ימי קורונה...דאגה לאודי...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/04/2020 | 10:09 | מאת: מכל

בנות יקרות, מה שלומכן? אני עובדת מהבית, זום, סרטונים ד"שים וכו..מעצבן שאומרים שאנימלא עובדת!!!! מעצבן שלא יודעים להציג אותנו בתקשורת וברור לי שנחזיר ימים בקיץ. אם לא את כולו... מבאס. אני דואגת לאודי שלא נכנס להעלות הודעות ומאוד מקווה שהוא בסדר....כתבתי שם היום....אבל נראה נטוש שם משבוע שעבר.. בכל אופן. להתאוורר צריך בזהירות..ההורים שלי לא יוצאים כלל ושל בעלי מעט מנסים...למרות שעדיף שלא יצאו אך מרגישים חנוקים...נקווה לטוב. שמרו על עצמכן. אוהבת. מיכל

23/04/2020 | 17:19 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי לא נראה לי שיש צורך לדאוג לאודי בגלל שהפורום פתוח זו לא הפעם הראשונה שהפורום פתוח כך...נראה לי שהשאיר פתוח כדי לאפשר לעוד הודעות להכנס...קרה בעבר... הורים מעל גיל 65 אמורים להשאר בבית כפי שאת יודעת גם בגלל גיל סיכון ..ואני גם לא יצאתי מהבית עד אתמול בגלל מחלות כרוניות שגם מגביל לא בגלל הגיל שלי..עדין לא בגיל הזה.. טוב מאוד שהם נשמעים להוראות ולו רק בכדי לשמור על בריאותם שלא ידבקו...ומי שנשאר בבית כמוני ....עד אתמול בערב שיצאתי לקניות לשבת במקום הבנים שלי...ההסגר הזה קשה מאוד מבינה מאוד מאד... ולגבי המורים..חשבתי שכן יתנו להם תנאים שיפצו על ההסגר בבית.. אולי עדין לא הכל סגור מאמי בימים כאלה עמוסים לא רק בחידק המזהם הזה אלא גם עסוקים גם במה שקורה בגבול הצפון וכעת משהוקמה ממשלה חדשה רוב הזמן מדברים על זה...נחכה ו ראה אייך דברים מתפתחים... איתך עם הבאסה חטולית

24/04/2020 | 09:48 | מאת: מכל

תודה מתוקה.... אני יוצאת לקניות והוצאת תרופות..למרות שאני עם לחץ דם גבוה לא נראה כל כך בקבוצת סיכון. לא יודעת. הבן שלי אסמטי אולי הוא כן. כלום לא ברור. באשר לתחושה שלא מעריכים או מזלזלים מגיע מהתקשורת...ההורים דווקא מרוצים מאוד. ומעריכים.. הלוואי שבאמת נוכל לחזור ללמד כמו שאומרים ..השאלה איך זה יתנהל..ומה ההשלכות..נקווה לטוב. שבת שלום יקרה❤