אני צריכה עזרה תודה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

04/05/2020 | 07:38 | מאת: אנונימית

לפני חודשיים עברתי אונס התעללן בי ראבע גברים קשה לי לפרט אבל גם דרך הישבן וגם דרך הפות אחרי האונס הגשתי תלןנה ורופאה בדקה אותי יסודי שבוע שעבר התחילו לגדול לי פצעים גדולים ליד פי הטבעת ובתוכו וגם בפות החיצוני ובין הרגליים זה מגרד לי אני הולכת לפסיכולוג כל שבועיים ואמרתי לו אתמול והוא אמר שזה הגיוני שדווקא באזורים האלה יהיה לי את זה כי זה פגיע משהו כזה חשבתי ללכת לרופאה שתבדוק ותעזור לי האם תוכלו לכתוב על רופאה עדינה אני מקרית ים אני בת 15 או שתכתבו לי תרופה לצעים האלה

04/05/2020 | 16:05 | מאת: חטוליתוש

מצטערת לשמוע על האונס הרב מקמות... לצערי איני ממקומך הייתי אולי עוזרת לו הייתי קרובה נסי לפנות למוקד של נפגעות תקיפה מינית שם נראה לי שכן יכולים לעזור 1222* נראה לי שזה המספר.. חטולית

05/05/2020 | 01:04 | מאת: מתמודדת

עצוב לי לשמוע ומצטרפת למילים של חטולית. נשמע שאת דווקא יודעת ופועלת עבורך.. שמיד הלכת לטיפול ולרופא.. ממליצה להמשיך. ולברר את עניין הפצעים... מתמודדת

05/05/2020 | 16:54 | מאת: חטוליתוש

המספר שכתבתי לך שגוי 1202* זה המספר הנכון לפנות למרכז נפגעות תקיפה מינית ... בהצלחה