מתמודדת אהובה איפה את ?

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

16/04/2020 | 17:12 | מאת: חטוליתוש

לא שומעת ממך כבר כמה ימים אתם בסדר? חטולית

17/04/2020 | 03:03 | מאת: מתמודדת

היי חטוליתוש!! שולחת אלייך אהבה. אני איתך כאן תמיד... וכרגע בולעת את "הצפרדעים" מחבקת ואוהבת מתמודדת

17/04/2020 | 17:58 | מאת: חטוליתוש

אייי מתוקה שלי...לא פשוט בכלללל.. לפחות אילו יכולת לצאת לעבוד כמה שעות בכל יום היה מקל...כך חושבת לפחות מאחלת לך שבת טובה נעימה וכל שתרצי.. חיבוק עוטף עד אליך נשמה חטולית

19/04/2020 | 00:20 | מאת: מתמודדת

שבוע טוב יקירה מה איתך? איך עברה שבת? לגבי יציאה לעבודה.. לא יודעת.. טוב לי בבית והפסקת מרתון החיים.. יש לי גם אחלה סידור כי בעלי עובד חיוני. כך שאין לי אותו לידי כל הזמן.. נדבר על ה"צפרדעים" בזמן אחר.. יצאתי היום להליכה.. עשה לי ממש טוב. כמובן עם מסיכה.. איך את עוברת את הימים? מה שלום אימך? הילדים והנכדים? חיבוק מלב אל לב מתמודדת

19/04/2020 | 16:21 | מאת: חטוליתוש

השבת עברה בסדר גמור היתה תחושה של בעלי שהנה סוף סוף גם זה כבר מאחורינו וכל אחד חוזר למקומו הטבעי.. הוא חזר היום לעבודה אחרי שהיה כמה ימים בחופשה בבית כל החג ..היה ממש כבד עליו כל הימים בנוכחות אמי כאן... במוצש אמי חזרה לביתה והיום כבר המטפלת פקדה את ביתה כביכול " כרגיל " אני די תקועה בבית מפני שהכל סגור כאן סביבי..מבאס..כי אין סיבה מוצדקת לצאת .ואם יש..אז ..גם אז...הוא קופץ אני אלך לקנות לקניות.. וואתאבר ולי אין הזדמנות לצאת לנשום ..ורק עם אמי כל הזמן בבית..היא בכלל לא הפריעה ..להפך היתה מאוד גמישה חייכנית ומצב רוח טוב..ואני עיייייפה...טיכו.. נוצר מצב של לחץ נפשי שלא וואקום שאני סגורה כל הזמן . ..מתיש.. רוצה כבר לצאת להתאורר בלי שכל רגע יגידו לי את בקבוצת סיכון בגלל מחלות כרוניות ועליך להיות בכלוב.. ביום שישי היה לאמי יום הולדת 85 הנשמה שלי וכל הנכדים עשו שיחה משותפת עם הנינים לברך אותה בווצאפ..היה מרגש .. דיברתי גם עם המטפלת שלי השבוע בווצאפ בלי לראות אותה..שיחת טלפון..היה כזה משונה הרגיש לי כל כך מרוחקת למרות שניסתה ....לא יכולתי לדבר כששינהם שם על הראש שלי מקשיבים ולא נתנו לי לצאת... מתבשלת לי בבאסה שלי עד שאתפןצץ עליו...עוד קצת זה יקרה עצוב לי נורא ומחכה כבר לשיחה הבאה שלי עם המטפלת בתקווה שתהיה לבד הפעם . אני

20/04/2020 | 01:33 | מאת: מתמודדת

היי יקרה שומעת אותך את השמחה את המתח ואת הצורך באוויר שמחה לשמוע שדיברת עם המטפלת למרות הקושי שחסר חופשיות. אינך רוצה שיחת וואטסאפ וידאו? מזל טוב לאימך. שהמטפלת תשמר ותבדק.. בטוחה שאתם נזהרים נכון?! אהבתי את שיחת הוואטסאפ המשפחתית והאיחולים לבריאות איתנה... שבעלך גם יזהר ביציאה וב"חזרה לשגרה" תנסי לצאת לקניות בצורה שחלילה לא תדבקי עם מסיכה כפפות והגינה מרובה.. רק בשביל האיוורור. או תצאי כך לסיבוב סביב הבניין בשעה שאף אחד לא בחוץ.. תני מענה לנפש לפני הפיצוץ שאת חוזה אותו..... מחבקת אותך... ואיתך - אני נגיע לימים טובים יותר. אמן.

20/04/2020 | 01:35 | מאת: מתמודדת

נ. ב. כתבתי לך למטה... 3 שרשורים בערך.. למטה.. תודה

20/04/2020 | 12:36 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי ראיתי ןקראתי משום מה נראה לי שאת כועסת על מה שכותבת לך ברור שרק האמוציות שלך חשובות !!! מצטערת שמרגיש לך רע עם מה שכתבתי לך והרגיש לך רע או קשה !!!!!! ולגבי המטפלת..היא כנראה אינה מעוניינת בשיחת ווצאפ פתוחה שאראה אותה מהסיבות שלה.. בעלי נזהר מאוד ונזהר גם עלי עד חנק.. אולי היום ארשה לעצמי לצאת לבדי בלי שאף אחד ישב לי על הווריד..להתאוורר.. אם אצליח אכתוב לך.. תודה שאת כאן איתי מתוקה שאת ..אוהבת ולא משנה מה תמיד אוהבת אותך אני

21/04/2020 | 23:32 | מאת: מתמודדת

היי יקרה שלי!! אני לא כועסת. זה העלה אמוציות כי ברור לי שלא פשוט להבין את התמונה ונבכי הנפש בכתב.. מה שלא קל לפעמים להסביר במילים.. מה שנתפס אותי זה שכנראה לך ברור שאם אני לא אקח מניעה סימן שזה בסדר מבחינתי להכנס להריון ממנו. זה לא ככ פשוט כמו שזה נשמע ומובן.. הרצון שלי בעוד ילדים לא קשור לצורך עכשווי. אני מנותקת ממי האבא כי אין לי קשר לאבא.. זה כמו שאני חיה עם ילדיי כיום לבד אז אין כל כך שוני.. הוא לא הבעל והאבא לילדיי שהייתי רוצה. מצד שני כפי שאני חיה כיום במתכונת הנוכחית אני מגדלת ילדים מדהימים גם בלעדיו.. הוא רק מפריע... בחינוך.. לא יודעת להסביר ... הצורה הפשוטה והיבשה הציפה לי אמוציות. לא כעס כלפייך.. אלאהבנה שזה לא פשוט ותכני כמו שזה נשמע. ועדיין לקום להתגרש זה כנראה לא כרגע. לא כי הוא מקסים.. אלא כי לראשונה אני משקמת אותי בלי להיות תלויה מפתחת אסרטיביות וכו'.. ולהבין שאני חכמה ויש לי יכולות אמפתים וכו'.. עד שיהרוג את הנפש שלי וילדיי.. בזה אני רק מתחילה לעבוד.. איך ברגע אפשר להתגרש..?! מבינה אותך שזה לא ברור איך עם כל הכעס שלי עליו, עדיין אני ממשיכה.. כי את אדם מבחוץ שמבין אחרת.. ולא מעורב בנפש ובנתונים.. לכן איני כועסת.. מבינה מאוד. אך כן.. זה חלק מהדברים שאני מטפלת בהם.. ויהיה בסדר.. מקווה....... אני שמחה ששומרים עלייך. ומבינה את הצורך שלך להתאוורר.. בבקשה גם אם תצאי (בסתר או לא..) תעשי זאת בבטיחות רבה!!! איך מרגיש לך עם זה שהמטפלת לא פותחת וידאו? האם זה מקשה עלייך? מקשה על השיח? איתך מחבקת.. מתמודדת