טוב לא כל כך נעים אבל.....ת

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/05/2020 | 18:50 | מאת: חטוליתוש

נסעתי היום לרופא הנוירולוג כדי להתייעץ איתו בקשר לטיפול של התרופות שאני מקבלת שאינן עוזרות בכלל נגד כל הכאבים שיש לי..אמר שאין אפשרות להעלות עוד את המינון מפני שגם כך מקבלת מינון גבוה ושוב שולח אותי לעוד בדיקות בגלל כפות הרגלים שלי שמסרבות ללכת..וכאבים הלכתי כדי לקחת אוטובוס חזרה הביתה..והנה ..המרחק בין הכביש לדרגה שעליה אני עולה פנימה היתה גבוהה מידי בשבילי ולא הצלחתי להאחז כמו שצריך.. נפלתי חזרה על הכביש בחוסר אונים ויותר מזה הופתעתי שבכלל מצאתי עצמי שנפלתי.. אז..לא הרגשתי שום כאב..והמשכתי משם לעוד רופא ועוד סידורים.. רק כשחזרתי הביתה והתישבתי הרגשתי ועדין מרגישה המון כאבים בעצם הזנב.. אז חודש טוב לכולנו חודש סיון טוב חטולית

24/05/2020 | 23:58 | מאת: מתמודדת

אהוץ.. אוי כואבבב את חייבת לבדוק את זה שלא יהא אסון מאמוש... מקווה שנוכל לך מעט. תנוחי בבקשה. לא להמשיך להתאמץ עד להקלה. גם בשאר הכאבים ברגליים וכו'.. אולי תסעי לבדיקות.. את הפיזיותרפיה וההתעמלות בהליכה שזה טוב תעשי תשאירי למקום בטוח יותר... איתך... תרגישי טוב מתמודדת חודש מבורך

25/05/2020 | 09:24 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב נהדרת שלי כבר יש תור לרופא אורטופד רק ליום ראשון הבא ואם לא די במה שקרה לי אתמול הבוקר שוב מעדתי בחדר האמבטיה וכמעט נפלתי פנימה .. כל הגוף שלי ברעידות הגוף שלי בטראומה מהנפילה של אתמול.. זה מה יש כשסובלים מבעיות עם הרגלים שלא הולכות ... יום טוב חטולית

25/05/2020 | 11:05 | מאת: מתמודדת

מאמי יקרה !!! שמרי עלייך... אוי.. נורא עצוב לי לשמוע... מחבקת חוששת לשלומך... שתעברי את החג בטוב...

25/05/2020 | 15:11 | מאת: מכל

יואו...תשמרי על עצמך. הזהרי מנפילות. ממש לא נעים. תבדקי גם אצל האורתופד את הגב. מקווה שהכאבים ירגעו. ואל תתאמצי לשבועות יותר מידיי...שאחרים יבשלו גם.

25/05/2020 | 15:34 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת ומיכלי נזהרת מאוד כל הזמן אבל הבעיה שלי בכפות הרגלים מאוד רצינית למרות שהסכרת שלי יציבה וכל הרופאים מרוצים מרמת הסכרת...עדיין יש השפעה בגלל שהמחלה מקננת כבר שנים בגוף מעבר לזמן שבו גילו אצלי את הסכרת...אז כמובן שיש השפעה מחבלת במערכות בגוף עד שתהגלה ומאז אני מטפלת בסכרת בצורה אינטסיבית יומית ןאין בידי שום אפשרות לנהוג מעבר לזהירות שבה אני נוהגת כך שזה בכלל לא נתון בידי.. ולגבי חג שבועות ..לא הזמנתי אף אחד לבוא לחג רק אמי בעלי ואני נהיה בסוף השבוע הארוך הזה לבד מה שכן גם דיברתי עם בעלי שיצמצם את כמויות המאכלים שהם בעיקר סוגים של בורקסים..כן הוא חולה על בצקים.. אך צריך גם אוכל לשבת!! ובשבת צריך אוכל של שבת אוכל מבושר כדבעי ..בכל מקרה אני מצמצמם גם שם את הכמויות של האוכל למה שרק צריך....קציצות דגים ופלפלים ממולאים וקוקוס שכבר מחכה בהקפאה עד לסעןדת השבת לחג מכינה רק פשטידת איטריות עם גבינות של כל חג שבועות ודי...!! אפילו סלטים לא מכינים ... אני מאמינה שבאת זה המעט שבמעט שאני אכין השנה גם לחג וגם לשבת תודה בנות על היותכן מעריכה מאוד כל תמיכה וכל חיזק חטולית

25/05/2020 | 22:45 | מאת: מתמודדת

ואי גם זה המון מקווה שיהיו שם לפחות לעזור בבישול גם.. לא קל לעמוד על רגליים כואבות.... נסי לשבת כמה שיותר גם בבישול ליד הגז עם כיסא מוגבה.. לא ממש נוח אבל הבריאות חשובה יותר. וכן, אם אפשר לומר לילדים.. אולי יצליחו לעזור וישלחו מאכלים לחג/ שבת.. הרי ממילא מכינים לעצמם אם לא הוזמנו אלייך.. אז אם יוכלו להוסיף גם לכם מנות.. (בתקווה שלא הולכים לצד השני) כך או כך מה שתספיקי זה מעולה. תזכרי את זה ואל תתאמצי מידיי.. קחי הפסקות... שלך, מתמודדת

27/05/2020 | 10:26 | מאת: חטוליתוש

נשמה רק 3 נפשות מיום חמישי והחג אמי בעלי ואנוכי אין אורחים בחג הזה.. לא הזמנתי אף נפש חיה וכולם כבר סגרו לעצמם מקומות ללכת כדי לחגוג כך שאין המון עבודה במיוחד ולא בהשוואה לשאר השנים הקודמות זה במינימום שאני עושה..נכון יהיה קשה מפני שכל הגוף כואב עכשיו גם מהנפילה.. לאט לאט בצעדי צב .. יהיה בסדר תודה שאת דואגת לי חטולית

28/05/2020 | 00:26 | מאת: מתמודדת

אוהבת אותך חג שמח