אוףףףףףךךףףךףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/06/2020 | 16:42 | מאת: מכל

לא רוצה ללכת אחורה. לא למדתי כלום בטיפול??? כל הכעס הזה עליי. דיייייי!!!! כבר לא צריכה לתת לו מקום. וממש רע ככה. ויצאתי מפגישה בהרגשה יותר גרועה כי שוב קשה לי לשתףףףףףףףף. והיא אוהבת לסיים בהרגשה טובה. ושוב סימסתי לה. ושוב אני ככה. לא טוב! סורי

02/06/2020 | 17:05 | מאת: מתמודדת

מיכלי מותק..!! זו רק דחיפה קלה אחורה כדי לרוץ מהר יותר קדימה!! כל הכלים נשארו.. זה לא באמת ללכת אחורה.. רק.. התקופה.. העוצר הסגר.. הריחוק.. כל אלו הגיעו בדיוק שאת מנסה לממש את הכלים. ליצור חיבור.. לצאת ל'חופש' אל תדברי, זה היה נצרך כדי לקבל כלים איך מתמודדים מול גלים הבאים שיבואו כדי שיהיו רכים ויחלפו בכוחותייך שלך. אני בטוחה בזה. רק אל תכעסי עלייך. זה השלב בו את צריכה את עצמך.. תנסי להאמין בך למצא את הכוחות שלך. את העצמאות הזו. וזה דווקא מעולה (עם כל הקושי) שאת מעלה את הדברים כי רק כך תוכלי באמת להתקדם הלאה.. מעט התנסית וראית את ההתמודדויות כעת חזרת לתת להן מענה. ואז יתווספו כלים המתאימים . את למדת המון. ועכשיו זה עוד אחד מהשלבים אולי האחרונים.... מאמינה בך. ושולחת הרבה כוח לעבור את הגל הכועס הזה.. מתמודדת

02/06/2020 | 18:05 | מאת: מכל

תודה יקרה.. תודה שנכנסת וראית אותי. מקווה להרגע....ולהאמין שאכן זו דחיפה קדימה. חזרתי אליה. לא יודעת כמה. אמרה כמה שאצטרך. כמובן במרחק בגלל הקורונה ושאני עובדת עם ילדים. מלחיץ אותה😓

02/06/2020 | 21:44 | מאת: מתמודדת

אכן לא קל.. אוף זמן קשה שעין חיבוק מאדם שהורגלנו לקבל ממנו את הכוח.. גם בלי מילים.. הריחוק קשה מאוד מבינה לליבך... מרגישה כך בעצמי.. (הרי גם אני בחינוך..) התקררתי המנהלת פחדה ושלחה אותי הבית... המליצה שאעשה בדיקה אך בקופה שלי לא נותנים על התקררות כך אמרה הרופאה. אז לקחתי אישור מחלה ליומיים. נראה מה יתקדם...... אל תקשיב על עצמך ותגדירי זמן.. תקשיבי ללב.. מתי שירצה מרווח זמן תאריכי בין פגישה לפגישה. ומתי שצריך יותר סמוך אז זה גם בסדר.. ברגע שנקבל את עצמינו נראה שדברים מסתדרים... הרי יש לנו כוחות... מדברת גם לעצמי.... איתך, אני

02/06/2020 | 22:59 | מאת: מכל

תודה יקרה....מקווה שזה באמת רק התקררות. היום כל דבר מלחיץ. ובעייתי לעשות בדיקת קורונה על כל דבר. הם כנראה עושים רק לרציניים... תרגישי טוב😍🤗

04/06/2020 | 10:19 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי ראיתי את ההודעה שלך עוד קודם לכן רק היה לי קשה לתת מילים למה שחשבתי.. מה פרוש לא רוצה ללכת אחורה?? האם הרגשת כעסים והבעתם נקרא אצלך ללכת אחורה?? ממש לא!! כל החיים אנחנו חווים כעסים מכל מיני מקומות..כולל בזוגיות..במקומות עבודה .בתוך מסגרת הבית שלנו עם הילדים.. זה לא אומר שאם לא מצליחים ברגע הראשון להגיב כביכול כנצפה מאיתנו להגיב.... אין חיה כזו מתוקה שלי..החיים הם אינטנסיביים מעבר למה שאנחנו מצפים מהם להיות מה גם שבתקופה המטורפת הזו .מי יכול להגיב כאלו אני טכנאי ובאתי עם ארגז כלים לתקן לך תקלה במחשב ועכשיו זוזי ממני כי את מפריעה לי לתקן תקלה חמורה.!!! ממש לא!! אלה לא זמנים רגועים וכל הזמן שינויים בחיי היומיום משנים את הצורך ואת דרך החיים של כולנו נכון היית עם המטפלת ושוב לא יכולת לדבר מסכימה איתך שזה מבאס קורה לי גם עם המטפלת שלי בשיחות און ליין שלנו..אני תקועה והמילים לא יוצאות..וכאלו שדקווא ..רק אתמול היה לי המון דברים לומר ועד הפגישה..פתאום נעלמת ונאלמת...כן קורה בגלל שאתמול היה אתמול והיום כבר דברים חדשים או שונים תופסים מקום .ומבלבל והכל פתאום לחוץ.. אז מה קרה?? הדגים לא טיפסו על העצים והים לא התיבש וגם אם כך היה קורה עדיין לא היה אשמתך!! במקום ישר לפנות למקומות שיפילו אותך ..קחי אוויר תנשמי עמוק ונסי להגיד רק לעצמך בלבד בתוך הלב שאף אחד לא ישמע..מה באמת תקע אותך כי זה תמיד קורה במצבי לחץ נפשי..ורק אחרי שתגלי לעצמך מה קרה ..תוכלי לנתח את המצב ולחשוב מה עושים מעכשיו הלאה.. אני עד היום חווה נפילות אז מה?? לומדת אותן וממשיכה הלאה חיבוקי קטני למאמי שלי חטולית

04/06/2020 | 15:41 | מאת: מכל

תודה חטולית. החיים מורכבים ואנחנו גם.....מקווה שנמצא את השלווה. כולנו.