שוב לוקחת אוויר ומנסה להרגיע

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/06/2020 | 23:28 | מאת: חטוליתוש

הייתי השבוע אצל האורטופד כן זה שחכיתי לו המון זמן כדי לדבר איתו על כל המכאובים שלי.שאינם קשורים לפיברומיאלגיה הקשה שלי....אלה לשאר הכאבים שמונעים ממני תנועה ויציבות ברגלים בכפות הרגלים ...בבירכים..כן לאורך כל הכתפים...כל הצד הימני של הצלעות שלי בגב.. ועדין לא אמרתי שמאז הנפילה שלי ישנם המון כאבים בגוף גם במקומות שעליהם נפלתי ובאמת סליחה אולי לא מתאים לומר אבל ממש כואב לי התח.. לא יכולה לשבת כמעט בשום צורה.. הכל כואב.. אז ישבתי מולו והסברתי לו את כל הכאבים הישנים וגם החדשים ..וכמובן שלח אותי מידמלכשות צילומים למזלי הטוב לא נצרכתי לחכות המון.בתור..הרנטגנאי ממש כעס שיש לי המון צילומים אבל הבנתי את המסכן היה לו יום עמוס בגלל שהמון אנשים נשלחו לעשות צילומים והוא עבד שם לבד מהבוקר מוקדם...לא נורא קיטר מעט אבל עשה את העבודה שלו גם אם מעט בברוטליות..אך נגמר.. מגיעה סוף סוף לרופא ומצפא בקוצר רוח שיבדוק ויאמר לי ....??? האמת שלא ידעתי למה לצפות .. בסוף הוא שולף משפט..כן ..יש לך שחיקה רבה של שנים..וגם..שינויים ניוונים רבים..!!! טוב דבר ותפרט מי מה מו...?? כן ואת חייבת לעבור להליכון כי מקל ההליכה כבר לא מתאים הוא גורם לניוונים בכתף ..זו הכואבת.. ומה עם כל השאר?? בירכים נפוחות כמו אשכולית הייתי בטוחה שיש דלקת או שנקעו הגידים ולא מסוגלת לדרך בכלל על הרגלים..מה שם ??? טןב גם ככה יש לך כבר הפניה למרפאת כאב אז שהרופא שם יקרא מה כתבתי וימליץ לך על קנאביס רפואי כתב במכתב ולא הוסיף.. למה הם כותבים כל כך הרבה בשפה הרפואית ולא מספרים לחולה מה הבעיה ?? כך יצאתי משם המומה ומתוסכלת ולא מבינה חצאי דברים נשארתי גם בכעס שלא רצה להסביר ולא כלום ומרפאת הכאב ..היתה אמורה להיות רק בסוף יולי מה עושה עד אז עם כל הכאבים האלה?? אתמול התקשרו מכאיכילוב מרפאת כאב והקדימו לי את התור לעוד שבועיים..!!!! נשמתי לרווחה..עוד שבועים זה לא.חודש חודש וחצי.. כמה שמחתי..עדיין מרוח לי חיוך גדול על הטוב הזה שקרה לי... אם הייתי כותבת את הביקור שלי ביום שלישי כפי שהיה..לא הייתי שמחה כל כך כי אז עדיין לא ידעתי שיקדימו לי את התור.. ישתבח שמו בורא עולם שכל כך עוזר לי ולא מפסיקה להודות לו עד שאגיע למרפאת כאב 17.6.20... כעת לאחר שסיימתי לכתוב הכל ובנתיים נאפו גם הירקות בתנור..יכולה לקחת את הכדורים של הלילה וללכת למיטה..נראה לי.. 😊😊😊😇 ליל מנוחה בנות חטולית

05/06/2020 | 12:23 | מאת: מכל

יקירתי. נשמע שאת בכיוון הנכון. טוב שהתור למרפאת כאב לא רחוק. והאורתופד הסביר שזה שחיקה וניוון והציע קנאביס...כך שיש הסבר. נראה לי שלא ההסבר שלו זה מה שירפא...הטיפול אמור לעזור לא?? העיקר שהלכת והכל רשום וידעו איך לטפל. סמכי עליהם. ואם צריך הליכון עדיף מאשר ליפול שוב וחלילה לשבור עצמות. ...רפואה שלימה. שבת שלום...

05/06/2020 | 15:13 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אמת אמרת ..וכבר בשבוע הקרוב ב"ה אלך לדאוג להליכון.. מעציב אותי שכבר בגילי אצטרך להעזר שוב בהליכון... אז הייתי לאחר ניתוח וכיום...הגוף משופשף ועייף.. והערב אחרי תקופה ארוכה למעשה מאז חג פורים מתאספים כולם אצלנו לארוחת ערב..חוצמ..הבן הדתי שלי והמיוחדת שלי ששניהם מקוררים ומשתעלים.. אווווף..עד שכבר יש אפשרות.. מה אומר..זה לא יהיה אותו הדבר.. טוב בעצב ..זה מה יש..!! שבת מבורכת לכולן חטולית

05/06/2020 | 15:35 | מאת: מכל

טוב שמתחילים להפגש שוב...חבל שמצוננים והיום כל צינון מלחיץ. מקווה שזה סתם צינון...שבת שלום יקירתי. שמרי עלייך. 😍

05/06/2020 | 19:04 | מאת: מתמודדת

רק כעת ראיתי.. ושבת בפתח אז בעזרת השם אכנס במוצש שבת שלום והרבה בריאות

06/06/2020 | 22:50 | מאת: מתמודדת

היי שבוע טוב לא פשוט היה לי לקרא את מה שאת עוברת.. החיים ממש לא צפויים.. יום אחד כך וים אחד הדאגה היא לגמרי על משהו אחר.. ו'מקטין' לרגע את דאגת האתמול... מתמודדת יקרה, שולחת לך חיבוק והרבה כוח לקבל את המציאות כפי שהיא עם מה שניתן כדי להפחית את הכאב ולו במעט... זה נורא שרופא רואה דברים כמובן מאליו וברורים.. לכן הדיבור כנראה הוא כך... בלי לשים לב שיש אדם מולם שהכל לא ברור.. מפחיד וחדש לו... שמחה לשמוע שהתעקשת על תשובות. ולא רק לקבל את הדף... מאחלת שפע של בריאות מתמודדת