אומרים שעד אחרי פסח יהיה טוב

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/03/2020 | 23:33 | מאת: חטוליתוש

כן יש אומרים שעד אז הכל יגמר לא מבינה את החשבונות האלה לא הבנתי מאין המסקנות האלה יושבים ומחברים מספרים מ....לא הבנתי... בסופו של דבר הרבה דברים לא מבינה שלחתי לפורום המשפחתי עם הילדים כל מיני חידות ששלחו לי שיעסיק אותם במקום הקורונה הם עסוקים בזה וצוחקים ואני הייתי היום אצל רופאה אידוקרינולוגית להמשך מעכב על הבלוטות ומסתבר שיש שינוי ולא לטובה..ואצטרך שוב לעבור ביופסיה.. לא מפסיקה להתפלל כל הזמן על כל מה ומי ששולחים לי רק להיות עסוקה ולא לחשוב על כלום... באמת שקשה לי כבר להיות כל הזמן במתח כזה או אחר..רק יודעת שהשם יתברך ישים סוף טוב לכולנו אז למה להילחץ כל הזמן ומחר אולי תהיה לי שיחה עם המטפלת שלי בטלפון . אחרי שבועיים בלי טיפול. .. ליל מנוחה נשמות טובות ונחשוב רק חיובי ליום המחר חטולית

23/03/2020 | 00:34 | מאת: מתמודדת

כל יום שצלחנו - הוא טוב! מבינה את הקושי שלך.. את בתקופה בה הרבה דברים באו לך במקביל ואת חווה סוג של קריסה במחשבה ובלחץ ומתח מכל כיוון בעלך והיד (התרפא?) הבן מתארס מועד קצר ואז נשמע לכם ומיתן את הבהלה לחתונה הבן השני הגיע מים עד נפש הנכדה אימך והאישפוזים שהיו הקונה הבדיקות שעלייך לעשות חוסר השינה וההליכה החוזרת לנוירולוגיה פיספוס התורים קביעת תורים לאחוז ראש לצאת לסיורים שלך.. של אימך.. בידוד כאב גב.. התחלת טיפול.. מפגש עם אחד מהפוגעים.. מציף ומכאיב.. האח והגיסה והביקורות שלא נתן לך נחת כפי שציינת אלא ההיפך. וזה בערך מה שאני יודעת אז אומרים אחרי פסח..... מי יודע.. נתפלל רק להיגאל! כי אחרי כאוס כזה לחזור למציאות הקודמת.. לא יכולה לדמיין את זה קורה. יהי רצון שנזכה... שלך באהבה. ובתקווה שגם שיחת הפון מחר תחזק ותמלא אותך בכוחות... מתמודדת

23/03/2020 | 19:50 | מאת: חטוליתוש

השיחה לא התקיימה בגלל אילוצים שלה הבטיחה שיהיה ביום אחר אז שוב מחכה.. ואין אפשרות לצאת לקניות בגלל גיל בסיכון...כן.. אז הבנים עורכים קניות ועל כך אני מברכת... וכל השאר ..כבר אין לי מילים.. תודה אהובה שכתבת לי חטולית

24/03/2020 | 09:04 | מאת: מתמודדת

מבאס על הפגישה שנדחתה.. מקווה שתצליחי למצא השבוע יום נוסף מתאים לשתיכן.. לגבי הקניות שמחה איתך.. הכי חשוב שתשמרי עלייך. וגם בעלך להשמע להוראות.. לזמנים.. איתך מ.