היי בנות מה איתכן ??????

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/03/2020 | 15:51 | מאת: חטוליתוש

אני בבבית בהסגר כבר לא יכולה לצאת לשום מקום.. עוד שילשום יצאתי והסתובבתי בקניות ..ומאמש כבר הכל נעול על מנעול ובריח.. אז בית...בסדר.. נקיון....בסדר... חדשות....בסדר.. ואז מה ?... עדין לא נגעתי בנקיונות של הפסח אין כוח לי או לבעלי.. אז מה ?? המטבח הכי חשוב , ..!! כל השאר רק אבק ואבק אינו חמץ... נשתמע

27/03/2020 | 01:48 | מאת: מתמודדת

בבית גם. מפעילה את הילדים באופן יצירתי במיוחד. משתפת ברעיונות את אחותי ושכנותיי ואפילו המטפלת התלהבה אז משתפת אותה רעיונות לנכדים.. :) הנקיונות לפסח גם לי מחכים.. ממש מעט עשיתי.. אני מישום מה לא מחכה לשגרה.. טוב לי השקט הזה.. עוד לא מיציתי.. כי עוד לא התפניתי לעצמי.. רוצה זמן למחשבות להתחבר לעצמי לחשב מסלול... היום הייתה לי שיחת וידאו עם המטפלת.. לא ויתרתי לה והבעתי כל שבליבי.. גם הדמעות בצבצו כמה פעמים... הבעתי את הכעס את התיסכול את אי הזוגיות בשעה שאנחנו אמורים לעבוד על זוגיות. הבעתי תסכול משיטת הטיפול. מהצורך להרגיש את הבנתו בפגיעתו בי.. בילדים.. את הקושי לסלוח באמת.. את הפגיעה הקיימת כעת.. את השוני בחינוך את בהחלטיות שאין עוד ילדים.. את המילים הבוטות. הזכרתי את הבעיטות וכו' וכעסתי שהיא לא אומרת נחרצות זה לא יקרה!! אמרתי שאני לא מתגעגעת אליו ולא אכפת לי לעשות פסק זמן בלי ריב.. רק כדי באמת לעבוד על זוגיות לרצות אותה. כרגע אנחנו רק שותפים.... וכו וכו' וכו' וכו'.. היא בעדי.. מבינה לדעתה יותר כעת ואמרה שתדבר איתו לבד. זה ממש בעייתי.. סוף סוף נפל לה האסימון... מקווה... מעל הכל זה קרה בגלל שהוא לא רוצה ילדים יותר. כאן היא החליטה שזה בעייתי... תגידו.. אותכם אני שואלת.. המילים שביטא כלפיי הביקורות החינוך הלקוי המכות הזריקת חפצים ההפחדות האיומים על גירושים הכלכלה השינויים בבית על דעת עצמו המעבר דירה- על פיו ישק דבר הבעיטות המשמעות וכו'... זה לא חמור????? אני באמת רוצה עוד ילדים. במצב הזה באמת לא אבל כן מאחלת לי שיהיו... רק זה מה שעשה את זה בעייתי בעיניה???? נניח שנעבור את הגל.. אני פוחדת שישנא את הילד מרוב שכל כך לא רוצה וזרק דברים ששמרנו וכו'.. לא יודעת... תכלס.. זה המצב.. החיים טובים. ויפים. רק כלפיו אני עמוסה בכעס ופגיעה.. ולמרות זאת, אני מתנהלת בצורה מופתית.. הנה יצא שיתוף בסוף.. לא היה לי כוח אבל כנראה הייתי חייבת לפרוק.......... לילה טוב וחודש טוב בשורות טובות מתמודדת

27/03/2020 | 12:22 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת נשמה מתוקה שלי מהממת שאת כל כך יצירתית ופעילה עם הילדים באמץ מריעה לך לא מובן מאילו.. לגבי הנכדים שלי..לא רואה אותם כולם ספונים בביתם עם ההורים שלהם ועם העיסוקים שלהם.. כלתי הגדולה עובדת מהבית..עמוסה בעבודה ובני מטפל בשלושת הילדים .אייך הם מבלים את זמן האיכות שלהם ביחד ? איני יודעת למען האמת... אכן השקט הזה נותן מין שלווה כזו כאלו..אל תזיזו אותי כעת..רק רוצה שהשקט הזה ימשך לנצח..אך אינו נמתשך.. טוב מאוד שפרקת את ליבך וחשפת לפניה את כל מה שמעיק הכל הכל... ברור שהיא מבינה אותך אך אינה יכולה באמת לומר לך בוודאות. ונחרצות " זה לא יקרה " מפני שאינה יכולה להבטיח דבר שאינו תלוי בה...!! הטיפול בו..יכול לקחת לכל מיני כיוונים..ואיך תתחיב בפניך על....?? שהרי הוא אינו צפוי...!! את תמשיכי בכל מה שאתמעודה עבודת קודש עם הילדים והכלל..ואולי גם זו לטובה שאינו רוצה עוד ילדים...מי יודע מה חופן העתיד בחובו ?? זה לא בהכרח רעעעע... ב"ה באם יצטרכו להיות לך עוד ילדים..השם יתברך יברך אותך בעוד פרי בטן..אולי לא ממנו.. עוד חזון למועד..ואם אתם ממשיכים ביחד..בהתנהלות הזו שלו כלפיכם..מי אמר שבכלל מגיע לו עוד ילד ?? זה מלמעלה אהובה ואת יודעת נכון ?? כל מה שציינת לגהי ההתנהגות שלו האלימה כלפיך..ברור שאינו קשורה אהובה..וכבר דיברנו את הנושא שתמיד יש דרך אחרת....ואת עדיין עם הטיפוס המתעלל הזה רוצה עוד ילד ?? כאלו . מה ?? וכיצד לא תהי עמוסה וכועסת ופגועה ?? את ממשיכה ותמישיכי להתנהג במופת מפני שישנם שני יהלומים יקרים מפז שגרים ביחד עם שניכם והם סופגים הכלללל !! מבינה אותך אהובה ... חזקי ואמצי..ואני כאן עימך בכל רגע שאוכל .. לעת עתה שבת שלום חטולית

28/03/2020 | 20:24 | מאת: מתמודדת

שבוע מבורך יקרה!! תודה.. יש דברים שאולי לא הבהרתי מספיק אולי לא הצלחת להבינם כפי שהתכוונתי.. לא חשוב.. אך בגדול אכן אני יודעת.. לקרא את תגובתך גרם לי להצדיע לעצמי ולו לרגע.. על הראיה הנרחבת של התמונה. על ההובלה גם אם נורא קשה יכול להיות שעוד אציל הכל ויכול להיות שלא אך אני גודלת כי אני לומדת להחזיר לעצמי את החבל השליטה הביטחון האמון העצמאות באסרטיביות וכו'.. אם בדרך הזו שאני גדלה וצועדת הוא יכנס ויתמזג.. מעולה.. אם לא הרי יקח לו זמן להשתנות והוא צריך להבין ולרצות להשתנות.. יכול להיות שארצה להעיפו.. וכשזה יקרה זה יהיה מתוך בטחון וחוזק לא מתוך אומללות ונפש שבורה.... על זה אני עובדת.. ולגבי ילדים אני כן רוצה.. בלי קשר למי הבעל.. כמובן אני כן הייתי רוצה שיהיו כולם אחים ושהמילה אח חורג לא תכנס.. אבל אני לא יודעת מה העתיד יזמן. גם לא אמרתי שאני רוצה כעת כי ממש זה לא מתאים כשהכל עוד לא יציב.... מתפללת. מתחזקת. מתייצבת וכן.. לפעמים גם חלשה ונשברת.. אבל כמו תמידי מתמודדת! אוהבת אתכן בשורות טובות ולגביי חטולית.. שהשקט הזה יניב פירות טובים רוגע ושלווה. מעניין איך אב מעסיק יומיום את זמן האיכות עם הילדים.. בשעה שהאם עובדת קשה.. :) כל הכבוד!! אצלינו אני בוחרת שאיני רוצה מסכים לילדים ולא חושפת אותם למחשב וסרטים וכד.. אז אני ממש יצירתית איתם. בכל מיני משחקים של חשיבה ולמידה כתיבה אותיות חשבון צבעים (שילובי צבעים) ניסויים ויצירות בחומרים.. כל רגע למידה. ממש נהנית.. והם מרוצים מאוד :) מחזירים המון אהבה ונותנים כוח.....

30/03/2020 | 16:47 | מאת: חטוליתוש

אני הבנתי כן הבנתי שתעשי כל שלאל ידך להשאיר את המסגרת שלמה כמות שהיא רק..ש..לבי לבי עימך ..אולי כמו שאני מרגישה אותך ולא כמו שהייתי אמורה לומר את שבאמת על ליבי בעבורך מצטערת באם אמרתי דברים שאינם ראויים... כך הימים האלה והתחושות שאני איתם ..ומבינה גם למרות הכל שאת ..כן..מעוניינת להמשיך עימו... ולגבי בני לא שאלתי אותו מה עושה כדי להעסיק את הילדים בזמנם הפנוי רק הבנתי שירדו לרחבת הכניסה בבנין שהיא די גדולה לשחק עימם כדי לשחרר מעט לחצים..ומה עוד בבית למשל..לדעתי המסכים שלהם בכל החדרים פועלים נון סטופ.. נשמה הלוואי ויכולתי לומר זאת גם על הבן שלי המתגרש..שלמעשה עדיין עובד והקטנה הציוחדת שלי..כן צמודה למסכים.. והבן המאורס שלי..אצלם על בטוח כולם על המסכים כל היום למעט אתמול שהגיע אלי לסדר לי מעין כיסוי ליקרה לספות בסלון והיום שוב יצאו הבנים שלי הגדולים לקניות הפעם עבור "שבועיים " (כך בעלי עבד עליהם ) על מנת שתנוח דעתם בענין הקניות... אממה..הוא לא לוקח בחשבון שבשבוע הבא לקראת החג..פירות..ירקות..ועוד פריטים אחרונים שוב יצא מהבית לקניות...וליד ביתו של הבן המתגרש... ממש משחק בנדמה לי אוהבת אותך נשמה חטולית

19/04/2020 | 00:29 | מאת: מתמודדת

רק כעת מרגישה מתפנה נפשית להגיב על זה.. ולו רק לכמה מילים.. ראשית זה לא קשור אלייך!!!!!!!! רק אליי ולאמוציות שלי המצב מסובך מורכב כפי שאת יודעת.. הביטחון שלי רק נרקם.. לא קל לעזוב ברגע. הרצון שלי לילדים גדול. אני לא חושבת על "מי יהא האבא" וכד.. זה דיבור רגשי ספציפי בלי להסתכל על המסביב... כמובן שעדיין בוחנת.. ועוברת תהליכים מורכבים גם מול המטפלת שאני מציבה את הדברים ולא מוותרת. פורקת כעסים ודורשת הסברים... אני מאוד כועסת עליו. על בעלי. (אפילו יותר מגיסי /אם בכלל אני כועסת על הגיס..../:) הכל יותר בלבול ומי כמוך יודע.. שהחיים לא שחור לבן....... ברור לי שלא כל תגובתי מובנת.. אין לי כוח להרחיב כרגע. רק שאני מחבקת אותך על שאת סבלנית ואיתי בכל שלב ולגבי הילדים.. היום אנו בדור כזה... לא פשוט. מקווה שגם ימצאו זמן איכות... זה חשוב גם לצאת לקניות או סתם סיבוב.. לנפש.. חיבוק. לילה טוב