היי. קראתי אתכן. מקווה שההרגשה השתפרה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/06/2020 | 18:14 | מאת: מכל

אני מנסה להפחית זמן פורמים....לנסות לטפל קצת במסביב..... מקווה שההרגשה משתפרת. סליחה שלא הייתי. טוב שיש לכן אחת את השנייה.... אני מוצאת את עצמי עוזרת יותר ויותר לאחרים ושוב תוהה עד כמה ניתן לעזור וכמה זה מעין פריאריות שלי.... פאק שלי. מקווה שלטובה. שבת שלום💝

12/06/2020 | 00:10 | מאת: מתמודדת

היי מיכל יקרה. התכוונת עוזרת לאחרים בעולם האמיתי? את מרגישה שזה על גבול הפרייריות? נסי לחשוב על כך.. כמה יש לך ממילא את הזמן אז למה לא גם אם זה לעשות הרבה טובות.. ומאידך לבחון למה זה מרגיש לך רע? האם כי את עושה בכוח? אולי לא מעריכים וצריך להסב את תשומת ליבם... כן. חשוב לקבל פידבק.. לא לזלזל!! איתך בכמויות שלך של כניסה ויציאה מהפורום... המקום שמור לך....

12/06/2020 | 15:12 | מאת: מכל

מתמודדת יקרה. לפעמים זה בא על חשבוני ואז זאת בעיה.... שתהיה שבת רגועה ושקטה. שבת שלום❤🌷

12/06/2020 | 16:00 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי תמיד היתה לך נתינה כי את כזו. אם מרגיש לך שאת פריירית אולי זה הזמן להתחיל להציב גבולות לכל מי שמנסה לנצל את טוב ליבך ואת מתוקה.. הכל בסדר מתי שרק מסתדר לך אנחנו כאן גם עד כמה שאפשר.. שתהיה שבת נפלאה לכולנו חטולית.

12/06/2020 | 18:31 | מאת: מתמודדת

היי.. התחלת ההתמקדות וההתקוממות הוא פנימי. והוא יוצר את השינוי. את בדרך... אני מבטיחה לך. הדרך להמשיך לשפוך טוב. אך גם לבדוק מתי זה מתאים לך. בתחילה יהיו גם ייסורי מצפון שסרבת... אך אח''כ לאט לאט תחיי טוב עם עצמך. ולא יתהפך העולם. ידעו לכבד אותך!!!! זה תהליך. לא של יום. גם לא של שבוע.....חודש...... קחי נשימה. שבת שלום