היי יקרות!!!!!.... מזל ביש!!!!

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/03/2020 | 12:10 | מאת: מכל

אז תודה לכן. נפגשנו. היה מוזר. הזיזה את הספות ישיבה באלכסון( הכי רחוק בחדר שמתאפשר) וקבענו כבר מזמן שאם נפגש בעיר נתעלם. בגלל שילדיי ובעלי לא יודעים או מכירים. ..בכל מקרה שוחחנו על הכל. נתתי לה כסף במרחק. הכל במרחק נאחס...גם היא עובדת פרטי אז ממשיכה בצורה מוזרה. אין ברירה!!! מבאסססססססססס!!!! אבל נעבור הכל..יהיה בסדר. הלחץ של כלם גובר בבית! שמרו על עצמכם. ואגב עם ההורים הבעייה ענקית!!! לקנות להם הכל, ותרופות וכו..רק שישארו בבית. והכל חייבים במרחק. ליד הדלת וכו. בהצלחה לכלנו

18/03/2020 | 17:56 | מאת: חטוליתוש

מאמי למה ביש מזל למה ?? ידעת מראש שאסורה קירבה פיזית בימים האלה וכתבתי גם אצל אודי היום רק מחכה שיעלה יודעת מאמי שלי..יש יתרון גדול כשזה מדובר בשני הורים..ובין שיש רק הורה אחד כמו אצלי רק אמי.. הם יכולים לטפל אחד בשני לסעוד לכל ענין.. לאמי יש רק מטפלת לכמה שעות והשאר?? אז כן..קניות..תרופות.. ושלא יחסר להם כלום..!! איפה נמצאים כיום כל אותם כעסים שהיו עד לא מזמן ?? כשאז כן יכולת לחבק..להיות קרובה..לכל מה שהיה צורך... וכעת...אותו חיבוק..אותה נשיקה..אין מצב כי המרחק מחייב..ודווקא כעת מתעורר כן הצורך לחבק אותם כי הם פתאום בקבוצת סיכון..וח"ח שלא יקרה להם משהו רע.... כן..הכל התהפך על פניו בזכות אותו חידק כל כך קטן עם שם גדול קורונה... מה את אומרת ?? עברנו את המבול נעבור גם את זה.. ♧◇♡♤■□●○☆☆ חטולית

18/03/2020 | 23:39 | מאת: מתמודדת

מבינה אותך מאוד... ובעצם מתחילה לחשוש. מחר יש לי פגישה עם המטפלת בערב.. אם לא אקבל את החיבוק אני עלולה להתבאס..... כרגע כנראה אני עדיין הניתוק בסטנד ביי אך לראות זאת במציאות זה לא קל.. אוי. האם כדאי לדחות?! מבינה גם שקבעתן לא לומר שלום כדי לא לעורר שאלות... אתן גרות בקירבה? נורא קשה.. אכן צריך לשמור על הורינו!! גן מרחוק.. לדבר איתם להתעניין בשלומם... בטוחה שהם יעריכו מאוד לילה טוב מתמודדת

18/03/2020 | 23:42 | מאת: מתמודדת

תמיד זה כך... שמשהו נמנע ממנו אנו זוכרים את הטוב... והכעסים על ההורים הם בעייתיים כי הם אלו שאנו אוהבים או אמורים לאהוב ולהחזיר להם טובה אך גם לעיתים הם אלו שפגעו בנו מאוד........ אהבה מתערבבת בכעס... ולפעמים בעיקר על ההורה שיכל להגן או שציפינו שיגן ולא ידע או לא יכל וכד.. הכעס מתערבב היטב באהבה ויותר תמליל...........

19/03/2020 | 16:01 | מאת: מכל

קודם כל. וואו...מתמודדת תארת את המצב שלי עם ההורים מצויין!!! כעסים יש חטולית הם לא נעלמו אולי התרככו...ודואגת פתאום להם...נכון מוזר?? ועם הגן ברור שבקשר!!! יש סרטונים ומשימות לילדים....איך אפשר שלא??? מתגעגעת לעבודה... תודה לאל שהגיעו לאיזשהו הסדר. העיקר שישלמו לנו. כי עובדים. כל הזמן. חושבת לחזור לטיפול...אבל עכשיו בלתי אפשרי...נאחס. וספרי מתמודדת איך היה בטיפול?? וחטולית הורה אחד או שניים..לא יודעת מה עדיףףףף. עדיף בריאים ומתפקדים בכל מקרה. שמרו על עצמכם. ❤

20/03/2020 | 01:13 | מאת: מתמודדת

היי מתוקה!! אכן מאוד התלבטתי היום שוב ושוב פעם כך פעם אמרתי אחרת היה שלב שאמרתי אולי אכתוב לה ואתייעץ איתה אך לא הגעתי לזה הייתי עסוקה עם הילדים בהפעלות יצירתיות ומלא זמן איכות כמו: צבענו בגירים מלח והכנסנו לבקבוק שהם עיטרו גם וזה נראה מושלם. כמו חול צבעוני... יצרנו בצק משחק.. הכנו עוגיות ועוד ועוד.... הלכתי בסוף עם המון פחד שאתבאס וזה יעשה לי רע. הפגישה מהממת היה כיף לראות אותה אחרי הרבה זמן שלא התראנו.. וכמובן בסוף בלי חיבוק.. עצם ההיערכות שלי לזה הקל משהו.. אך התחושה בכל זאת נסתה לעלות אז החלטתי להתנתק ולהכנס לאיזה שהוא נושא אחר מבלי כרגע לעבד את הנושאים במפגש.. אז התקשרתי לחברה ופטפטנו.. אח''כ ראיתי סירטונים וניסיתי.. ועדיין לא לחשוב ולהעיף את המחשבות ממנה ומהצורך להיות עטופה בחיבוק...... אני שמחה לשמוע שהתיכנון הוא לפי הרגשת ליבך וכרגע אולי מתאים לך לחזור לכמה שיחות.. אפשר אם תרגישי יכולת להאריך את מועדי המפגשים כלומר אחת לשבועיים וכך בהדרגה תרגישי יכולת להשתחרר מהטיפול.. כמובן זה לא יהיה על ההתחלה כי כרגע זה טרי... וגם עבורך לא כל כך אפשרי כעת... :/ נתפלל שנזכה להיגאל. גאולה פרטית וכללית איתך, מתמודדת

20/03/2020 | 15:19 | מאת: מכל

טוב שהלכת. ואיזו מדהימה שאת עם כל הפעילויות לילדים. ואמן! מכינה חלות והפרשת חלה. חייבים. בריאות ושבת שלום

20/03/2020 | 16:32 | מאת: חטוליתוש

אכן ימים לא קלים עבור אף אחת מאיתנו מחכה לשבוע הבא לשיחה טלפונית עם המטפלת כל שבוע שנחסך קשה.. שנזכה כולנו רק לטוב הכי טוב שרק אפשר ונמשיך כאן לעדכן ולהתעדכן כל הזמן ולחזק אחת את השניה בימים הטרופים האלה שיבואו על כולנו רק לטובה שבת מברכין נהדרת לכולנו חטולית