בנות יקרות ואהובות שבת שלום

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/02/2020 | 12:39 | מאת: חטוליתוש

חודש אדר חודש מבורך כל החודש מתמודדת שלי עסוקה מעל הראש ואני כולי תקווה שרק בדברים נעימים...למרות שאני מטילה ספק רב בכך אך מקווה שתמצא כמה דקות להכנס ולהשמיע את קולה מאחלת לכולן שהחודש הזה והשבת הזו יהיו הכי נפלאים ומלאים רק בבשורות טובות שבת נפלאה ומתוקה מנופת צופים שלווה ורגיעה שקט נפשי ושלום בית שבת שלום חטולית

29/02/2020 | 22:05 | מאת: מתמודדת

היי יקרה שלי!!!! היי גם לך מיכלוש.. קראתי אתכן.. ואכן אני נעה בגלים ולא מוצאת כוחות כשאני לבד אני רק רוצה לנשום כי בכל רגע שאיני לבד התיפקוד ברמה גבוהה אין לי באמת מושג איך הגוף הצנום הזה לא נופל כבר?????? ואיך הנפש שמותשת כבר ממשיכה לשרוד ובעוצמות כאלו.... אני כבר רק משתוקקת ליפול!!!! כדי להצליח לתת לעצמי כוח לחיות..... כרגע נותנת מעצמי את כל מה שאין לי רק כדי שיהיה לכולם... אמא שפויה. עובדת. מפרנסת. מבשלת. מנקה. אופה. עוזרת לאחרים. רוקדת עם הילדים מחבקת מנשקת משחקת מקלחת ומה לא............... טוב נו.. לא אתבכיין עכשיו... הכל בסדר.. מנסה לנשום... אני פה חטולית.. אני פה.. כל הזמן.... מתחזקת מההתעניינות שלך.. תודה!! ואת מיכלי, כל כך שמחה לראותך.. ולשמוע שאת יודעת מה את עושה. גאה בך. על התמודדות בדרכך.. על יכולת לאפשר לעצמך להתחזק במפגש לאחר תקופה.. ככה זה.. לאט לאט.. יש בך המון כוח.. מה שלומך? איך עם הבן? עם הבעל? האם התקדם משהו כלשהו בחברה? וחטוליתוש.. שמחתי לשמוע שאינך צריכה לעבור עוד ניתוח!! הכדורים כבר עוזרים לשתן? ולגבי אחיך.. אכן לא לגמרי חוויה מתקנת.. והכל היה עבור האחיינית שתהנה וכולכם איתה.. אבל זה צלח!! וכן, את היית מחוברת לאחיך ובמקום לקבל את חיבוק הדוב שכה ייחלת.. קיבלת שוק וההיפך משציפית... אולי הפעם קצת משהו הופשר?? מה שלום בנך? (איך הולך בגישור?) ועם הבן המאורס? בעלך והיד? אוהבת אתכן... מתמודדת כמותכן..

01/03/2020 | 17:14 | מאת: מכל

מתמודדת... כרגע מנסה. לא קל לי. מקווה שהפגישה תועיל.נראה שהיא מבינה אותי ומקבלת שאני זקוקה לה שוב...נראה. מקווה שאצלך ישתפר...חייבים לפעול למען הילדים_ הבית...אבל קווה שתפעלי גם עבורך.

02/03/2020 | 13:35 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת שלי אהובה 🤩 "כרגע נותנת מעצמי כל מה שאין לי רק כדי שיהיה לכולם......." ומתי אינך נוהגת כך ? הרי באם היית נוהגת בשונה ובאמת דואגת אפילו רק במידה מועטה בדאגה בעבורך שהרי מצבך היה משתפר ולו במקצת ממה שאת זקוקה !! אמא שפויה וכל השאר..אייך לא ? אין מי שיעשה זאת במקומך !! ולא נשמה בכלל אינך מתבכיינת ..נהפוכו..הלוואי והיית פותחת סוגר כאבך ומתבכיינת על מנת שאוכל לפחות לומר לך כמה מילים טובות ..אולי מוציאות מתוך מצוקתך הנפשית התמידית.. ואייך הולך עם הטיפול ?? אני כאן תמיד עבורך חושבת ומתעניית בך ובכאבך המתמשך עד אין קץ.. וכן מיכלי נהדרת וחזקה ומתמודדת בכל צורה שרק אפשר ואני גאה בה כל כך.. לגבי הכדורים ..עדיין כמו שנאמר חצי קלאצ' לא ממש עד הסוף..צריכה לדבר עם הפרופסור לוודא שבאמת רק זו האפשרות שזה נותן.. קיוותי ליותר אך יתכן וצריך לתת יותר זמן לכדור לפעול את פעולתו.. בביקורו הזה של אחי עם האחיינית שלי אכן אחי היה לבבי יותר ..רק חושבת שזה היה בהשפעת האחיינית שלי שזרתה אור ושמחה בכל רגע ורגע..המהממת שלי..חולה עליה.. למען האמת איני כועסת על אחי כלל וכלל גם אם היה מתנהג אחרת רק בגלל שמבינה את העומס הכלכלי והרגשי שמוטל עליו להתמודד עמו הוא וגיסתי יחד..ממש לא פשוט..אבל זה כבר ליום אחר כשאוכל לפרט יותר יום אחר יהיה מתאים יותר ובני..הגישור לא צלח..הופסק..והוגש כבר כתב התביעה לגט ... הליך קשה ודי מלוכלך מצד גרושתי לעתיד..האמת..שגם מצבה הכלכלי אינו בטוב ומכאן שלא ידוע לאן דברים אמורים להגיע. המאורס ב"ה בטוב..יתכן ויעברו לגור קרוב יותר לאזורנו ... וידו של בעלי מחלימה. עדיין חסר עד להשלמה מלאה אך גם זה יגיע.. יום בחירות ארוך היום ואני כבר החלטתי למי אתן את קולי..מחכה רק שבעלי יסיים את משמרתו בערב ונלך עם בני ביחד להצביע.. יום טוב וממוצא לטוב לכולנו.. חטולית

02/03/2020 | 23:50 | מאת: מתמודדת

מיכלוש ברור שתקבל אותך בחום ואני גאה בך שאת לא נכנעת לחדשות ללכת שוב.. גם אם זה למפגש פעם ב.. רק כדי ליישב את העומס והמטען שאת נדרשת לשחרר..... בהצלחה יקירה

03/03/2020 | 00:04 | מאת: מתמודדת

מאמי שלי!! אתחיל מהסוף להתחלה.. לגבי אחיך.. אני גאה בך שאת מצליחה למצוא חמלה והבנה למצב. בפעם הקודמת היית נסערת בשל התגלית שנאלצת להבין מה שכנראה לדברייך אולי לא רצית לראות או להאמין לכך.. ובכל זאת, צלחת את הביקור הקודם. את מחליקה ומבינה גם הפעם. ולא נכנסת לשאלה מדוע היה נחמד יותר הפעם אם זה בשל האחיינית או משהו אחר. בכל אופן זה שהיה נחמד והצלחתם יחד להעביר זמן כיף לכם ולה זה מבורך!!! לגבי המאורס בהצלחה בחיפוש הדירה.. לגבי הבן השני.. כנראה היה צפוי עניין הגט מקווה עבור כולם שילך מהר ולטוב. אגב מה עם הבת שלהם? מתקדם משהו? מגיעה אלייך עדיין בימי ראשון? משתפת יותר? שמחה לשמוע שבעלך מחלים. רק בריאות. ואת.. לא יזיק לברר על הכדור.. גם אם יחזקו את דברייך שצריך זמן להסתגל לכדור.. ולגביי.... כמה אני צריכה כוח לכתוב זאת.. לא פשוט לי אחרי יום עמוס בעבודה ועשיה לכתוב את הקושי איתו אני מתמודדת. אני רק מחכה לשבת במים.. אמבט חם.. או נרדמת.. או שוקעת בסירטון שישיח דעתי.. או נשאבת לבוא שחור.. תלוי בסיטואציה. אנסה באמת לכתוב.. ולו גם ברמזים את שעובר עליי בהמשך. היום ממש קירצפתי את הבית עם הילדים יצאתי איתם לבחירות לגינה והמשכתי להאכיל מקלחות נקיונות ונקיונות. כל הארונות למעלה נקיים לפסח. עשיתי שינוי בבית והעברתי מלא משחקים ודברים. כביסות. אני ב ל י טיפת כוח ועם כל התיפקוד המדהים הזה. שרתי רקדתי עם הילדים. כל הזמן. וכשאספר על המקומות החשוכים זה כאילו שני אנשים כל כך שונים.... אני לא מבינה זאת לפעמים את הקוטביות...... אך תודה לאל לא מובן מאליו שמקיים אותי ונותן לי כוחות בלי סוף לילה טוב בינתיים

03/03/2020 | 15:13 | מאת: חטוליתוש

מתמודדת אמיצה שלי אכן כן עם אחי דברים התיישרו..בנתיים עד לביקור הבא.. עם הקטנה המיוחדת שלי עדין אין כלום ..אין גם שיפור במצבה ..בעצם..נאמר לי אמש ..שהיא כבר אוכלת מזון מוצק בכמות יותר טובה..משמע אוכל כמה ביסים יותר..👏👏👏 אתמול לאחר הבחירות היו אצלי החברה חוץ מהבן הבכור..ומשפחתו..כלתי המתגרשת מצאה לה מקום לשבת לידי שאפנק גם אותה כמו את המיוחדת שלי..הופתעתי כמעה.. למרות שדי מבינה את הרצון שלה להתקרב אחרי הכל אני היחידה שמראה לה פנים מבין כל שאר המשפחה..כולל הצד,שלה.. ולא הקטנה שלי כבר אינה מגחעה אלי לאחר הגן בגלל שהנהג אינו מסכים להוריד אותה פעם אצלי ובשאר הימים בביתה..לא יכולים להכריח .זכותו !! לגבי הכדור כרגע איני יכולה לעשות כלום מזכירתו אמרה שהוא בחופשה ותעדכן אותי לכשיחזור.. אז ממתינה.. עצוב עצוב לדעת שכך את מרגישה..אשמח לכל דבר שתוכלי לכשתוכלי אפילו ברמיזות..רק שאוכל להיות שם עבורך גם בכמה מילים.. ונקיונות...לא רוצה בכלל לחשוב ..למעשה ארונות המטבח שלי כבר כמעט מוכנים על ידי בעלי כשהיה בחופשה .. כל השאר..לפי היכולת..לא אמות כדי לנקות תריסים וחלונות..רק אבק..ואינו חמץ...!!! שמחתי לקרא על ההשקעה שלך עם כל החום והאהבה שלך כלפי הילדים..מרגישה כאלו הייתי נוכחת במקום יחד איתך והילדים חוויות כאלה ילדים אינם שוכחים מנסיון אישי !! הקוטביות שלך לגמרי מובנת ..חייך אינם נעים במסלול רך ונעים ...ואת בהחלט מגיבה למצב הקיים בכלל לא פשוט אהובה !!! גמני מושפעת כך ביומיום ולבסוף תמיד מודים לאל עליון על כל יום שעובר אוהבת אותך מקסימה שלי ושולחת לך מלא חיבוקים חמים ועוטפים.. חטולית

08/03/2020 | 02:17 | מאת: מתמודדת

קראתי כששלחת.. לא מצאתי כוח . רק התחזקתי ממך.... ואפילו לא אמרתי לך זאת... כמה אנוכית??!! 😣 מה יהיה?? נראה שאין לי כוח לדבר... יותר רוצה להיות מחוברת.. לשתוק.. לקבל............ אני ככ מתפקדת טוב שבזמן השקט רוצה רק להתעטף....... אוהבת. מצטערת............