יום עצמאות שמח לכולן🥂💐🌸💮🏵

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/04/2020 | 18:13 | מאת: חטוליתוש

אייך עובר..כמעט עבר עליכן היום? אצלי הכל בסדר..ולא להאמין שעוד מעט גם היום הזה עומד להסתיים.. שתפו אם בא לכן. חטולית

03/05/2020 | 00:46 | מאת: מתמודדת

היי יקירה נכנסת כל פעם רק לראות אם יש שינוי... מרגישה שקופה כרגע.. סתם תחושה עצמית. לא קשורה לכלום. לכן גם פחות משתפת... לא חשוב. שמחה שעבר לך בסדר. גם פה היה כך. הכנתי עוגיות קינמון פריכות. יצא טעים ממש.. והיה חופש מהעבודה מהבית... (למידה מרחוק) שבוע טוב בינתיים. איך הולך עם השיחות? עדיין בפון? האם עברתן לוידאו או נשאר כך?

04/05/2020 | 16:00 | מאת: חטוליתוש

אכן כן מה שכן הסכימה לשדרוג והיום שוחחנו בווצאפ פנים אל פנים זה כל כך שונה ממש מדהים כמה שזה נהדר עצוב נורא להרגיש שקופה ולא אכנס לענין שאינך מעונינת...עד שתחליטי אחרת ועוגיות קינמון יאמי😋😋😋 מתה עליהן... תבי אחד לטעום😃😃😃 חיבוק ענק עד אליך אהובה חטולית

05/05/2020 | 01:02 | מאת: מתמודדת

חטוליתוש אהובה.. תודה שמחה לשמוע שהשיחות השתדרגו... בעז"ה תפגשו בבריאות. אכן.. לראשונה הבנתי לעומק את המשמעות של להיות שקוף.. את איך זה מרגיש.. וכו'.. :/ היום שוחחתי עם המטפלת.. הלוואי הייתי בוכה............. ומצליחה לשחרר...... עייפתי. עולה לישון. שלך מתמודדת

05/05/2020 | 17:12 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אהובה להיות שקוף זה כאב עצום ביותר.. חווה אותו לפעמים במצבים בכלל בלתי ניצפים מאנשים בלתי נצפים... את יודעת מה הרגשתי בשיחה עם המטפלת השבוע מעבר לשימחה הגדולה שלי שראיתי אותה...אני הופכת והופכת במילה הזו מרגע שקראתי אותך כותבת מילים אלו...לא כשכתבתי לך קודם אלה תוך כדי כשאני קוראת את המילים הללו שוב ושוב.. ואומר לך זאת...מרגיש לי פתאום שכל האוויר אוזל מתוך הריאות שלי..כי ..אייך לומר זאת בלי להיות כפויית טובה.. הרגשתי כאלו שהיא המטפלת מתעלמת אולי לא במכוון מדברים שדיברתי עליהם...ולא הגיבה עליהם....לא התיחסה לדברים שהעלתי...כאלו..אני מבולבלת..לא בטוחה שאני חושבת נכון..אולי אני באמת טועה.. האם אפשר להיות שקופים גם בשיחה בווצאפ ?? לא ללא ללא יכול להיות.. זה בטח שהקו היה לרגעים לא רציף..למרות שכל הזמן חזרתי שוב ושוב על מה שדיברנו... לא !! לא !! אני בכלל לא אכנס לזה..!! ממש לא !! היא לא כזו כי אחרת למה עשתה מאמצים שכן נוכל לשוחח..למרות שהיו ניתוקים כשהיא התקשרה אז ..התקשרתי אני אליה חזרה....וכבר לא היו ניתוקים...עד שסיימנו את השיחה....לא..לא אני לא רוצה לחשוב על דברים כאלה....זה ממש כואב.. מההההה ישששש לייייי ??? למה אני מגיבה כך??? אני😪

06/05/2020 | 02:06 | מאת: מתמודדת

היי אהובה.. איי.. כואבת איתך.. מרגישה אותך ויכולה להזדהות ממש... את כואבת ומותר לך. שמחה שהעלית כאן את הרגשות .. הלוואי תמצאי כוח להעלותם גם אצלה/ מולה.. זה בסדר גם לכעוס. אינך כפוית טובה את כאובה. טעונה. ומבולבלת... נסי לרשום לעצמך את הדברים איך לומר לה אותם שהכאב יצא מהמילים ולא ביקורת כדי שהיא תוכל להקשיב וכדילייעל באמת את השיח במקום לשמור בלב.... מילים מילים..... ומה לעצמי אומר?! :/ מי ייתן ונצליח להיות מאושרות לעד מתמודדת

07/05/2020 | 20:38 | מאת: חטוליתוש

אהובה שאת לא רוצה לחשוב עכשיו על כלום ..כי..מאז שכתבתי את הדברים ..משו בתוכי מרגיש ...מין כזו תחושה שאני כאלו מחפה עליה ברגשות שלי... כן לצערי לא רציתי להיקשר אליה רגשית ..ממש נזהרתי בגלל שבעבר נפגעתי..אך לא הצלחתי לנתק את הרגש ממנה..האמת שבגדול היא באמת נהדרת ומצליחה כמעט תמיד להוציא אותי מתוך כל מצב רגשי קשה או כואב ככל שיהיה אז ..לא מגיע לה שאחשוב דברים שלילים עליה לא מבינה את מה שעובר עלי דווקא איתה .... אולי צריכה לנתק עצמי מכל המחשבות עליה בכללללל עד שנחזור לשיחה הבאה..בשבוע הבא.. ולהיות מאושרות מי לא רוצה להיות? שנחיה ונזכה.. אוהבת אותך נשמה תודה לך שאת כאן איתי נדבר 😘😘😘 חטולית

07/05/2020 | 23:15 | מאת: מתמודדת

מכבדת את רצונך. להפגע זה לא בהכרח לחשוב שלילי.. המצב מזמין קשיים.. וזה מובן היותך כאובה ממנה אולי כי דווקא לא מזמן הכרתן והצלחת להיפתח אליה ואז הגיע הריחוק.. וייתכן גם לה זה לא קל. זה לא סותר את זה שהיא מדהימה. ושקרה ונפגעת או הרגשת משהו לגבי היחס.. הכל בסדר.. ואם רגוע לך להניח למחשבות. תניחי להם... תמיד איתך מתמודדת