חג פורים שמח מקווה לשמוע מכן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/03/2020 | 12:07 | מאת: חטוליתוש

עדיין בריצות אחרי בדיקות אחר תורים לרופאים ואם חשבתי שאני כבר יודעת הנה כעת זה בסדר והרשימה המונחת לפני היא זו.. אז ממש לא.... נוספו עוד בדיקות ..!! והיום תענית אסתר וצריך להתפלל המון המון המון.... ובלילה..לקרא המון תהילים... רק שעיני יעמדו בלחץ... חג פורים שמח לכולן אוהבת אתכן חטולית

10/03/2020 | 19:27 | מאת: מתמודדת

היי יקרה!! מקנאה בך.. על הצום התפילות התהילים.. לא הגעתי לזה ממש.. מה שיכולתי ניסיתי.. אוי לא נעים לשמוע על סדרת הבדיקות שמונחת לפנייך.... מקווה שלא יהיה טרטור רב לארגן תורים וללכת אליכם. אך הכי מכל.. מאחלת בריאות בריאות ובריאות!!!!!! ב"ה היה פורים מהנה. שמח. יהי רצון שנזכה לשמוח תמיד ולהגאל... (אגב כתבתי לך למטה..) לילה טוב

10/03/2020 | 23:28 | מאת: חטוליתוש

קראתי אותך גם למטה ולא אינך אנוכית כשאין כוחות נפשיים הכי גרוע רק לשקוע מבינה מהיכן נובע ..אחרי הכל במישור הגשמי הכל תקין כביכול רק במישור הרגשי לא...ואייך אוכל לבוא ולומר לך..או חלילה להתלונן ?? ולא ממש לא צמתי בתענית אסתר אין לך במה לקנא איני מסוגלת לצום מעבר רק ליום כיפורמואיני יודעת מדוע.. אולי נעוץ בעובדה שבשאר הצומות אני פעילה כל היום והעייפות מתישה וביחד עם הסכרת גורם לי לרעב שלא כיום כיפור שעסוקה אך ורק בתפילות בבית הכנסת אין ממה להתעייף.. והיום היינו כולנו בבית אמי חג פורים נחגג בשמחה עם כולם כולל הנכדים החדשים הופתעתי לטובה כשקבלתי מתנה מהנכדה החדשה בת קרוב לגיל 6 חמודה הגישה לי מין משהו כמו מוט שאמור להשמיע צליל פעמון על חוט שזור שהכינה במו ידיה וזו הפעם הראשונה שאמרה שמקדישה אותי לי ל..סבתא...עד היום נמנעה..מבינה אותה.. כמה כואב לדעת שמצד אביה הביולוגי אין יחס חם ולא מצד הוריו... ריגשה אותי ..שאלתי אם אפשר לתת לה חיבוק ונשיקה על המתנה ..ובמבט צנוע מעט מושפל הגיעה אלי לקבל חיבוק ונשיקה המאמצים שלנו כסבא וסבתא כנראה מתחילים להניב פרי של חיוך קטן וחיבוק ושמחה גדולה על הפנים.. כל הנכדים 6 במספר כיום קיבלו חבילות של מתנות משלוח מנות..הקטן בינהם החדש רק בן 3 ובכל פעם שמקבל מאיתנו מתנות פוצח ב..ווואווו וחיוך ענק על הפנים ..ישר רץ לבעלי וקורא לו סבא רגעים קטנים עם הרבה שמחה והמון אהבה ונחת יש עוד..לפעם הבאה.. ליל מנוחה מתוקה ונהדרת שלי אוהבת אותך חטולית

11/03/2020 | 23:27 | מאת: מתמודדת

יקרה מפז את!!! אכן גרוע לשקוע. ורק כאן מצליחה לבטא את הצורך להרפות ולהרגיש חולשה איומה ואובדן כוחות להמשיך.... שגרת חיי והאנשים שסביבי לא מרגישים זאת. זה טוב ומעיד על כוח. אך מנגד זה נורא קשה לשאת..... תודה על הבנה לא קינאתי בזה שחשבתי שצמת.. אני אלופה כנראה ב"צומות" ובכל זאת הפעם לא צמתי נהניתי מהרצון ומקריאת התהילים והתפילות.. זה ככ חשוב וממלא את הלב.. איך עבר פורים עם הנכדים.. איזו מתוקה ה"חדשה" שמתחילה להיפתח... ההבנה שלך למצב היא זו שתורמת.. ילדים נולדים למציאות חיים.... לא קל גרושים. גם לא הורות לא בריאה. מה עדיף על מה אלוהים יודע. מה שכן, לפחות לא הכל רע. והיא זכתה באמא טובה. אב חורג שאוהב וסבתא כמוך... 😀 איך זה מחבר מתנות פורים וחגיגת החג במשפחה.. החיבוקים והכל.. אשריכם.. שתמשיכו להתרחב ולאהוב ולשמוח תמיד. אוהבת לילה טוב