מתמודדת יקרה!!!! כותבת כאן כי שם כבר ארוך..

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/05/2020 | 13:12 | מאת: מכל

יקירתי. המקום הזה מוכר לי...אני לא זוכרת המון דברים מהילדות שלי וזה מבאס!! כשהגעתי לטיפול לא זכרתי כמעט כלום...בגלל טריגר הגעתי. שהזכיר ועוד איך הזכיר...אבל חלקים אחרים אני מכירה רק מסיפורים. חבל.. בטיפול כן הצלחתי לאט לאט לחבר את חלקי הפאזל ולהרגיש יותר שלמה...הרגשתי חסרה בעיקר. אני מאמינה וכמו שכתבת שאלו חלקים קשים בעיקר שנשכחים...מנגנון הגנה. אך גם חלקים אחרים נשכחים גם אצלי...הרבה לא זוכרת גם מגיל יותר מבוגר אגב...נראה לי שלפחות חלק מהדברים יחזרו בטיפול. כך קרה אצלי....פתאום נזכרתי, לא הייתי בטוחה באמיתות הדברים חלק מהזמן אך גם זה חלף...בסוף הפאזל איכשהו התחבר..מרגישה יותר שלמה היים. עדיין יש חלקים שלמים שלא זוכרת.

22/05/2020 | 16:40 | מאת: מתמודדת

וואו כמה זה כך.... תודה על השיתוף.. ההזדהות.. המטפלת הציעה שאביא אלבום כדי שקצת ננסה לגעת.. לנסות לראות.. (אגב היא מהתחלת הטיפול טענה שלדעתה יש משהו קודם.. לא זוכרת משהו.. לא יודעת :/ מקווה לטוב.. ולחבר חלקי תמונה.. לאהוב לחמול על הילדה ההיא.. אני.. הלוואי זה אפשרי..... תודה שבת שלום

22/05/2020 | 17:43 | מאת: מכל

לחמול על הילדה! בדיוק! כמה מוכר זה החיבור... גם אני הבאתי אלבומים. זה עזר לחמול. לראות את הילדה החמודה..לאהוב. ואת ראויה לאהבה! לחיבוק! ואת בכלל לא אשמה!!!! אפס אשמה. להעביר את האשמה לאשם האמיתי. מאמינה בך ובטיפול מאוד!!! סמכי עליה. אצלי זה עזר. בהצלחה. שבת שלום יקרה. ❤🤗😍

23/05/2020 | 20:51 | מאת: מתמודדת

תודה יקרה על אמון ושיתוף... זה כל כך לא מובן... ולדעת שזה מוכר וידוע זה מקל איכשהו... :/ שמחה שזה עזר לך.. והלוואי ויועיל גם לי..... שבוע טוב אגב איך בעבודה כעת? הילדים שלי מתחילים מחר כי אני חוזרת מחר.. עד עכשיו גררתי והמשכתי לעבוד מהבית... שתהא המון הצלחה

23/05/2020 | 20:58 | מאת: חטוליתוש

כמה נכונים דבריה של מיכלי היא כבר כמוני עברה וסיימה..ואני עדיין גם שם..לפעמים תוהה האומנם..בשביל זה נמצאת המטפלת שאצלי היא טובה ואסרטיבית הלוואי שגם אצלך תהיה ותעזור לך להגיע להבנות נכונות ולפתור לך את התהיות של..באמת קרה? האם אני גם אשמה במה שקרה? לעולם אינך יכולה חהיות אשמה בדבר כי היית קטנה מידי וגם אם חשבת שעשית משו שגרם לו...!! הוא תמיד הבוגר שהיה צריך לקחת אחריות ולא כביכול להיסחף אחרי התנהגות של ילדה קטנה!! איתך תמיד ומיכלי כמה טוב לראותך כאן עברו יובלות ושמחה תמיד לקרא מה שאת כותבת חטולית

24/05/2020 | 12:33 | מאת: מכל

תודה חטולית... ליתר דיוק. לא סיימתי, לא מאמינה שזה אי פעם מסתיים... זה מתרכך. נהיה יותר מובן..אבל כמו בספר" לא הבטחתי לך גן של ורדים" אכן כך. העולם לא מושלם...החיפוש והתהיות זה ספיראלי. בא והולך. אך כן פרק אחד מסתיים ואז מתחיל פרק אחר וכו.... פחות אבל עוד כואב. יש תקווה! וכל כך מבינה. איתכן 😍❤ זאת דרך...והנה היום ביקשתי להגיע אליה..ובאתי...בלי חיבוק. במרחק. מבאס אבל התגברתי. ועדיין זקןקה לה מידיי פעם.

24/05/2020 | 17:59 | מאת: מתמודדת

היי יקרות תודה לשתיכן כמה זה מחזק..... הלוואי ואזכה לפחות להניח לפרק האשמה ולהתקדם עוד קצת לשלב הבא..במסלול חיי... והלוואי ונחוש יותר הקלה כבר... אגב על מה מספר הספר גן של ורדים? שבוע וחודש טוב לכולנו גאה בך מיכל שהלכתגם ללא החיבוק. ולך חטולית שא ממשיכה להתמיד...

24/05/2020 | 18:41 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי אל תמנעי מעצמך טיפול שיכול לעזור להמשיך את החיים פחות או יותר במסלול רגוע עד כמה שרק אפשר אין בחיים האלה תאריך סיום כנראה..אבל אתצחזקה מאוד ומאמינה שתצלחי גם את זה איתך חטולית