מעולם לא הבטחתי לך גן של ורדים....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/02/2020 | 19:22 | מאת: מכל

הביטי אמרה פיורי "מעולם לא הבטחתי לך גן של ורדים. מעולם לא הבטחתי לך צדק מוחלט... ומעולם לא הבטחתי לך שלווה או אושר. עזרתי ניתנת לך בכדי שתוכלי להיות חופשייה ללחום למען הדברים האלה. המציאות היחידה שאני מציעה היא אתגר, ולהיות בריאה פירושו להיות חופשייה לקבלו או לא, בכל דרגה שאת מסוגלת. אף פעם איני מבטיחה שקרים, ועולם גן הורדים של השלמות הינו שקר... וגם שעמום". ציטוט הולם מהספר.....היו לי אשליות לגבי שינויים שלא צלחו...ברור שיש גם הצלחות..טוב ורע. מרגישה שהיא חסרה לי ורוצה שהיא תעזור לי ללחום על הדברים ששווה להלחם עבורם...

26/02/2020 | 23:31 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי צר לי לומר אך ..ברוכה השבה.. !! האמת שאת חסרה כאן המון !! התגעגעתי נורא.. הביטי מתוקה שלי ..גם לאחר שטיפול מסתיים..יש תמיד ירידות..באופן טבעי לעולם איננו יכולות להשאר תחת ההגנה שלה..המטפלת אלה אם יש לך ממון להשקיע.. היא תשמח לראותך וכמובן לקבל תשלום עבור.. לוקח די ..זמן..לצאת לעולם הגדול ולהתמודד לבד באמת לא פשוט מתוך נסיון התאזרי בסבלנות..וגם מידי פעם..כשמתאפשר לך קבעי פגישה..... יתכן ויצאת לפני הזמן... פגישה אחת ל ...לא מזיקה. שמחה לראותך..ואת תמיד מוזמנת להכנס ולכתוב אנחנו כאן חטולית

27/02/2020 | 12:26 | מאת: מכל

חטולית יקרה, כל כך נכון. אי אפשר להשאר לנצח תחת מעטפת של טיפול...לפעמים חושבת שחבל והיה טוב לכל החיים..אבל צריכים להיות ראלים... קבעתי פגישה. למרות שהייתי אצלה לפני חודש בערך...אז קובעת כשצריך.הפעם היא הייתה המוצא האחרון ובסוף קבעתי לשבוע הבא... טוב לשמוע מכן...נקווה בשיתופים טובים. 😍🤗🤗

27/02/2020 | 15:26 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי שמחה שקבעת עוד פגישה רק יחזק אותך ואת יודעת..אנחנו תמיד כאן..גם אם לא תמיד המענה לפי הצרכים..לפחות את כאן לא לבד ועוד מילה טובה מאיתנו לעולם אינה מזיקה 😍😍🥳🥳🤩🤔♥️ חטולית

27/02/2020 | 19:58 | מאת: מכל

תודה רבה יקירתי.. טוב שאפשר למצוא מקום לפרוק... ואין כמוך😍🤗