מיכל עבורך.............

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/03/2020 | 23:15 | מאת: מתמודדת

לא קראתי בכלל.. אין לי כוח לקרא כעת. אבל הכותרת הזכירה לי אותך.. אקרא בעצמי בהמשך ומקווה שזה יעניין וידבר אלייך. https://m.ynet.co.il/Articles/5691401 לילה טוב

13/03/2020 | 09:09 | מאת: מכל

תודה יקירתי. קראתי. אכן מרתק!

16/03/2020 | 16:56 | מאת: חטוליתוש

הצלחתי להכנס לקישור ולקרא מאוד מענין..כמה טוב שעדיין רחוק ממני 🤣🤣🤣🤣.... אווווףףףףףף חטולית

18/03/2020 | 01:00 | מאת: מתמודדת

היי חטולית רק כעת רואה שהגבת לזה.. לי עוד לא יצא לקרא😕😬 מה הכוונה כמה טוב שעדיין רחוק ממך? סיום הטיפול? ועל מה אווףףףף כל כך מתוסכל ועצוב ששמעתי אותו עד לכאן????? האם בשל דחית הטיפול השבוע?לאילוץ לא להתקרב ושלא יהא מגע או חיבוק? קחי נשימה. ואשמח להיות איתך.. אוהבת אותך מתמודדת

18/03/2020 | 11:17 | מאת: חטוליתוש

אכן כן שעדיין הפרידה מהמטפלת רחוקה ממני כל כך רציתי לשמור על עצמי לה להקשר אליה רגשית ..ממש נשמרתי. כמובן בגלל נסיונות העבר אך לא הצלחתי וכן אני נקשרת אליה גם רגשית ועל זה אוףףף גדול בגלל הפחד היא הכי שונה משאר המטפלות שטיפלו בי בעבר היא דינמיט ומאתגרת אותי בכל פגישה מחדש. פוחדת להקשר רגשית ...הפרידה קשה מאוד ...אין לי כוח לעבור את זה שוב ואין גם אפשרות שהטיפול ימשך כל החיים... אז כן אוווווף גם על חוסר פגישה השבוע ..וחוסר חיבוק של סוף פגישה..מבינה ?? הרגש הזה מטריד אותי מפחיד אותי.. מבלבל אותי ואנחנו בגלל המצב כעת גם מתכתבות אחת ל...ושולחת לי חיבוק וירטואלי..שולחת חזרה ..ושוב ..הרגש הזה..פוחדת ממנו... חטולית

18/03/2020 | 23:34 | מאת: מתמודדת

תודה על התגובה! אכן ההיקשרות כמעט בלתי נמנעת כיוון שאנו פותחות את הפסעים הכי שמורים ורגישים ושם מישהו קשוב מחבק לא מבקר רק תומך.. דבר שלא הורגלנו לכך כנראה. גם אני מרגישה עם המטפלת שלי שהיא שונה מהקודמות לטובה. וגם אלו שהייתי אצלו קידמו אותי ואת הקודמת גם אהבתי במיוחד ועשיתי איתה תהליך ענק!!!! אבל עם העכשווית משהו אחר קורה. וכיוון שגם את אומרת זאת... ואת גם מלומדת... אני תוהה אולי זה לא בהכרח משהו של המטפלת אלא אנו עוברות חוויות ומעבדות דברים ועולות שלבים ומתפנות לשלבים אחרים חדשים או עדכניים.. וממילא לא בהכרח שמה שהיה נכון לאז יהא נכון לעכשיו. ואם זכינו גם כעת במטפלת טובה אז היא זו שמתאימה עצמה לשלב בו אנו נמצאות.. כך או כך סתם בילבלתי לך את השכל.. חח העיקר הוא שהמטפלת טובה והתחברת אליה וזה מעולה! מבינה את העוף הזה אך מאמינה שכשיגיע הרגע תוכלי גם להניח לזה רק אז תרגישי משוחררת ממטפלים.. כרגע אנו זקוקות לזה עדיין לכן מרגיש היקשרות מאוד חזקה. וזו גם סוג של הכרת הטוב אומרים נתינה מולידה אהבה.. אז נכון אנו משלמות אך הנתינה לנפש שלנו כל כך עוצמתית שמזיזה משהו בלב.. מאחלת לך את הכי הטוב אנו נכנסות לחמישי אוטוטו השבוע עבר ושרדת!! ;) עוד רגע ראשון ואתם מדברות.. מקווה שיעבור בטוב ועדיין היא תצליח להזרים לך כוח שלך באהבה.. מתמודדת