאט לאט אני מתחילה לחזור לאיזו טיפונת חוויה של רצף (ריצפה)... המושג אגו , לפי פרויד זה חלק מהנפש שמתהווה מהסתמי (איד) סביב גיל שנתיים כשהמציאות החיצונית באמצעות ההורים מתחילים את העיסוק בניקיון (עשיית צרכים בסיר) האגו הוא שמתווך בין האיד -שפועל לפי עקרון העונג ( מה שבא לי לעשות) למציאות החיצונית (מה צריך לעשות) ובהמשך גם מתווך בין המציאות החיצונית לאני העליון (סופר אגו) שמתהווה סביב גיל חמש עם הפנטזיות האדיפליות.. הסופר אגו הוא ה'אני המופנם שלנו את דמויות הסמכות שלנו: הערכים ,האיסורים וכו'.. האגו פועל במס' דרכים בכדי להצליח במשימותיו.. בין השאר דרך מנגנוני ההגנה שלנו... ח'תכת נאום... מקווה שעניתי על משהו ממה ששאלת.. בכל אופן, המושגים של אגו ורצף מאוד שונים.. ושוב, תודה ענקית לכן יקרות, חתולית !!,מיכלי!ומתמודדת ! שלכן, במבי.

08/07/2020 | 14:13 | מאת: מתמודדת

היי במבי. בהחלט ענית!!!! וואו.. זה מתחבר למה שהמטפלת אמרה לי ואומרת כבר המון זמן שכנראה נפגעתי בגיל יותר צעיר. אני לא חושבת כך לא זוכרת את זה אבל התגובות שלי לפגיעה שאני כן זוכרת את חלקה. והשיכחה של העבר מקום הילדות שלי נראה מעוך ושכחתי מלא פרטים שאנשים זוכרים עליי ומספרים לי אך אני לא זוכרת כלום. וכן היום... מתמודדת מול חלקים שונים שכל אחד חושב מנוגד.. מצד אחד כך מצד שני בדיוק להיפך. הצרכים שלי כיום בחיבוק (ולא אמשיך להוסיף כי אני רק מעכלת מתחילה לפחות להבין מה קורה איתי.. ) מתעצמים ומשתוללים.... זה מתבטא חיצונית ונפשית. מצד אחד אני נראית מבינה ושולטת ומתפקדת מדהים אך מנגד הצרכים כפי שאמרתי.. משתוללים ומטביעים אותי.. אתמול הייתה קריסה. רציתי אותה כי לא הצלחתי להרגע מהמערבולת. אז הלכתי לאלכוהול עד האנגאוור... רק כשהקאתי את נשמתי. והרגשתי שהגעתי למטה.. הצלחתי מעט להתרומם. אז עוד לא יודעת כלום. רק שאני חייבת עזרה!! המטפלת הפנתה אותי גם לפסיכיאטרית. זה עוד שבוע וחצי. אמרתי לה איך אעבור את היומיום. הייתי נואשת עד שלא היה אכפת לי להתאשפז. מנגד הקולות האחרים אמרו שזה דרך אל חזור ואני אמא וכמו שאני התמודדתי עד עכשיו. אחזור לעצמי. והפיתרון להרגע היה לאפשר את הירידה מטה מטה.... לאלכוהול. לגבי שאלתך אם זו אני מהפורום של אודי.. לא. הציעו לי ללכת לשם כי עברתן לשם... אך היה קשה לי לנסות מחדש. העדפתי לחזור למוכר. הייתי פה בזמן שאידה הייתה. זוכרת? לפני כמה ימים נכנסתי לקרא מעט על did עניין אותי אם זה יכול להיות מה שגורם לי להשתולל ככה.. אם זה הגורם. עדיין לא יודעת. אחכה לפגישה עם המטפלת... מה הכוונה אמא צביה? ונורא לא פשוט לקרא את הרצף שלך.. את הפגיעה מאחיך וההתמודדות מול הקורונה שעשתה בלבול מחדש... תודה לך. אקרא את ההסבר שלך שוב.... מתמודדת

08/07/2020 | 16:55 | מאת: חטוליתוש

היי במבי שמחתי מאוד לראות אותך אצל אודי כבר על הבוקר :)) קראתי כאן ( גם שם) בשקיקה כמו תמיד רק שכאן למדתי דברים על מה ששאלתי שם את אודי כן אינו יכול לתת תשובה כזו לכל מי ששואל לגמרי ברור לי אשאל אותך כאן מפני שכבר סיפרת על אחיך האם זה חייב להיות רק בן משפחה כזה..אב..אח..אחות..כדי שתהינה תגובות הרצף עליהן דיברת או שיכול להיות גם גורם נוסף בן משפחה מדרגה שניה כמו בן דוד גם בגילאים הצעירים?? אשמח אם תוכלי לכתוב בכמה מילים בלי להכביד עליך ו..שמחתי לעזור באם באמת קראת ועזר לך חטולית

08/07/2020 | 21:23 | מאת: .במבי פצוע..

חתולית מתוקה ! מה שידוע לי לגבי רצף ופגיעה פזית,מינית,נפשית. כשמתרחשת טראומה הרצף נקטע, ככל שמתרחשות טראומות רבות יותר כך הרצף קטוע יותר.. והחוויה היא של התערערות ועוד מיני 'מטעמים'... מקווה שאני מצליחה לכתוב באופן ברור ..איכשהו מרגיש לי שאני לא צלולה עכשיו.. חיבוק חתולית ושוב תודה על אתמול.. הרגשתי ממך תמיכה :) במבי

09/07/2020 | 16:37 | מאת: חטוליתוש

במבי יפה שלי תמיד תומכת בך ולא משנה היכן כי את יקרה לי.. תודה על מה שכתבת לי כאן..אם נכון כמו שאמרת..אז חיי רצופים בהמוני קטיעות..שחרוטות על נשמתי.. הן אינן מתרפאות למרות טיפולים כבר שנים..לסרוגין..עם שינוי של מטפלות כל השנים..ואיפה זה משאיר אותי? תודה לך חטולית

10/07/2020 | 17:20 | מאת: מתמודדת

חיבוק כנראה שלא הכל מתחבר... רק מעט מתאחה הכאב.. הקטיעות מקבלת הבנה וחמלה וקבלה... אני רק מקווה. אוהבת.