מתמודדת וחטולית יקרות מאוד!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/07/2020 | 08:15 | מאת: מכל

אני לא חושבת שזה כזה מבלבל... כולנו מתנהגים שונה בין אנשים שונים. וזה כ"כ אופייני לדיכאונות וחרדות..כלפי חוץ מתנהגים רגיל כי חייבים לשמור על הסביבה שלנו והכל צריך לתפקד בתור אמא...כלפי פנים אפשר להרגיש מאוד רעעעע וכאוס.. מוכר לי מאוד המקום הזה. הוא לא חריג. עצם זה שאת מודעת לכך זה הופך את זה להכי נורמאלי שיש!! הבעייתי יותר זה כשלא מודעים. או חלילה שיש מחלת נפש של " פיצול אשיות" שאישיות אחת לא מודעת לשנייה. אני חושבת שאת פשוט כואבת מאוד ומסתירה את הכאב הזה מהסביבה. הפתרון הוא למצוא מישהוא שאת כן סומכת עליו, כרגע הכי נכון לך זה בטיפול, ספרי על הפגיעה בעצמך! על החתכים....לפני שכבר לא תוכלי לסבול יותר חלילה. קחי אחריות ואומץ!!! אני עשיתי כך עכשיו על האכילה המופרעת שלי למרות הבושה. סיפרתי לה...בפגישה האחרונה בכיתי את נשמתי.. והיא ראתה והבינה ויזמה שנפגש שוב....זה חשוב ביותר יקירתי. לרווחה הנפשית שלך!!!!

02/07/2020 | 08:17 | מאת: מכל

אגב הפגיעה העצמית היא כדי לרכך את הכאב הנפשי..אולי לא להרגיש אותו אפילו.. אבל זה לא באמת!! זה לא יעיל יותר! אזרי אומץ ושתפי! את חשובה!

02/07/2020 | 09:53 | מאת: מתמודדת

מיכלוש.... מאמינה שאת צודקת.... ראיתי שלא הצלחתי לומר לה... אז רשמתי לה מיד בסיום השיחה כי היא עדיין לא חזרה למפגש כן... רשמתי לה.. היא טוענת שיתכן ומה שזה אומר שנפגעתי בגיל צעיר יותר ממה שאני כן זוכרת... היה עוד משהו שם... וזה בועט היום... צועק... לא יודעת.. לא נראה לי. אבל בכל אופן.. החוויות העכשוויות קשות. נורא. תודה לך על תגובתך המבינה ומכילה גאה בך ששיתפת והצלחת לפרוק גם בכי... גאה בך שאת מאפשרת מפגש נוסף. לומדת לחבק ולהקשיב לכאב שמבטאת האכילה כעת... מחבקת.

02/07/2020 | 21:35 | מאת: חטוליתוש

מצטערת אין לי מילים עייפתי מהכל ליל מנוחה לכן אני

03/07/2020 | 02:13 | מאת: מתמודדת

אפשר רק לחבק אותך?? זה בסדר.. לא תמיד חייב למצוא מילים... .אני כאן איתך שותקת...

05/07/2020 | 16:37 | מאת: חטוליתוש

חיבוק תמיד מתקבל בברכה נשמה פשוט אחרי שחזרתי ממרפאת כאב באיכילוב אני גמורה ממש נשארתי בלי טיפת כוח..מוח.. מעכשיו שוב מרתון חדש של ריצות ובדיקות ממרפאת כאב הגעתי לתשישות כוללת ובכלל לא דובר על החומר המרגיע אלה רק על עוד ועוד עוד בדיקות זה לא ניגמר הייתי אמורה להגיע הבוקר לקופת חולים עם כל הטפסים כדי להוציא טופסי 17 מי בכלל יכל לקום מהמיטה אחרי שבקושי נרדמתי רק ב6 בבוקר אולי מחר אם ירצה השם ומיכלי מאמי את נהדרת וחזקה מקסימה כל הכבוד לך מתמודדת שלי לא יודעת מה לומר לך לאחר מילותיה האחרונות של המטפלת שלך ..הלוואי ורק תהי בסדר מכל בחינה אפשרית שהכל יעבור לך בקלות עם טיפול נאות ורק טוב בחיים האלה כי מגיע לך מהמטפלת שלי לא שמעתי כבר שבועיים ...מילא ..כנראה שכך צריך לא ממש אכפת לי מרגישה אפטיה כזו לכל מה שקורה סביבי אולי מעייפות איתכן בנות אוהבת מייאוו עייפית נורא

07/07/2020 | 00:50 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש ראשית.. אל תטרחי מידיי.. זה גם מעייף.. תודה שאת מנסה לחשוב איך לעזור.. מה לומר.. ולהבין יותר.. ואף לנסח את השאלה שנשמעת קשה ומגוחכת. לשם שינוי.. נכנסתי לאודי. אקרא על כך באינטרנט. אנסה לראות אם זה מתחבר אליי... איכשהו.. בכל אופן, מקווה לטוב. לא אוסיף לך בלבול של מילים.. מחשבות וכל מה שעובר עליי.. לא נורא. אהיה קצת לבד... לגבייך.. נורא זה להרגיש שהכאב קיים ואין לו עזרה תרופת פלא אחרי כל הנסיונות הבדיקות וכו' שאת רצה לעשות ולהביא ממצאים. מקווה שזה יחלוף. ועוד רגע יתנו לך לכאב הקלה. רפואה. לגבי המטפלת.. אם את מרגישה שזה טוב לך אז אולי היית צריכה זאת. עד עכשיו. כי אם ציינת זאת. גם אם את אפתית, נראה שהגיע הזמן ליזום שיחה אליה... מחבקת את החטולית מיאוו לילה טוב מתמודדת

07/07/2020 | 21:24 | מאת: חטוליתוש

סליחה ותודה על ההבנה..מצטערת שאני כבר לא אני מאז שהתחלתי את התהליך עם מרפאת הכאב.. רק לחץ נפשי שלא רואה ממנו אור בקצה של כלום וכן היום היא התקשרה אלי המטפלת ..למען האמת בעיתוי לא רגיל.. שאלה למה אני קרירה אליה.. התחלתי רק לומר שאני כבר תקופה לא קצרה כפי שגם היא יודעת בבדיקות..וכן שלחתי לה הודעה עוד בשבוע שעבר שאני בדרך למרפאת כאב שלחה לי משהו כזה לא ברור נכון שלפני 3 שבועות בקושי דיברנו בגלל שסבלה מכאבי גרון סגרנו את השיחה כעבור כרבע שעה וזהו נגמר..עלי לנחש שהיא עדיין חולה או כל דבר אחר?? והיא באה אלי בטענות למה אני לא התקשרתי ..!! היא נשארה עדישה להודעה שלי ולא הגיבה עד היום ואני אמורה לדעת שהיא חולה?? לא עזר כלום מתוך כל מה שאמרתי בסוף התעצבנה וזרקה מותר למטפלת לצאת גם לחופשה..!! מי מונע מימך לצאת או לטוס או מה שבא לך רק שלחי הודעה ותודיעי.. גם השיחה הזו נגמרה בטונים צורמים מפני שניסתה להיתנצל ולא שמעה בכלל מה שדיברתי ונמאס לי כבר שהיא לוקחת אותי כמובן מאיליו ותמיד מתחשבת באיחורים שלה ..למרות ששולחת הודעה בטווח קצר..וגם בנסיונות שלה לכפות את הדעות שלה ..!! טוב זהו פחות או יותר ומה שהכי מעצבן זה שהיא אף פעם לא שוכחת להזכיר לי לדאוג לט.17..כי גם בשיחות און ליין ..צריך.. יחכה כבר לשבוע הבא..אם יאפשרו יציאות מהבית חטולית

08/07/2020 | 06:36 | מאת: מתמודדת

ואי לא נעים שכך... אולי פשוט לא התחברת אליה והטיפול הולך בעצלתיים בשל כך? האם יש מצב לבקש מטפלת אחרת? בלי ללכלך אותה תאמרי פשוט שניסיתן וזה לא ממש הולך ביניכן... אכן זה מקומם. גם אם את רוצה להבין אותה.. היא אמורה להיות עבורך... לא הבנתי את 2 השורות האחרונות אם תוכלי אשמח להבין אותך יותר. יום טוב בהצלחה

08/07/2020 | 07:59 | מאת: חטוליתוש

הקופת חולים מספק ט.17 בעבור הטיפולים במרכז בו היא מטפלת היא עצמאית ולכן צריכה לוודא שתקבל ט.17 לכל טיפול נראה כפי שאני חושדת שעדיין יד בידיה עוד טפסים שלא ניצלה אותם לשיחת און ליין כמו בתקופה האחרונה למרות שעל 15-20 דקות לא יודעת אם מחייבת גם..ט.טיפול ולכן בשבועיים שלא שוחחנו נשארו לה עדיין טפסים היא מודיעה לי שאבדוק במשרד בקופת חולים כמה חיובים ..כמה שיחות נוצלו ושאדאג לעוד טפסים.. אם לא הסברתי מה שהתכוונת כתבי לי שוב במדויק ואסביר חטולית

08/07/2020 | 14:17 | מאת: מתמודדת

הבנתי כעת טופס 17... וואי לא קל כל הזמן להשיג זאת. וגם לשמוע ממנה על דאגתה לכך.... ...יותר מאלייך?! מה אומרת על אפשרות לשאול אם אפשר להחליף מטפלת? וכן, בשבילך האם קל יותר לבקש מהקופח שישלחו באופן קבוע ט. 17? איתך

09/07/2020 | 23:02 | מאת: חטוליתוש

האמת שזו קצת טירחה עבורי לנסוע בתחבורה הציבורית כל פעם עבור אותם ט.17 אם אני נוסעת רק עבורם..גם במשרד בקופת חולים במצב העכשוי מעדיפים שיגיעו כמה שפחות חולים והנציגת שרות צריכה לבדוק כל טופס ואת המספקים העוקבים..ממש מעצבן..מקווה שלא תהיה בעיה...מרגישה שם כמו נטל !! ולצערי אין כעת אפשרות להחליף מטפלת תהליך שכעת גם בלי מפגשים פנים אל פנים..צריך לחכות עד שהתקופה תעבור.. תודה על שכתבת לי גם כאן.. נשמה טובה שאת אני😘😘

12/07/2020 | 17:05 | מאת: מתמודדת

מצב באמת לא נוח. ולא נעים. מבינה את הבעייתיות בלהחליף מטפלת. האם יהיה אפשר לפחות לדבר איתה על כל הדברים? והתיסכולים? לגבי קופח.. אפשר להתקשר ולבקש שישלחו בפקס.. תנסי במקום לסוע עד לשם.. אני ניסיתי כמה פעמים וזה התאפשר. תנסי אולי גם אצלך.. זה יקל עלייך וימנע הליכה ואי נעימות. וישלח ישר אליה... מה את אומרת?